Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי מקרה עגום, נסעתי בכביש עם כמה נתיבים והייתי צריך לקחת ימינה 20 מטר לפני פנייה ימינה ברמזור ירוק

נסעתי בערך על 30 ככה, ואז ראיתי שהנתיב שלי ממשיך ישר ואין לי איך להכנס ימינה אז פשוט הגברתי מהירות וחתכתי רכב מימין במהירות של 40-45 ככה כדי להספיק להכנס לפנייה, אותו נהג התעצבן וצפר לי וכנראה גם נתן קצת ברקס קטן

כמובן שזה היה בתום לב ולא התכוונתי פשוט פעם ראשונה עברתי במקום הזה לא הכרתי את הפניות

איזה 20 מטר אחרי הפנייה ימינה אני רואה רכב דולק אחריי והוא פתאום בא עד אליי חתך אותי כזה בכוונה ועשה זיג זג וחזר בחזרה כאילו להחזיר לי. עכשיו אני מבין שעשיתי טעות ולא הייתי צריך לחתוך אותו פעם ראשונה שקרה לי משהו כזה, אבל הוא פשוט רדף אחריי וחתך אותי בכוונה כדי להחזיר לי או להפחיד אותי ואז הוא גם עשה פרסה ועצר בצד יכול להיות שרשם את המספר של הרכב שלי, או שהוא פשוט עצר להסתכל עליי מהצד השני כדי להראות לי שהוא החזיר לי ושאני יפחד או ילמד לקח.

הוא יכול להגיש נגדי תלונה על זה שחתכתי אותו? למרות שעשיתי את זה בתום לב? ובעצם מה שהוא עשה זה יותר חמור הוא רדף אחריי וחתך אותי בזיג זג בכוונה. ועוד זה היה בן אדם מבוגר ואשתו ישבה לידו.

בוא נגיד שלמדתי מזה לקח יותר אני לא יחתוך גם אם אני מאבד פנייה אבל לא עשיתי את זה בכוונה.

מה קורה עם הוא רשם את המספר של הרכב שלי?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

קורה לכולנו שחותכים לא בכוונה...

קודם כל מזל שזה לא נגמר בתאונה

שנית-אני חושב שאם זה רכב של חברה יכלו להגיש תלונה ע"י זה שמתקשרים למספר במדבקה של "איך אני נוהג" (שחובה להדביק ברכבים של חברה עם צי רכב).

אם אתה אדם פרטי אני לא חושב שאפשר לעשות לך משהו, כי למעשה אין פה עבירת תנועה של ממש, יש כאן בסה"כ רגע אחד של נהיגה מסוכנת...

אני יודע שאם מדווחים על רכב שבאופן סדרתי חותך ועובר באדום ואפילו נכנס ברכב, אפילו רכב חונה, ובורח, ואז מתקשרים למשטרה - ייתכן ויעשו לו משהו.

אבל במקרה כזה, למרות שתיאורטית ברור שאפשר להגיש תלונה - אני לא מאמין שיעשו איתה משהו, ואני חושב שמקסימום הנהג קצת קילל אותך ופה זה נגמר...

בכל מקרה, להבא מעט תיזהר, ומנסיון-אם יש ספק אז אין ספק. אתה לא בטוח במיליון אחוז שהנתיב פנוי? תאט קצת את הנסיעה שלך (אבל בלי ברקס פתאומי, אחרת נהג מאחורייך עלול להתנגש בך), והכי טוב-מתלכתחילה סע בנתיב הימני נסיעה איטית כשאתה לא מכיר את הדרך, אחרת אתה מסכן גם את עצמך וגם את הנהגים האחרים

בהצלחה ונסיעה נעימה :)

פורסם

יכול להיות שבגלל זה הוא רדף אחריי רצה לראות אם יש לי מדבקה על הרכב? למרות שאין?

והוא נסע אחריי באיזה 60-70 וחתך אותי ואז עשה זיג זג לחזור. אני עשיתי לו את זה ב40 וגם לא בכוונה רק כדי להכנס לנתיב. מה שקרה שנסעתי בהכי ימני פשוט היו שם 2 אוטובוסים שעצרו וקיבלו נוסעים ואז כל הרכבים עקפו משמאל וגם אני הייתי חייב. ולא היה לי איך לחזור ימינה רק אפשרות של הגברת מהירות ולהכנס בין הרווחים של המכוניות

וזה משהו שאפשרי אם הם נוסיעם ב20 ויש רווח ואני נכנס על 40 ככה.

בכל מקרה למדתי לקח יותר בחיים לא לחתוך ככה ולהשאר לחכות בימין אם צריך גם 4 רמזורים ו10 אוטובסים.

