Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי יונדאי אקסנט 97 ידני .

עקב סחיבה לא ממש טובה של הרכב החלטתי לבדוק מה הבעיה ניסית תוספים (K44) ועד להחלפת מצתים.

היום החלפתי מצתים ופתאום האוטו התחיל לקרטע עשיתי ניסע כל כה מטרם חשבתי בעיה של דלק ואז לפתע גילית חלק לוהט בחזית המנוע..

אני לא ממש יודע מה החלק ואבל נראה לי שאני בצרה :cry:

תמונות:

5b5331a03df76482544b99d1b38e2d7a.jpg

26906c36e730b236de4b01e704f69f2e.JPG

7974c3711d0fc63249b7fc2b3d153543.JPG

6815376de8801bc34f699d9023f15564.JPG

פורסם

תמונות לא ממש ברורות.

לפי מה שאני מבין - נראה כמו סעפת פליטה.

בא נגיד שברכב רגיל בלי טורבו וגדישה לא סטנדרטית ובעית כיוונים - אתה לא אמור להגיע למצב שהסעפת לוהטת עד שהיא "זוהרת"

כמו שאמרת יש לך בעיה בהזרקת דלק , אולי בהצתה שגורמת למנוע שלך לא לפעול כראוי.

אם אתה במצב כזה - אתה בהחלט באיזור של לגרום נזק.

מה שחכם לעשות במקום לשחק בכאילו, תוספים פלאגים ובניסויים יהיה לחבר מחשב ולראות מה קורה עם החיישנים ואיפה הבעיה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הממיר קטליטי שלך מתלהט בגלל איבוד ניצוץ בתא השריפה. זה עלול לגרום, או שכבר גרם, להרס הממיר.

אם התופעה החלה לאחר החלפת מצתים, בדוק שוב את המצתים, יתכן שהם פגועים או שחוטי ההצתה אינם נפגעו במהלך העבודה.

פורסם

הפלגים חדשים ממש היום קניתי

יש אומרים שזה אולי הכויל

אבל במצב כזה לאן אני פונה לחשמלאי רכב או למוסך?

פורסם

מה שאתה רואה זהדלק לא שרוף שמגיע לסעפת הפליטה ונשרף שם.

כמו שנכתב הדלק הלא שרוף יהרוס לך את הממיר אם לא הרס כבר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום

החלק המצולם זה חיישן למבדה.

תבדוק אולי אחד הפלאגים סגורים?

ayyye05tywzt.jpg

אולי החוטי הצתה לא החזרת בסדר הנכון?

אולי לא הכנסת את החוט הצתה עד הסוף ואין מגע, ואם כן אולי יש מגע רופף

בסוף חוט ההצתה יש ברזל שאמור להתיישב על הפלאג אולי פתוח ולא נוגע?

תבדוק ותחזיר תשובות.

מקווה שעזרתי נירן

פורסם

קודם כול תודה על העזרה

לא ממש הבנתי מה זה פלג סגור .

אז ככה האוטו לפני ה"הטיפול" שלי נסע טוב פשוט שבמהירות של 90 הוא מתאמץ ורועש

נאמר לי שאולי :פלאג שרוף או חוט הצתה תקול או מזרקי דלק סטומים.

אז אתמול ניסיתי לפרק את הפלגים הישנים לבדוק מה קורה, פירקתי את הישנים ניקיתי החזרתי למקום ומאז התחיל הבאלגן: האוטו מקרטע ,לא נוסע יותר מ40 למרות שלא נסעתי יותר מ100 מטר (בהילוך שני האוטו כבר נחנק)

אז פלגים החלפתי מה עוד יכול להיות חוטי הצתה? קויל ?

איך אני יכול לבדוק?

פורסם

נראה שאחד מחוטי ההצתה לא מתפקדים או פלאג לא תקין וכתוצאה מכך בוכנה אחת לא מתפקדת.

הבוכנה לא עובדת אך דלק נכנס ולא נשרף ועובר לסעפת ונשרף שם כתוצאה מהחום.

ראשית: אין להמשיך ליסוע עם הרכב, דלק לא שרוף בתא הבערה גורם לדילול השמן ולנזק, וכמובן הבעיה הראשית של חוסר סחיבה.

נ.ב , כשאני כותב בכנה לא עובדת אין הכוונה לבוכנה עצמה מכיוון שהיא ממשיכה לתפקד, אך אין בתא זה בעירה לצורך יצירת האנרגייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

את החוטי הצתה תבדוק ששמת לפי הסדר זה אמור להיות לפי האורך של החוט הכי רחוק זה לצילינדר הכי רחוק וכך הלאה

יכול להיות באמת שאין לך בערה וכתוצאה מכך התערובת לא נשרפת במקום הנכון.. ותבדוק גם שמזרקים מחוברים בסדר הנכון

פורסם
פירקתי את הישנים ניקיתי החזרתי למקום ומאז התחיל הבאלגן

ידידי - נשמע שאתה לא יודע מה אתה עושה אם בכלל כל הבלאגן התחיל מהפעולה הפשוטה הזו שאתה עשית.

אני חוזר על ההמלצה שלי - כנס למוסך , כי יכול ליהיות שהבעיה סופר פשוטה ונובעת מחוסר ניסיון / הבנה שלך ואתה עושה המון נזק בינתיים.

הרבה יותר ממקודם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ראשית: אין להמשיך ליסוע עם הרכב, דלק לא שרוף בתא הבערה גורם לדילול השמן ולנזק, וכמובן הבעיה הראשית של חוסר סחיבה.

באותו הקשר - אתה יודע בודאות שזה ככה?

כי התחיל להיעלם לי השמן ויש לי חשד שיש לי ברכב דלק מהול. מאז שתדלקתי, נעלם השמן. נשמע הגיוני?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

טל,

מה הקשר של שאלתך לבעייה של פותח השרשור?

שמן לא נעלם לפתע בגלל דלק מהול. דלק מהול יתבטא בבעיות בהצתה ובפעולה לא "חלקה" של המנוע.

לפותח השרשור - לך למוסך. יש ברכב בעייה שהתבטאה בחוסר סחיבה וכל פעולותיך (תוסף K44 , החלפת מצתים) לא פתרו אותה ורק החמירו את מצבך.

פורסם

אז היום נפתרה הבעיה .

מסתבר שתוצאה מחוסר ניסיון התבלבלו החוטים במחלק זרם וזה גם לפעולה הפוכה

מהסתכלות ראששונה של החשמלאי רכב הכול הסתדר ובשל האי סחיבה בנתיים שמתי תוסף ופלגים חדשים נראה עוד שבוע ואם עדיין הבעיה קיימת אני יכנס למוסך..

• תוכן חדש...