Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס GLS ידנית שנת 03.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקבל המלצות/הזהרות לחבר לגבי רכישת יונדאי גטס ידנית שנת 03 יד שניה 110 ק"מ.

החזקה,אמינות,נוכחות על הכביש.

תודה.

פורסם

דגם הGLS להבדיל מהדגם הפשוט יותר (GLF), עומד בקנה אחד עם שאר ה"סופר מיני" מהשנתונים האלו בכל הנוגע לבטיחות: 2 כ"א, ABS, ו4 כוכבים במבחן הריסוק, מה שהופך את הגטס הזה לקנייה לגיטימית לפחות מבחינה זו. האמינות שלו היא טובה מאוד (מנסיון שלי ושל חברי) ועלות טיפולים והחלקים נמוכה בהשוואה לכמעט כל סופר מיני אחרת. הנוחות בינונית (בעיקר הודות למושבים הקשים). כמו כן הדגם הידני אינו זולל דלק כמקבילו האוטומט (שגם בנוגע אליו ה"אגדה" מזמן עלתה על המציאות שאומנם יש בה מן האמת, אך גם היא לא כזאת כפי שמציירים אותה).

לדעתי בנתונים הנ"ל (ק"מ ויד) שהצגת, ובתנאי שאין משהו ניסתר או משמעותי מאוד (לדוגמא תאונה רצינית שהרכב עבר),זו יכולה להיות רכישה טובה מאוד בעיקר הודות לכך שזהו הדגם הנ"ל, בשילוב עם האמינות המצויינת, ולמחיר הנמוך של הרכב. כמובן שאין לפסוח על כל מה שרלוונטי לפני קניית רכב כמו בדיקת היסטוריית טיפולים ובדיקה לפני קנייה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה רבה!

אני מבין ממך שאין טעם בכלל שהוא יבדוק את הדגם הGLF...הרי השוני בניהם משמעותי כמו שאתה אומר.

כדי לקחת את הרכב לבדיקה במוסך המורשה לפני קניה?

מבחינת דלק? כמה הרכב "אוכל"?

פורסם

אני בדיוק מוכר רכב כזה מודל 2005.

הרכב הזה צורך בממוצע 1:11 שמדובר בעיקר בנסיעות עירוניות. כאשר יוצאים מחוץ לעיר הצריכה משתפרת לכיוון 1:13 וצפונה.

לגבי אמינות - מלבד טיפולים שוטפים הרכב לא ביקר במוסך.

רכב מצויין להגעה מנקודה א' ל-ב'.

פורסם

דבר נוסף,

על מה חשוב להקפיד ברכב הזה אם יש משהו במיוחד,-

ק"מ,יד? יש הבדל אם רוכשים את הדגם הנ"ל מליסינג או חברת השכרה?

פורסם

בעיקרון דגם ה GLS כמעט ולא (אני משער שבכלל לא אבל אזהר בדבריי) הגיע לחברות הליסינג / השכרה.

סממן חיצוני פשוט שעוזר לזהות את הדגם הינו ידיות בצבע הרכב להבדיל מידיות שחורות בדגמי ה GLF.

• תוכן חדש...