Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אחותי קנתה לפני כשבוע מסוק קטן שעובד עם שלט רחוק. לשלט אמורים לשים סוללות ואילו למסוק עצמו לא מצאתי מקום לסוללות.

הפעלנו אותו והוא עבד אולי חצי דקה-דקה עד שנגמר לו הכוח.... (למסוק) ונחת. האורות שלו גם היו חלושים.

ראיתי ב"חוברת" שצורפה שיש לו מן שקע טעינה קטנטן מתחת ויש גם כבל שנמצא בתוך השלט עצמו והם אמורים להתאים אחד לשני. מוכר אחד בחנות אמר לי שככה מטעינים את המסוק: מחברים את הכבל הקטן לשקע הקטנטן שבמסוק,ותוך כחצי שעה המסוק מוכן לפעולה!

בולשיט...... הטענתי אותו שבת שלמה ולא עזר!!!!

מישהו מכיר דבר כזה? איך מטעינים אותו?........

חייב עזרה כי זו מתנה :?

תודה רבה לכולם!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אצלי הוא לא נטען כלל,הוחזר היום לחנות לבדיקה אך לא ניתן לחזור אלי בגלל סלקום.

לפי דעתי יש בעייה בטעינה של המסוק שלך,שהטענת נדלקה הנורה התחתונה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

גם שלי נטען בUSB. אחד המנועים שלו פשוט הפסיק לעבוד ואני לא חושב שמישהו יסכים לתקן את זה במחיר הגיוני:cry:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תוכן חדש...