Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבסוף אני ילך על 206 זה נראה לי רכב שהכי מתאים לה

אבל אם אפשר לפרט יותר איזה נפח מנוע עדיף? איזה דגם עדיף? (כנראה שאני ילך על דגם1.6 עם סאנרוף) אם זה דגם יחיד.?

ואילו בעיות יכולות עוד להופיעה בסבירות גבוהה וכמה יכול לעלות תיקון שלהם.?

אם הסאנרוף אמין? (מנוע \נזילות \ מסילות וכו')

ראיתי אחת 1.6 עם סאנרוף 220.000 ק'מ עשו לה אוברול במוסך מורשה

לא יודע עד כמה זה כדאי...

פורסם

אשתי מרוצה מה-206 שנת 2002 ,מטופלת במורשה

כל שנה ונוסעת מעט, אבל לאוטומט

מומלץ מנוע 1600 (לא 200000 ק"מ !).

היונדאי 2004 נראה רעיון יותר טוב.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

אם מדובר באקסנט הבטיחותית יותר ובעלת האיבזור הטוב יותר (איבזור זה קודם כל 2 כריות אויר לפחות, ABS), הייתי הולך על האקסנט ולו רק בגלל העדיפות בשנתון והאופצייה לתא מטען מעט יותר גדול.

אלא אם נוחות ממש חשובה לך, כי אז האקסנט ממש לא רלוונטית (כמו גם צריכת הדלק שתהייה לרעת האקסנט), או שתמצא 206 שמורה ובעלת נתונים טובים מאוד וכך הבדל השנתונים לא יהיה רלוונטי. בכל אופן כפי שנאמר לך כבר, עדיפות לנפח 1600 אם הרכב עם גיר אוטומט.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היא בסדר יחסית. הבעיה איתה שהיא לא מאיצה מהר. לאחי היה 206 בעבר, היא לא נוחה במיוחד ומרגיש בה כמו בקוך קטן. זה כמובן דברים שמרגישים אותם רק אחרי שנוהגים על מכוניות משפחתיות יותר, והשאלה אם זה יפריע לאשתך.

בכל מקרה אני ממליץ לך לבדוק, יש עכשיו מכירות של אאוטלט בצומת ירקונים ובנתניה, עם מחירים טובים. ראיתי שהם עשו לכבוד החג יריד של מתנפחים לילדים, אז אפילו אפשר להביא לשם ילדים. זה של אלבר..תתקשר ותבדוק.

• תוכן חדש...