Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון, נהג חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים וחברות,

אני מעוניין לקנות רכב ראשון. הנני בן 19 וחצי אוטוטו (נהג חדש) ואשמח אם תעזרו לי קצת מכיוון שלאוטו חדש אין לי תקציב כמובן :wink:

וגם אין לי ידע בתחום... (אף על פי שקראתי קצת אבל זה טיפה בים)

הדרישות הן :

*אמין, שלא יישתה דלק כמו מים - הדברים הרגילים כמובן :-D

*שלא יהיה עור בשום חלק מהרכב (הגה,מושבים,וכו')

*עד יד רביעית מכיוון שאז כבר קשה לעקוב מה היה, מה עשו וכו'. (תקנו אותי אם אני טועה)

*האוטו לא מיועד לנסיעה יום יומית לפחות בשלב הזה - אלא לפעמיים בשבוע מראשל"צ לת"א (בערך 20 ק"מ לכל כיוון) ולנסיעה שבועית (נוסע בשישי/חמישי חוזר בשבת) מראשל"צ לקציר (איזור וואדי ערה), קחו בחשבון את העליות שיש שם. מדובר על בערך 80 ק"מ לכל כיוון.

התקציב שלי הוא 20000 ש"ח (לא כולל אגרות, בדיקות וטיפולים למיניהם), ואם ממש נצטרך לחרוג אז 24000-25000 ש"ח. כמובן שאם יש משהו ב10 אלף ש"ח שיהיה מצוין, יהיה יותר טוב.

אז, מתוך כל עשרות הדגמים איך מתחילים את הסינון?

תודה מראש.

פורסם

חשוב לציין שגם בטיחות חשובה לי - כמובן !!!

הביטוח יהיה נהג חדש וצעיר. יש לציין שחוץ משיעורי הנהיגה שעשיתי אין לי ידע נוסף/לא נהגתי מאז. הרישיון טרי טרי, וטסט ראשון :-D

פורסם

יש כמה דברים שכדי לציין דבר ראשון אאני לא מכיר רכב בטוח מספיק בעשר אלף כי לרוב הם משנתונים נמוכים שם לא חשבו על בטיחות .

שנים לא ציינתה עם אתה מעוניין בגיר אוטומט או ידני?.

אני הייתי ממליץ לך על מאזדה 323 מהשנים 94-97 הם אנינים למדיי ובדגם הידני גם לא שותה הרבה דלק או על הונדה שיוויק מהשנים 92-93

או מהרכבים הקטנים פיג'ו 106 או 306.רכבים בעלי אחזקה נמוכה ואמינים למדיי אם מטפלים בהם היטב.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
יש כמה דברים שכדי לציין דבר ראשון אאני לא מכיר רכב בטוח מספיק בעשר אלף כי לרוב הם משנתונים נמוכים שם לא חשבו על בטיחות .

שנים לא ציינתה עם אתה מעוניין בגיר אוטומט או ידני?.

אני הייתי ממליץ לך על מאזדה 323 מהשנים 94-97 הם אנינים למדיי ובדגם הידני גם לא שותה הרבה דלק או על הונדה שיוויק מהשנים 92-93

או מהרכבים הקטנים פיג'ו 106 או 306.רכבים בעלי אחזקה נמוכה ואמינים למדיי אם מטפלים בהם היטב.

אהלן,

אני מאמין שאעדיף ידני, בכל זאת, אם כבר מתחילים אז עדיף ידני,לא ככה? גם קצת יחסוך לי בדלק.

אם כבר מאזדה 323 עדיף כבר את הלאנטיס מבחינת שנתון, אבל קשה לי למצוא ידני נורמלי שם...

לגבי אוטו שאינו בטיחותי ב10000 ש"ח - אז זה יורד מהפרק. 10000 ש"ח יותר שווים את החיים שלי, אתה יודע. :wink:

יכולתי לקבל ללא עלות מהמשפחה דייהו סופר רייסר שנת 96 אוטומאטי, אבל לא עשו טיפול של רצועות טיימינג אז הלך המנוע. ומנוע כזה לפי מה שראיתי קשה להשיג, ובמחיר שלו פלוס עבודה אתה משיג את אותו אוטו, במצב נסיעה לחלוטין.

חשבתי קצת לגבי סינון של חברות מסויימות:

אודי

אופל

דייהטסו

הונדה

וולוו

טויוטה

יונדאי

מאזדה

מיצובישי

ניסאן

סובארו

סוזוקי

סיאט

סיטרואן

סקודה

פולקסווגן

פורד

פיאט

פיג'ו

קיה

רנו

שברולט

מבחינת אמינות ובטיחות - מה אפשר לסנן במהירות? לפי מה שהבנתי - שברולט,סיטרואן ורנו.

ההצעה לקנות את הSUZUKI ALTO חדשה מהחברה עדיין קצת מפתה אותי, אבל אז זה תשלומים שיירדפו אותי עד שהם ייקבלו את ה60 אלף ש"ח שלהם, באוטו שאני לא משתמש באופן יום יומי, וגם אם כן - בשימוש כ"כ זניח...

• תוכן חדש...