גם אם הוא יתלונן מה שהוא עשה פשוט היה מפחיד הוא דלק עליי ב70 וחתך אותי בכוונה :|

אם הוא יתלונן אני יכול לומר שאני חתכתי מחוסר ברירה והוא עשה את זה בכוונה תחילה

טוב מכל טעות לומדים :wink:

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
נסעתי בערך על 30 ככה, ואז ראיתי שהנתיב שלי ממשיך ישר ואין לי איך להכנס ימינה אז פשוט הגברתי מהירות וחתכתי רכב מימין במהירות של 40-45 ככה כדי להספיק להכנס לפנייה,

במקום להגביר מהירות ולחתוך אותו כפי שעשית, חשבת אולי להמשיך בנסיעה ישר ולבצע פניית פרסה חוקית בהמשך הדרך, במקום לסכן את אלו שמאחוריך ולעצבן אותם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
במקום להגביר מהירות ולחתוך אותו כפי שעשית, חשבת אולי להמשיך בנסיעה ישר ולבצע פניית פרסה חוקית בהמשך הדרך, במקום לסכן את אלו שמאחוריך ולעצבן אותם?

ל'

זאת אמורה להיות בדיחה? במקום לפנות איפה שאתה צריך את ממליצה לעשות פרסה איפה שאפשר, אז עוד פרסה איפה שאפשר, ואז רק לקחת את הפניה שרצית? כל זאת בשביל לא לעצבן את עם ישראל הכל כך רגוע בד"כ על הכביש?

פורסם

מדוע בדיחה?

טעה בכיוון הנסיעה שלו, ואין לו נתיב לפניה, אז "אתה ממליץ לו לחתוך" את מי שנוהג כחוק בנתיב הנסיעה שלו?

לחתוך אדם בזמן נסיעה זו בריונות, אם כולם היו נוהגים בצורה אדיבה, אולי היה נעים יותר לנהוג על כבישי הארץ

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זאת אמורה להיות בדיחה? במקום לפנות איפה שאתה צריך את ממליצה לעשות פרסה איפה שאפשר, אז עוד פרסה איפה שאפשר, ואז רק לקחת את הפניה שרצית? כל זאת בשביל לא לעצבן את עם ישראל הכל כך רגוע בד"כ על הכביש?

האופציה היחידה שלי הייתה להמשיך לנסוע ישר לאיזור שאין לי דרך חזרה ממנו..

ובשביל פרסה הייתי צריך לחתוך או להשתלב עוד 2 נתיבים ואז עוד פרסה שלא יודע אם היא חוקית בכלל

זו האופציה היחידה שהייתה לי או לנסוע ישר ולהגיע לעיר אחרת

פורסם

ל'

אם עם ישראל הנכבד היה נותן להשתלב למי שמאותת, לא היו צריכים לחתוך.

פורסם

בהפעלת איתות "אתה מבקש" להשתלב, בדרך כלל אלו שמגיעים וגונבים ומקפחים את זכות הקדימה שלי ושלך, אלו אותם אנשים שלא אוהבים להמתין את הפקק הארוך שמשתרע לאותה פניה, או כאלו שלא מוכנים לבצע פנית פרסה לאחר מכן ולהשתלב בבטחה.

ל'

פורסם

נכון שיש גם כאלה. אבל צריך לזכור שעל כל כמה נדחפים יש אחד שבאמת התבלבל או לא מכיר.

אני נוטה כמעט תמיד לתת להשתלב בכיף למי שמאותת.

לפי התיאור הוא בסך הכל היה צריך לעבור נתיב אחד ימינה. אין סיבה לא לנסות להשתלב ולחפש דרך לחזור לאותה פניה באיזור שאתה לא מכיר.

אם מישהו מאותת, מנסה להשתלב ועוד מאיץ כדי להכנס בלי להפריע לתנועה, אין סיבה להאיץ גם כדי לחסום אותו.

פורסם

השאלה אם הבחור אותת בכלל....

אם כן, והנהג האיץ בכוונה כמו רוב הישראלים כדי לא לצאת פרייאר, אז הנהג מאחורה לא בסדר.

יובל.

פורסם

בטח שאני אותתתי..נניח שהכניסה שלי לנתיב שלו גרמה לו לתת קצת ברקס ולרכב מאחורה אבל הם שמרו על מרחק והכל בסדר

בקיצור הוא רדף אחרי כדי לנקום בי על משהו לא ברור

בכל מקרה להבא אני לא אסכן את עצמי במצבים כאלו ועדיף לחכות בסבלנות או לנסוע בדרך יותר ארוכה

פורסם

תשובה ישראלית צפוייה. אחד הדברים הכי מעצבנים ומסוכנים בכביש זה לראות נהגים שעומדים לפספס פנייה ועושים כל העולה על רוחם בכדי לא לפספס את הפנייה. יש הבדל בין להיות נהג אדיב ולאפשר השתלבות לבין לדרוש אותה.

פורסם

אתה אמיתי?? :shock::shock:

פורסם

אני בכלל מתעסק בנושא הזה הרבה בזמן האחרון

לפני שבוע נכשלתי בטסט כי אמרו לי לפנות ימינה רגע לפני הפנייה והיו הרבה מכוניות בנתיב הימיני

וכל מה שנשאר זה להגביר מהירות לעבור נתיב ולקוות לא לשמוע הרבה צפירות מאחורה\לא לקבל ברקס מהטסטר

קיבלתי ברקס.

זה עניין של תכנון נסיעה אבל במצב שאתה לא מכיר את האזור\מישהו אחר מתכנן לך את הנסיעה

זו פשוט בעיה קשה

Opel Corsa 2002

נהג חדש

• תוכן חדש...