Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שאני לא בטוח לגביה ולכן ארצה לוודא לפני שאעשה זאת -

נניח ובמיכל הדלק שלי כרגע יש דלק אוקטן 95. כמות יותר מחצי. אם ארצה למלא 98 - זה מומלץ או שעדיף לחכות שהמיכל יתרוקן?

אם הדלק יתערבב מה יהיו ההשפעות? אני משער שלא יהיו השפעות שליליות אך השאלה שלי היא האם ההשפעות החיוביות ימותנו מכיוון שהדלק יתערבב עם אוקטן 95.

פורסם

חכמים ממני בטח יוכלו לתת לך תשובה יותר מקצועית, אבל מנסיון שלי, עברתי ברכב הקודם (איביזה FR 2008) מאוקטן 95 לאוקטן 98 כשהטנק לא היה ריק.

לא היו דטונציות ולא שמתי לב לפעילות לא חלקה של המנוע או איזשהם בעיות...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם המנוע ברכב שלך לא מיועד לשימוש בדלק אוקטן 98, לא יהיו השלכות שליליות. מצד שני, גם לא יהיו השלכות חיוביות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ויש הבדל בין סולר רגיל לגולד דיזל שעולה הרבה יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא, חבר שלי אמר לי משפט ואני בספק אם הוא נכון:

"באמת מזמן כבר לא מלאתי 98, אני דואג לעשות את זה פעם בכמה חודשים זה טוב לרכב"

השאלה היא האם כדאי לי לעשות דבר כזה? כלומר, האם יש לזה יתרון כלשהו?

Bimmer

פורסם

הדלק אמור, כביכול, לשפר במעט מאוד את הביצועים וטוב יותר למנוע(מה שחלק טוענים). אני אישית לא ממש מתכוון לעשות את זה אבל עניין אותי הדבר במידה ואחליט.

פורסם

במחירים הלא שפויים של הבנזין היום אין טעם לתדלק אוקטן 98 כשמנוע הרכב לא יכול לנצל אותו בגלל יחס דחיסה נמוך, ע"פ מיטב ידיעתי ע"מ לנצל אוקטן 98 על הרכב להיות עם יחס דחיסה גבוה לפחות 10.1

התענוג שמוביל אותך

פורסם
ויש הבדל בין סולר רגיל לגולד דיזל שעולה הרבה יותר?

גולד דיזל לא עולה הרבה יותר (עולה אותו מחיר), הכל תלוי בתחנה שאתה מתדלק בה עד כמה התחנה מפריזה במחיר

הסולר נכון לתחילת חודש זה עולה סביבות 6.30 בתחנות שמוכרות במחירים סבירים

חפש תחנה שמוכרת במחיר סביר ותדלק בה, המלצה שלי סונול או דלק.

• תוכן חדש...