Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הנהלים של נסיעת מבחן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אובכן, כמו שאתם יודעים, רוצים לרכוש רכב?, לוקחים אותו לנסיעת מבחן, מתרשמים ומביאים ציון, ואז חושבים אם לרכוש או לא.

איך זה מתנהל?, האם אפשרי לקחת את הרכב לכמה ימים שיהיה אצלי, האם נסיעת המבחן בכלל מתלווה בנציג מהחברה?

מה העלות של זה?

וכדומה..

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רב הנסיעות לא עוהרות את החצי שעה +-.

רק אם אתה מקורב/רוכש רכב מאוד יקר/ לקוח חוזק תקבל רכב לכמה ימים.

זה לא הגיוני שכל לקוח שיבקש ייקבל רכב לכמה ימים נכון?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רב הנסיעות לא עוהרות את החצי שעה +-.

רק אם אתה מקורב/רוכש רכב מאוד יקר/ לקוח חוזק תקבל רכב לכמה ימים.

זה לא הגיוני שכל לקוח שיבקש ייקבל רכב לכמה ימים נכון?

עידן

אוקיי, הנסיעה מתלוות בנציג מהחברה?

עולה כסף?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא עולה כסף זה בטוח, בד"כ מתלווה מישהו מהחברה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ממלאים טפסים מסודרים, מצלמים רשיון נהיגה ובדר"כ יוצאים עם מלווה.

כמו שאמר החבר מעלי, ללא תשלום.

בנסיעת המבחן האחרונה של על לאון קופרה, אספו אותי מהעבודה והחזירו אותי לאחר חצי שעה של כיף טהור.

עידן

פורסם

בד"כ מתלווה מישהו מהחברה - או אחד המוכרים או מישהו שמתמחה בהדרכה (כמו אלה שמוסרים מכוניות חדשות לקונים). הזמן המקובל הוא כחצי שעה, מספיק כדי לעשות סיבוב קצר בעיר ולצאת קצת לבין עירוני, אבל זה גמיש ותלוי בכמה לחוצים על הרכב וכמה זה שבא איתך לחוץ.

אני הייתי ממליץ:

• להקפיד לתאם לשעות שבהן אין פקקים (לא לפני 11 ולא אחרי 1330).
  • לנסות להגיד בסוכנות שחשוב לך לקבל כמה שיותר זמן, ולשאול מתי הם יוכלו לתת לך קצת יותר.
  • לבוא מוכן עם רשימת דברים שחשוב לך לבדוק (למשל: רמת רעש ב-100 קמ"ש, נוחיות וראות אחורה בחניה, וכו' וכו'), ולא לשכוח להשאיר גם זמן סתם לחוות את הרכב ולראות איך אתה מרגיש בו.
  • אם לא באת על סיפוקך - תמיד אפשר לקבוע נסיעת מבחן נוספת, ואם תלך לסוכנות אחרת ייתכן שתקבל גם דוגמא אחרת (לפעמים זה חשוב)
  • לזכור שבשלב הזה ליבואנים ולסוכנים יש אינטרס מובהק "ללקק לך" קצת. אח"כ הם אולי לא יראו אותך ממטר, אבל עכשיו תהנה מזה.

פורסם

האם סביר להניח שארצה לבקש נסיעת מבחן על דגם עם רמת גימור מסויימת? ונגיד למשל גיר ידני, ויספקו לי את הדגם הבסיסי ועם תיבה אוטומטית, לפי דעתי הם משתמשים בדגם אחד בלבד לא?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אני מניח שתלוי ביבואן ובדגם. למשל: עד לא מזמן אפשר היה להזמין C4 ידנית - אבל תשכח מנסיעת מבחן. רוצה - תעשה על אוטומט. פשוט היה מספר קטן של אנשים שזה עניין אותם, וגם את היבואן זה לא ממש עניין.

לדעתי ברוב הדגמים לא קיימת בעייה כזאת, במיוחד אם העניין מהותי. למשל, לא יגידו למי שרוצה לקנות לאון קופרה לעשות נסיעת מבחן על לאון רגילה. כן יכול להיות שתקבל את הרכב באיבזור טיפה שונה (עם \ בלי מולטימדיה למשל), אבל תדבר איתם. אם זה חשוב לך הם יכולים להתגמש. לי למשל הראו דברים מסויימים במכוניות שעמדו בסוכנות לפני מסירה (לא לגעת - רק לראות).

נראה לי שבשלב הזה כדאי לך ללכת לכמה סוכנויות ולדבר איתם. יש לך בכלל "מועמדות פוטנציאליות"? זה קצת באוויר כרגע.

