Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפשת רכב אמין, קטן וחסכוני לנסיעות קצרות ובעיקר בתוך העיר.

התקציב שלי הוא עד 45,000.

חשבתי על טויוטה יאריס- אבל די קשה להשיג אחת טובה במחירים האלה.

ואני מתלבטת לגבי יונדאי גטס כי הבנתי שגם הדגם המשופר שאמור להיות חסכוני, לא ממש חסכוני.

יש לכם הצעות אחרות?

תודה מראש,

שרון.

פורסם

פונטו או פורד פיאסטה אם הגיר הרובוטי מתאים לך. גיר רובוטי יחסוך לך דלק בנסיעה עירונית ביחס לגיר אוטומטי רגיל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

קשה לקרוא את החתימה שלי ולא לדעת מהי ההמלצה שלי :) כמובן שדייהטסו סיריון.

לדעתי בתקציב כזה את יכולה למצוא סיריון בשנתון מתקדם עם המנוע 1.3 האמין להפליא ולהנות מהאמינות בנסיעות בעיקר בתוך העיר ומדי פעם מחוץ לעיר.

הרכב אמין בצורה בלתי רגילה, חסכוני (1:17.5 אצלי לפחות), ומספק את הסחורה.

קחי בחשבון שהרבה מאוד סיריונים יצאו מחברות השכרה וליסינג אז צריך לבדוק טוב לפני שקונים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לפני כשלושה חודשים קניתי פונטו ספייס 2005 גיר אוטומטי (רציף) צריכת דלק של 1:15 משולב עירוני/בינעירוני תמיד עם מזגן.

נוחה וזריזה גם בעיר וגם נסיעות ארוכות לצפון. מחירון לוי יצחק 33,000 קניתי ב32 יד I עם 75K ק"מ

ממליץ

את יכולה ללכת גם על פנדה קטנה זולה חסכונית אפילו יותר מהספייס בגלל הגיר הרובוטי

לא משנה מה תבחרי הכי חשוב זה סבלנות עד שיגיע הרכב שמתאים לך בול לדרישות מחיר/יד/ק"מ/בעלות/צבע וכו'

• תוכן חדש...