Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מ.מ.ס.י שירותי גרירה - חאפרים בע"מ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם תוקפים אותי כאילו אני הזקתי לכם אישית.

אני לא מגן על החברים שלי ולא תוקף אותכם, אני נותן לכם את העובדות כמו שהם בשטח.

זה שכתבתי את המילה "מכיר" זה לא אומר שאני הכתובת לצעוק עליי בעניין הזה.

לא טובה לכם השיטה? לא טוב לכם היחס הזה (כלומר צורת העבודה הזו) תחליפו חברת ביטוח וגרירה.

ככה כולם פועלים, לא אני המצאתי את השיטה הזו.

זה שזה מקולקל זה עניין אחר, ויכוח אחר, לזמן אחר, אבל העלו פה טענות, בעניין היחס והצורה, של איך מתייחסת חברת הגרירה ללקוחותיה ולרכוש שלה.

כתבו פה אנשים: "ביקשתי במיוחד, ואפילו החזרתי את הנהג שבא עם ציוד לא מתאים" אין בעייה, שיחזיר גם 20 פעמים בלילה אחד, רק שייקח בחשבון שלעיתים, חברת הגרירה שלו (לא משנה בכלל מה השם שלה), מעסיקה את הגרר שעליו מורכב הציוד שהוא רוצה (זה נקרא משקפיים בעגה המקצועית), אותו גרר פועל רק בבוקר, כשהוא בכלל נמצא בטבריה, בשעה 23:00 בלילה, ותריך להגיע לעבודה בדימונה בשעה 8 בבוקר.

(תנו אתם את הדוגמא המתאימה לזה, שהוא יצטרך לשבת ולחכות שעות על גבי שעות לגרר ה"מתאים לו")

אני אומר: אם הנהג מקצועי, ולא איזה ילד שיצא מהצבא, עם רשיון ג במתנה ועובד בעבודה הזו שבוע, אז תנו לו לעשות את העבודה שלו בשקט.

אלא אם כן אתם לא סומכים עליו, כי הרי אתם גוררים כל יום את הרכב, למרחקים עצומים, 3 פעמים ביום, ואתם כבר יודעים איך הוא עובד, ואז באמת, אפילו אני לא הייתי סומך על הגרר הזה...

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שלנו היא לא עם העובדות, ולא עם זה שהחבר שלך עובד כמו חאפר (גם אם כולם עובדים ככה, ממתי זה הפך להיות תירוץ לגיטימי?). הבעיה היא עם הגישה שלך לעניין.

משתינים עליך בקשת, ואתה אומר "וואו, איזו מקלחת מרעננת!". מפקירים את הרכב שלך באיזה אזור תעשיה נטוש בלילה, ואתה אומר "וואו, איזה שירות נפלא עושים לי", בדיוק כמו אישה מוכה שמספרת לכולם עד כמה בעלה אוהב אותה.

החלק העצוב הוא שכנראה לא חווית שירות טוב באמת מימיך, לכן אתה חושב שהזוועה הזאת היא הסטנדרט. חוסר היכולת לשאוף ליותר מזה, מתוך ההבנה שזאת זכותך כלקוח, היא שמעציבה יותר מכל.

פורסם
אתם תוקפים אותי כאילו אני הזקתי לכם אישית.

לא היה בכוונתי "לתקוף" אותך אישית, ידידי. אם פירשת כך את דברי - אני מתנצל בפניך.

עם זאת, אל תהיה מופתע אם אני או חברים אחרים נחלוק על חלק מהדעות שתשמיע כאן בפורום.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני השתמשתי בשרות של חברת "גשר" או משהו כזה.

חוץ מזה שהביאו לי את הסעיף עם איזה דביל שבא "לתת שרות" (עאלק) וקצת צעקות בטלפון.

האוטו עלה אחר כבוד על גרר באילת, היה איפה שהוא 4 ימים (כל מהלך החופשה שלי בעיר).

שעה אחרי שחזרתי לבית בהרצליה האוטו ירד אחר כבוד ללא שריטה מהגרר ישירות לחניה.

