Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני זקוק לעזרה בקשר לדוח בדיקה של סיריון שנת 2008, מה אתם חושבים?

1. מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה - רטיבות שמן מנוע, לבדוק זמני טיפול, רעש מערכת זימון ושסתומים, שריפת שמן, לטפל במערכת דלק כללית.

2. סרן קדמי ומערכת היגוי - חופש במערכת היגוי + נקישות, לתקן ולכוון פרונט.

3. קפיצים - בולמי זעזועים חלשים.

4. מערכת בלמים - חריקות בבלימה רעש.

העברת כוח - שמן ככה בלאי דיסקיות הילוכים.

בבקשה זקוק לעזרה עד יום ראשון שאני אלך למוסך לשאול מה העלות.

תודה ושבת שלום.

פורסם

נשמע כמו כסת"ח רגיל של כל מכוני הבדיקה...

ומה לגבי השילדה? וכמה קילומטראז' יש ברכב?

הייתי מבצע כיוון פרונט, ומבצע טיפול גדול ליישור קו - אם כי עדיף כמובן לארגן דו"ח טיפולים מסודר, במידה ויש.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כתבת הרבה מאוד מילים אבל בעצם לא כתבת כלום. הבדיקה הזאת מלאה בכסת"חים ולא ממש אומרת משהו.

חוץ מהחופשים במערכת ההיגוי ואולי גם בולמי הזעזועים לא נראה לי שיש שם משהו מיוחד, וגם זה בסימן שאלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיקרון גם אנ חושב ככה, הדבר היחיד שהפחיד אותי הוא שהקילמוטרז' יחסית גבוה(100,000) ובגלל זה הצלחנו להוציא את הרכב במחיר ממש טוב 52K במקום 60K. השלדה תקינה לחלוטין, ללא תאונות יד שניה פרטית.

עוד מישהו יכול לחוות דעתו על הבדיקה? מה בקשר לשריפת שמן ולמה יש רטיבות שמן במנוע?

פורסם

לא הייתי לוקח רכב שעשה 100K בשנתיים... לא חושב שזה שווה את ההפרש במחיר, לדעתי עדיף לך לרדת בשנתון...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
בעיקרון גם אנ חושב ככה, הדבר היחיד שהפחיד אותי הוא שהקילמוטרז' יחסית גבוה(100,000) ובגלל זה הצלחנו להוציא את הרכב במחיר ממש טוב 52K במקום 60K. השלדה תקינה לחלוטין, ללא תאונות יד שניה פרטית.

קשה לי להאמין שהרכב פרטי עם נסועה שכזאת. היא אופיינית יותר לרכבי ליסינג ולא לרכבים פרטיים.

אם הנסועה השנתית שלכם נמוכה יחסית ואתם מתכוונים להחזיק את הרכב כמה שנים, אז הממוצע יתאזן לאורך השנים ולא תיהיה לכם בעיה של ממש במכירה.

פורסם

תודה על התגובות.

צביקה - ברשיון רכב רשום שבעלות קודמת הינה פרטית. אם זה ליסינג זה חכירה.

יש אפשרות נוספת לוודא דבר זה? כי אם כן זהו שקר...בפירוש נאמר לי ואף נכתב במודעה שהרכב פרטי.

על הבחור הנוכחי ביררתי קצת. והוא ממש לא סוחר.

פורסם

משום מה אף אחד כאן לא התייחס לעיניין שריפת השמן ...

על כל פנים רכב משנת 2008 לא אמור לאכול שמן נקודה . (אני לא מדבר על רכבים מוגדשים למיניהם שזה נורמלי עבורם ...)

אני הייתי מתרחק .

פורסם

יש מנועים שגם כשהם תקינים יש להם צריכת שמן קלה. זה לא בהכרח מעיד על תקלה. במקרה הספציפי של הסיריון, מניסיוני עם סיריון בעלת קילומטראז' דומה, היא כן מאבד שמן בכמות קטנה יחסית.

לא התייחסתי לזה כי לי זה נשמע כמו כסת"ח. כך גם ההזעה.

פורסם

עכשיו בעניין החופש במערכת היגוי + נקישות, יש למישהו מושג כמה זה צריך לעלות?

ודרך אגב, אם נעשה טיפול 100,000 אז יש צורך בכל זאת ליישר קו ולהחליף הכל?

פורסם

היי, אז ככה:

תבדוק תאריך עליה לכביש

רק מ2008 התחילו לרשום ברשיון הרכב "רישום קודם - הכחר" על הליסינג, לפני זה לא היה מופיע דבר (יודע זאת בוודאות כי אני נוסע ברכבים שנרכשים מליסינג כבר הרבה זמן, הרגל וקשרים באלדן).

לגבי הרכב עצמו, הכל כסת"ח, פרט לנזילת שמן, שע"פ התיאור בדף, נשמעת כמו אטם מכסה שסתומים.

גם אני ממליץ לחפש רכב עם ק"מ נמוך יותר, הסחירות ביום המכירה תהיה טובה יותר.

מעבר לזה, רכב מצויין למי שצריך להגיע מנקודה א. לנקודה ב. במינימום עלויות, לדודה שלי היו כבר 2 כאלו והיא מרוצה עד הגג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אגיד לך מה עדיף ומה אני הייתי עושה,

אם חסר לי עוד 10,000 שקל הייתי מוסיף (לוקח הלוואה קטנה)וקונה רכב באמת נורמלי, יד 1 ועם 40,000 ק"מ.

ואם אין לי כסף , פשוט יורד בשנה אחת ל2007 קונה רכב עם נתונים יותר טובים אפילו שהוא שנה יותר על הכביש.

מצד שני המחירון של הרכב הוא באיזור ה70,000 שקל ככה שאני לא יודע מאיפה המחיר שהבאת קודם, ככה שהפער כרגע הוא כן משמעותי ואז אולי ששוה לשקול זאת.

אביב8)

פורסם
היי, אז ככה:

תבדוק תאריך עליה לכביש

רק מ2008 התחילו לרשום ברשיון הרכב "רישום קודם - הכחר" על הליסינג, לפני זה לא היה מופיע דבר

[quote

כנראה,שהקשרים שלך לא משהו : ברישיון הרכב של רכבים החל משנת 2006 נרשם על רכב שהיה בליסינג את המילה חכירה או "החכר" והנושא הזה כבר נטחן לעייפה בפורום,אפשר לעשות חיפוש ולגלות בקלות.

הבעיה הייתה ברכבים עד שנת 2005 כולל שם הקומבינות חגגו במיוחד כאשר סוחר יכל לקנות רכב שהיה בליסינג ולומר לקונה הפוטנציאלי שהוא פרטי.

המידע וודאי ואני זוכר,שכאשרקניתי את הברכב שלי (גטס 2006) מסוחר,הוא הלך להעביר במשרד הרישוי בעלות על שברולט אוואו משנת 2006 וכאשר הרישיון רכב הגיע לידיו הוא שאל את הפקידה על הערת ההחכר ואמר:"איזו מכה".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנתונים האלו הייתי מוותר על הרכב הזה -100,000 זה קצת יותר מידי לרכב בן שנתיים.

אתה תסע עליו שנתיים לפחות ואח"כ תצטרך למכור במחיר רצפה כדי להיפטר ממנו.

יש הרבה אקזמפלרים כאלו בשוק מחברות ליסינג והשכרה ועוד יותר שמורים מפרטיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...