Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה הבא קרה לי היום בבוקר;

הלכתי לעבודה עם ההילקס שלי ועגלה רתומה אליה עם ציוד עם הרבה משקל על ההעגלה, 2 אנשים איתי ברכב. לפתע מאזדה 3 מלפניי מחליטה לעצור ברמזור ירוק לחלוטין וכנראה לא לקחתי בחשבון את כמות המשקל שאני לוקח איתי ולא שמרתי מספיק מרחק, בלמתי אך לצערי הרב נכנסתי במאזדה ועיקמתי לה את הבגאז', לטנדר השלום.

שיצאנו להחליף פרטים (גם הם היו 3 באוטו) שאלתי האם הכל בסדר וענו לי שכן ומזל שיש ביטוחים ולא נורא זה רק אוטו וכדו', בקיצור חבר'ה על הכיפאק.

אממה, עכשיו אבא שלי בעיקר אבל גם אנשים אחרים התחילו להלחיץ אותי שמספיק שהוא הולך מחר לבית חולים ואומר "כואב לי הגב", ואני יקבל שלילה וכל הפרוצדורה של להוציא רישיון חדש.

כלומר שאנשים מסביבו ישכנעו אותו ללכת כדי לקבל פיצויים.

האם יש דברים בגו?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא ישללו לך את הרשיון .

הביטוח חובה שלהם או שלך אני לא בטוח בדיוק של מי ישלם להם את הכסף שהם יתבעו מהביטוח

פורסם

פגיעות גוף - ביטוח החובה של המזדה יטפל בנוסעי המזדה.

אם ילך מי מהנוסעים לבית חולים הופכת התאונה לתאונה עם נפגעים , ואז יש מצב כי גם המשטרה תיכנס לתמונה, ואולי תאשים אותך הבנהיגה בקלות ראש, אי שמירת מרחק וכו'.

שלילה בפועל לא תהיה כאן אני מעריך , וגם אם תהיה , נדרשת שלילה מעל 3 חודשים כדי להינות מקורס או אמצעי תיקוןן כמובן בתנאי שאתה נוהג חדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן במידה ואחד הנוסעים ייגש לקבלת טיפול רפואי אזי יכול להיות (לא בטוח) שאכן תזומן בעתיד למשטרה לתת עדות בדבר התאונה. בכל מקרה בשלב זה אין לך מה לחשוש מה גם שבמידה ותואשם בעתיד באי שמירת מרחק, אזי סעיף זה אין בו חובת פסילה לרבות העובדה שלפי דבריך יש לך טענות הגנה טובות לכשתצטרך.

בברכה,

ליאור ליברמן, עו"ד

• תוכן חדש...