Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחלתי לראות לא מעט כאלה על הכביש, אבל יש מעט מאוד למכירה.

השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך האוטו מהבחינה של אמינות, צריכת דלק, נהיגה, עלויות אחזקה?

אגב, האם קיימות מכוניות כאלה ידניות בשוק?

פורסם
בזמן האחרון התחלתי לראות לא מעט כאלה על הכביש, אבל יש מעט מאוד למכירה.

השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך האוטו מהבחינה של אמינות, צריכת דלק, נהיגה, עלויות אחזקה?

אגב, האם קיימות מכוניות כאלה ידניות בשוק?

לא יודע מהן שנים אחרונות , אבל , קורסה שמורה עם מנוע 1380 או 1400 קרבורטור ידנית זה פצצה של רכב .

הכל בתנאי שעבר ביד אוהבת ושומרת.

פורסם

אני לא סגור על שנות הדגם, בגלל זה לא פירטתי. אבל הכוונה שלי היא לרכב עד 5 שנים, והבנתי שכבר שנתיים או שלוש יש דגם חדש אז התכוונתי לזה שלפניו.

אני מחפש רכב ידני עד 50K, שיהיה אמין וחסכוני, מתכוון להשתמש בו בעיקר לנסיעות בין עירוניות ולא לחרוש קילומטראז'.

אני אשמח לרכב מהנה לנהיגה, אבל ברור לי שאי אפשר לקבל את כל החבילה ביחד אז זה אקסטרה מבחינתי.

האם הקורסה עונה לדרישות האלה? יש רכב אחר שיתאים יותר?

פורסם
אני לא סגור על שנות הדגם, בגלל זה לא פירטתי. אבל הכוונה שלי היא לרכב עד 5 שנים, והבנתי שכבר שנתיים או שלוש יש דגם חדש אז התכוונתי לזה שלפניו.

אני מחפש רכב ידני עד 50K, שיהיה אמין וחסכוני, מתכוון להשתמש בו בעיקר לנסיעות בין עירוניות ולא לחרוש קילומטראז'.

אני אשמח לרכב מהנה לנהיגה, אבל ברור לי שאי אפשר לקבל את כל החבילה ביחד אז זה אקסטרה מבחינתי.

האם הקורסה עונה לדרישות האלה? יש רכב אחר שיתאים יותר?

כעת אתה מדבר נכון , ואפשר להתייחס ברצינות לתשובה .

תמתין שיבואו מומחי חמשת השנים האחרונות.

אני את המלצתי הגשתי לך , אבל רק כעת ברור שהיא לא רלוונטית עבורך , זאת בשל הגבלתך את השנים תוך ציון פרק זמן מדוייק.

• תוכן חדש...