הגרריסט באילת היה נחמד מאד ומקצועי, ההוא שבא מפתח תקוה לא ההבקרה של המאה.

וקצת מזל על הדרך לא הזיק.

תיקון של 50 ש"ח והכל חזר לעבוד.. ואח"כ נמכר! :shock:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ytimsit, רק שתדע שחברת הגרירה יצאה אתך מאוד "בסדר" שאישרו את הגרירה הזו כי לפי תנאי הפוליסה הם היו יכולים לדרוש גרירה למוסך באילת שבו תתקן את התקלה ואז תמשיך כרגיל חזרה למרכז.

אני גררתי סה"כ פעמיים (דרך הביטוח), פעם אחת דרך חברת "זברה" בגלל רצועת אביזרים שנקרעה ופעם שניה עם "שגריר" בגלל צינור דלק שנקרע. ב-2 המקרים הגיע גרר כפי שדרשתי (הרמה מלאה מכיוון שהרכב נמוך) תוך זמן סביר (שעה-שעתיים) וגררו לאן שרציתי (במקרה של זברה זה היה מר"ג לגינתון, הייתי בטוח שהם יעשו לי בעיות אבל הופתעתי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עדיין יש צדיק בסדום!

לצערי הרב ביום שלישי שעבר נתקע לי הרכב באיזור ירושלים (נשבר חלק בקרבורטור)

אחרי שניסיתי כל אפשרות לנסות לתקן בשטח עם אפוקסי וכל מני אמצעים אחרים שהחזיקו לא פחות מכמה מאות מטרים החלטתי להפעיל את ביטוח הגרירה, זברה ואני רוצה לציין שלקח לגרר פחות מ20 דקות להגיע אליי והסכים להוריד לי את הרכב ליד הבית ולא במוסך (כדי שאני יתקן אותו ) וגם בטלפון הפקידה שאלה אותי אם אני רוצה להגיע עם הגרריסט שהמרחק בין ביתי לבין המקום שנתקעתי הוא כשעה נסיעה .

אני רוצה לציין שקיבלתי יחס מעולה , לעומת חברות שקיבלתי "שירות" מהם

ואני ממליץ עליהם בחום

אני לא כל כך ממליץ בחום !!!

לאחר שפעמיים בשנה האחרונה נזקקתי לשרות של החברה שאתה מהלל.

פעם ראשונה עקב מסנן דלק שהתפרק (יושב בתחתית האוטו והגישה קשה ).התקלה ארעה במהלך נסיעה בכביש מ"ס 1.

והואטו חנה בשוליים צרים של הדרך באזור מחלף דניאל בשעות החשכה.כל הבקשות וההסברים לחברת הגרר לא מנעו המתנה לצידי הכביש של למעלה משלוש וחצי שעות,כשמכוניות חולפות במהירות של מעל 100 קמ"ש קרוב לרכב.

בפעם השנייה לפני שבועיים כשעלה עשן מאזור המנוע והסתבר שהלך האלטרנטור. הרכב היה בגן שמואל.ומהמוקד לא הצלחנו במשך למעלה מ-40 דקות לקבל תשובות לגבי מה קורה עם הגרר או הטכנאי. בסופו של דבר לאחר מ"ס טלפונים הסתבר שטכנאי בדרך אך יש לו עוד איזה רכב בדרך ואחרי שהוא יסיים שם הוא ימשיך אליי.

גם כאן לאחר בדיקה קצרה ומסקנה שהאלטרנטור הלך היה צריך לחכות לגרר.

אז הספמטומים לטיפול דומים:

קודם כל לא חוזרים ומעדכנים מה קורה.

אחר כל שולחים טכנאי (צד שלישי?) שלא ברור כיצד חוזה ההתקשרות שלו וכמובן המחוייבות שלו לעמוד בזמן סביר.

גם כאן קיים נתק (כאילו קרסו כל קווי התקשורת ) וצריך לקוות שהוא יגיע.

