Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על צמיג של KUMHO מדגם KH17 ל205 שלי 165/70/13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בהמשך לחיפושי אחר 4 צמיגים חדשים ל205 שלי במידות הנ"ל. ב900 ש"ח גג. ידוע לי שזו מידה בעייתית. ולא אני לא מעוניין להחליפה. בכל זאת סטודנט. עכשיו יש על הרכב 4 צמיגי ROADSTONE, חברה קוריאנית. שהרכיבו לי אותם מתי שהרכב נקנה לפני כמעט 5 שנים, עברתי איתם 30,000 ק"מ והגיע הזמן להחליפם.

עברתי את כל הפנצ'ריות באיזור נהריה, כולם דבר ראשון, מציעים לי צמיגים סיניים. כגון:WEST LAKE, GOODRIDE ודומיהם.

שאלתי לגבי צמיגים יותר ידועים ומוכרים וסבירים, אז יש את יוקוהמה ודנלופ, הבעיה, אין צמיגים במידה שאני צריך שהם טריים, אלא מדובר על שנת 2009, שזה שנה פלוס. בפנצ'ריה האחרונה שעצרתי בה אמרו לי שעדיף לא לגעת.

נאמר לי שיש גודייר ומישלין אבל לא מצאתי את הצמיגים האלה בפחות מ1,100 ש"ח ל4.

עכשיו הוצע לי הדגם שרשמתי של קומהו, שאלתי, אני יודע שזה צמיג קוריאני, האם מישהו מכיר את הדגם ויש לו נסיון איתו שיוכל להמליץ או לשלול?

http://www.kumhotire.com/tire/tire_detail.jsp?prdt_id=143#

אני מחפש בעיקר אחיזה ביבש ורטוב עד כמה שניתן בכל זאת זה לא הטופ של עולם הצמיגים, נוחות ורמת רעש סבירה עד נמוכה.

אני לא מתכוון להתגרזן עם הרכב ואני מניח שאני ארצה להחזיק אותם בערך את אותו משך זמן אם אני לא אמכור את הרכב או אמסור אותו לאחסנה. הקילומטרג' לא אמור להיות הרבה יותר גדול פר שנה.

אשמח לשמוע את עצתכם ודעתכם.

פורסם

האמת, הופתעתי מחוות דעת (חיוביות) של הנהגים בעולם על הדגם הזה:

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/kumho/kh_17/index.html

KUMHO יצרנית צמיגים ידועה, והצמיגים שלהם איכותיים ( בטוח יותר איכותיים מ ROADSTONE,WESTLAKE וכדומה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב אז ככה, הרכיבו לי 4 צמיגים חדשים מהדגם המדובר, הצמיגים יוצרו ב 2410, משמע דיי טריים.

5 שנים אחריות ע"י היבואן, "צמיגי נאמן". בוצע איזון. 850 ש"ח.

בינתיים, מרגישים שהצמיגים יותר נוחים ופחות מרעישים ובנוסף ההגה מרגיש קל. אך כנראה כי הצמיגים הקודמים היו כבר גמורים (בני 5).

פורסם

לפי המלצתך FITCH,"צמיגי רוני" אבל בנהריה.

עובדים שם ברוטציה ישראל ויוסי.

ישראל התקין לי את הצמיגים.

בחור נחמד ומחיר טוב, ממליץ!

• תוכן חדש...