Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכלל מתעסק בנושא הזה הרבה בזמן האחרון

לפני שבוע נכשלתי בטסט כי אמרו לי לפנות ימינה רגע לפני הפנייה והיו הרבה מכוניות בנתיב הימיני

וכל מה שנשאר זה להגביר מהירות לעבור נתיב ולקוות לא לשמוע הרבה צפירות מאחורה\לא לקבל ברקס מהטסטר

קיבלתי ברקס.

זה עניין של תכנון נסיעה אבל במצב שאתה לא מכיר את האזור\מישהו אחר מתכנן לך את הנסיעה

זו פשוט בעיה קשה

לא היית צריך להיכנס לנתיב הימני פשוט להמשיך ולהגיד לטסטר שאין אפשרות כי לא ידעת מראש

פורסם
תשובה ישראלית צפוייה. אחד הדברים הכי מעצבנים ומסוכנים בכביש זה לראות נהגים שעומדים לפספס פנייה ועושים כל העולה על רוחם בכדי לא לפספס את הפנייה. יש הבדל בין להיות נהג אדיב ולאפשר השתלבות לבין לדרוש אותה.

יוצא לי להיתקל בדברים נוראיים, שאני הייתי שולל רישיון עליהם לכל החיים אם לא עונש מוות, ועדיין כל יום אני רואה לפחות אחד כזה שמפספס ירידה למחלף בכביש מהיר, ומתחיל לעשות רוורס.

לצערי הנהיגה במדינה כ"כ מחורבנת, שזה מרגיש כאילו האיתות של רכב אחד מפעיל את דוושת הגז של הרכב שנמצא בכיוון האיתות.

לשמחתי, לא משלמים הרבה מיסים על כרטיס טיסה בכיוון אחד :wink:

יובל.

פורסם
נסעתי בערך על 30 ככה, ואז ראיתי שהנתיב שלי ממשיך ישר ואין לי איך להכנס ימינה אז פשוט הגברתי מהירות וחתכתי רכב מימין במהירות של 40-45 ככה כדי להספיק להכנס לפנייה

אינני יודע את פרטי פרוטרוט המקרה והצומת, כמובן, אך אני יכול לחשוב על סצנריו אחר שיכול היה להסתיים בצורה הרבה יותר ידידותית:

נסעתי במהירות של כ-30 קמ"ש. לפתע הבחנתי בכך שהנתיב בו נסעתי נועד לנסיעה ישר בלבד, בעוד שברצוני היה לפנות ימינה. אז אותתי פניה ימינה, האטתי, והמתנתי בסבלנות מספר שניות עד שאדם מבוגר נחמד שנסע עם אשתו בנתיב ימין האט גם כן, ונתן לי להשתלב לפניו. הודעתי לו בהנד ראש, השתלבתי בנתיב ימין ופניתי.

מידך גיסא, אני שמח שלא רדפת אחרי הפלצן הזקן בחזרה ולא שמת לו סכין בלב ברמזור הראשון כדי ללמד אותו לקח.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

בחור, לא הגיע הזמן להתחיל לנהוג רגוע? לא הספיק הלקח מלפני חודש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בבית ספרינו כתב:

נסעתי במהירות של כ-30 קמ"ש. לפתע הבחנתי בכך שהנתיב בו נסעתי נועד לנסיעה ישר בלבד, בעוד שברצוני היה לפנות ימינה. אז אותתי פניה ימינה, האטתי, והמתנתי בסבלנות מספר שניות עד שאדם מבוגר נחמד שנסע עם אשתו בנתיב ימין האט גם כן, ונתן לי להשתלב לפניו. הודעתי לו בהנד ראש, השתלבתי בנתיב ימין ופניתי.

בראבו ! צריכים כל כך הרבה תגובות כדי להציע את הדבר הכי הגיוני: להאיט, להאיט מאוד, אם אין בזה הפרעה קיצונית לתנועה מאחוריך, ואז להשתלב בנתיב הימני.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ולאחר תשובה מנומקת לשאלה מהבחינה המוסרית כדאי גם לענות על השאלה שנשאלה בכותרת מהבחינה החוקית, למען הסר ספק - לחתוך בכביש זו בהחלט עבירת תנועה. נהג שעובר לנתיב אחר צריך לתת זכות קדימה לרכבים שנוסעים בנתיב שאליו הוא רוצה לעבור.

פורסם

קיפוח זכות השימוש בדרך - סעיף 3511 - 500 ש"ח + 0 נק'.

בהיותך עובר דרך התנהגת באופן אשר קיפח את זכות אדם להשתמש שימוש מלא בדרך בכך ש... (פרט את מעשה הנהג) בניגוד לתקנה 21 (ב)( 1) לתקנות התעבורה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא פחות חשוב ,במקרים כאלו שנצפים בזמן ,להזהר שבעתיים ,לעולם לא לעשות בכוונה ,לאפשר אם אפשר ולעזור למי שטעה ,להזהיר אם אפשר מישהו אחר ממה שעומד להתרחש.

זה היה וזה יהיה גם בעתיד.

פורסם

אוקיי, תודה לכולם. בהחלט למדתי את הלקח שלי, לא הייתי צריך שהוא יחזיר לי ויחתוך אותי ב80 בכוונה כדי ללמוד לקח, אבל למדתי את הלקח שלי ויותר אני לא אחתוך מישהו או אכנס במהירות יותר גבוהה לנתיב שלו.

היום עברתי באותו מקום והיה שוב אותו מקרה שהייתי בצד ימין לפני הצומת ימינה והיו מלא אוטובוסים ואופנוע שנסע על 20 ככה, וכולם חתכו משמאל לנתיב שנוסע ישר ואז חזרו לימין 20 מטר לפני הצומת

ואני פשוט נשארתי בימין עד שהכל התפנה והמשכתי להכנס לאט לאט :-) ומה גם הגעתי באותו זמן למקום חפצי

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...