לרוב מגיע אחרי שעה וחצי ולאחר בדיקה קצרה ,ולא משנה מה התקלה הוא יפתור משוואה עם נעלם אחד ויכריז : "צריך גרר."

עוד שעה וחצי בהמתנה לגרר שמגיע וגם כאן הקשר נוצר רק לקראת סוף הייסורים.

בקיצר אני לא מצפה הרבה גם מחברות אחרות.

תודעת שרות ירודה כנראה שוררת בענף. ו-וולדבולדה יש רק בפרסומות בטלויזיה!

שיהייה ערב נהדר לכולם![/size][/size][/size]

צ'צ'יק

פורסם
לא היה בכוונתי "לתקוף" אותך אישית, ידידי. אם פירשת כך את דברי - אני מתנצל בפניך.

עם זאת, אל תהיה מופתע אם אני או חברים אחרים נחלוק על חלק מהדעות שתשמיע כאן בפורום.

התנצלותך התקבלה. לא נעלבתי ולא כלום. אבל יפה לך וכל הכבוד שהתנצלת.

הבעיה שלנו היא לא עם העובדות, ולא עם זה שהחבר שלך עובד כמו חאפר (גם אם כולם עובדים ככה, ממתי זה הפך להיות תירוץ לגיטימי?). הבעיה היא עם הגישה שלך לעניין.

משתינים עליך בקשת, ואתה אומר "וואו, איזו מקלחת מרעננת!". מפקירים את הרכב שלך באיזה אזור תעשיה נטוש בלילה, ואתה אומר "וואו, איזה שירות נפלא עושים לי", בדיוק כמו אישה מוכה שמספרת לכולם עד כמה בעלה אוהב אותה.

החלק העצוב הוא שכנראה לא חווית שירות טוב באמת מימיך, לכן אתה חושב שהזוועה הזאת היא הסטנדרט. חוסר היכולת לשאוף ליותר מזה, מתוך ההבנה שזאת זכותך כלקוח, היא שמעציבה יותר מכל.

אתה מפונק מדי ידידי. זו דעתך, זו דעתי.

מה מסובך כל כך? באים, מרימים את הרכב, אם בהרמה מלאה או לא, דקה אחת, הרכב למעלה, מתיחה וקשירה של מה שצריך ונוסעים לשלום.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

יש לי ביטוח גרירה של שגריר.

הייתי צריך אותו פעם אחת. לפני שנים.

סיימתי לעבוד השעה היית כ12 בלילה. והייתי עם רכב מלא. ופגעתי באבן בולטת ופתחתי את הקרטר שמן של הרכב.

הנוסעים תפסו מונית.

ואני חיכיתי ברכב לגרר.

אחרי כשעה וחצי. הגיע הגרר.

הציע לגרור את הרכב למוסך ולהשאיר אותו בחוץ. לזרוק את המפתחות לתוך החניה הסגורה.

או לגרור לחניון. אבל מהחניון הוא יגיע למוסך בצהריים.

בסוף הורדתי את הרכב בכניסה למוסך. וישנתי ברכב

הגרריסט היה ממש נחמד. והוא טיפה היה בדיכאון כי כל הגרר היה שמן מנוע.

והוא שטף את הרכב באותו יום.

ב7 בבוקר העירו אותי העובדים כי חסמתי את הכניסה למוסך.

על הדרך הכניסו את הרכב פנימה. ותוך 20 דקות כבר התחילו לטפל בו.

ב10 כבר הייתי בחזרה בעבודה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ytimsit, רק שתדע שחברת הגרירה יצאה אתך מאוד "בסדר" שאישרו את הגרירה הזו כי לפי תנאי הפוליסה הם היו יכולים לדרוש גרירה למוסך באילת שבו תתקן את התקלה ואז תמשיך כרגיל חזרה למרכז.

לא זכור לי שהתלוננתי..:wink:

זה בדיוק היתרון של סוכן ביטוח טוב, הכל נעשה דרכו ובאמצעותו..

קצת יותר יקר - אבל זה שרות.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...