פורסם
אני מניח שתלוי ביבואן ובדגם. למשל: עד לא מזמן אפשר היה להזמין C4 ידנית - אבל תשכח מנסיעת מבחן. רוצה - תעשה על אוטומט. פשוט היה מספר קטן של אנשים שזה עניין אותם, וגם את היבואן זה לא ממש עניין.

לדעתי ברוב הדגמים לא קיימת בעייה כזאת, במיוחד אם העניין מהותי. למשל, לא יגידו למי שרוצה לקנות לאון קופרה לעשות נסיעת מבחן על לאון רגילה. כן יכול להיות שתקבל את הרכב באיבזור טיפה שונה (עם \ בלי מולטימדיה למשל), אבל תדבר איתם. אם זה חשוב לך הם יכולים להתגמש. לי למשל הראו דברים מסויימים במכוניות שעמדו בסוכנות לפני מסירה (לא לגעת - רק לראות).

נראה לי שבשלב הזה כדאי לך ללכת לכמה סוכנויות ולדבר איתם. יש לך בכלל "מועמדות פוטנציאליות"? זה קצת באוויר כרגע.

מדובר בגולף, ואנו רוצים ידנית.

רכב שני בנוסף לגולף פלוס הקיים.

אך אני רוצה לבדוק עד הפרט האחרון ברכב, לפני שאני ואבא שלי מוציאים כסף.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אם בעד הפרט האחרון אתה מתכוון לאבזור אז זה לא כ"כ רציני לדרוש נסיעת מבחן בדיוק על אותה רמת גימור.

את זה ניתן לראות בתצוגה, אפילו על דגם אחר.

חשוב לשמור על אותו המנוע/גיר כדי לראות בדיוק איך הרכב מתנהג.

עידן

פורסם
אם בעד הפרט האחרון אתה מתכוון לאבזור אז זה לא כ"כ רציני לדרוש נסיעת מבחן בדיוק על אותה רמת גימור.

את זה ניתן לראות בתצוגה, אפילו על דגם אחר.

חשוב לשמור על אותו המנוע/גיר כדי לראות בדיוק איך הרכב מתנהג.

עידן

בעיקרון, אני יודע מה אני רוצה מהרכב, ומה הדרישות, מה עוד אני אמור לבדוק בו?

נוחיות, בטיחות, מקום בתא מטען, עלות הטיפולים, חיסכון בדלק, עלות הטסט, רישוי שנתי, ביטוח, איבזור ומחירו.

ועוד פרטים קטנים, מה שכחתי?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מעבר לאבזור פנים, רכבי הדגמה מצויידים לעיתים (ובדגמים שזה רלוונטי בהם - לעיתים קרובות!) בצמיגים בחתך נמוך יותר ממה שתקבל בפועל, מורכבים על חישוקים "נוצצים". זה משפר את המראה "הקרבי" של האוטו, אבל לרוב משלה מבחינת נוחות נסיעה והתנהגות כביש (בכיוונים שונים בד"כ :-) ).

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

בוא אני אספר לך משהו על נסיעות מבחן:

גיסי רצה לקנות X5 הוא בא לסוכנות לא הסתכלו עליו כשביקש נסיעת מבחן- תבוא מחר ונראה.

למחרת- אין רכב וככה שבוע שלם נפנפנו אותו.

אחרי שבוע הוא הגיע לסוכנות עם המרצדס של אבא שלו- ML חדשה ודאג שיראו אותו בה.

פתאום משום מקום תוך כמה דקות עמד לו רכב לנסיעת מבחן.

אז יש דרג ויש ...

פורסם

בסוכנויות מהסוג הזה זה יכול להיות תלוי גם באיך שאתה נראה. תבוא עם חליפת ארמני, שעון זהב ונעלי עור קורוקודיל ונראה אם לא יתנו לך נסיעה :-)

בכל מקרה, לא נראה לי שהקטע הזה רלוונטי לפולקסווגן.

פורסם
בעיקרון, אני יודע מה אני רוצה מהרכב, ומה הדרישות, מה עוד אני אמור לבדוק בו?

נוחיות, בטיחות, מקום בתא מטען, עלות הטיפולים, חיסכון בדלק, עלות הטסט, רישוי שנתי, ביטוח, איבזור ומחירו.

ועוד פרטים קטנים, מה שכחתי?

שכחת שבשביל כל מה שרשמת לא צריך נסיעת מבחן... אולי חוץ מנוחות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...