Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota RunX - צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקלת לקנות TOYOTA RUNX משנת 2003,

האם מישהו יכול לשתף בנוגע לצריכת הדלק של הדגם הזה.

אני מתכוונת לנסוע כל יום ראשון-כפר סבא (גם בשעות של פקקים) ולכן הנושא קריטי עבורי...

פורסם

דבר ראשון

מה התקציב?

דבר שני - בשנתונים 2003 עד 2004 היתה בעיה ידועה של בוצה במנועים של טויוטה - תוודאי טוב טוב שהנושא הזה טופל במנוע.

ראשון כפר-סאב כל יום זו נסיעה ארוכה - ללא ספק הרכב הזה הוא מהיותר חסכוניים בקטגוריה של ה1.6 ליטר אבל דווקא הייתי ממליץ לך משהו שישמע קצת מוזר אבל הרבה יותר טוב.

ללכת דגם אחד אחורה

קורולה שנת 2002 שהיא מכונית קצת יותר קטנה אבל יותר מוצלחת, יותר חסכונית, יותר אמינה (זה הדגם הכי מוצלח בעצם עד היום לדעתי למעט דגמי 2009 ומעלה) - למען האמת מאוד חסכונית.

אין רצועת טיימינג גם בדגמים האלו... טיפולים זולים ורכב מטוס.

ביחד עם גלגלי מגנזיום וספויילר מקורי מאחורה הרכב הזה אפילו נראה טוב וספורטיבי בצורה החיצונית שלו :-)

ממליץ בחום - גם תחסכי כמה גרושים כי גם ככה קורולות יקרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce, תודה על התשובה המפורטת :lol:

מה התקציב?

התקציב שלי הוא סביב ה- 50-60K.

יש עוד דגמים שהיית ממליץ עליהם בהתחשב בדרישותיי?

פורסם

האמת שבתקציב כזה לדעתי את יכולה למצוא רכב סופר מיני אמין, זול לתחזוקה וחסכוני בדלק

מעניין אם אפשר להשיג ניסאן מיקרה בתקציב שכזה...

אני הייתי ממליץ בחום להשאר עם ההצעה הקודמת שלי או לנסות למצוא טויוטה יאריס באותה הנשימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש את הרכב שנת 2003 ,צריכת הדלק:

מחוץ לעיר הרכב שותה 1 ל 15, בעיר 1 ל 11.

מדובר על גיר ידני.

אחרי 140 אלף ק"מ, נוסע כמו חדש ושום דבר לא מתקלקל,שום בוצה ושום נעליים,רכב פנתר!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אימי קנתה לא מזמן RUNX 2006 לקצ'ורי (סאנרוף, מגזיום, ציפויי עור לידית הילוכים והגה, פנסי ערפל וכו'...) בכמה אלפים מעל 60K...

בנוגע לצריכת הדלק, בד"כ הממוצע בין תדלוק לתדלוק נע בסביבות ה1 ל10 (לפעמים קצת יותר חסכוני).

רכב מצויין!

פורסם
דבר ראשון

מה התקציב?

דבר שני - בשנתונים 2003 עד 2004 היתה בעיה ידועה של בוצה במנועים של טויוטה - תוודאי טוב טוב שהנושא הזה טופל במנוע.

ראשון כפר-סאב כל יום זו נסיעה ארוכה - ללא ספק הרכב הזה הוא מהיותר חסכוניים בקטגוריה של ה1.6 ליטר אבל דווקא הייתי ממליץ לך משהו שישמע קצת מוזר אבל הרבה יותר טוב.

ללכת דגם אחד אחורה

קורולה שנת 2002 שהיא מכונית קצת יותר קטנה אבל יותר מוצלחת, יותר חסכונית, יותר אמינה (זה הדגם הכי מוצלח בעצם עד היום לדעתי למעט דגמי 2009 ומעלה) - למען האמת מאוד חסכונית.

אין רצועת טיימינג גם בדגמים האלו... טיפולים זולים ורכב מטוס.

ביחד עם גלגלי מגנזיום וספויילר מקורי מאחורה הרכב הזה אפילו נראה טוב וספורטיבי בצורה החיצונית שלו :-)

ממליץ בחום - גם תחסכי כמה גרושים כי גם ככה קורולות יקרות.

אני חולק על דעתך לגמרי, הדגם 2002 לא יותר מוצלח מהדגמים 2003-2007 ומה שבטוח הוא הרבה יותר צפוף בפנים מאשר

הדגמים בדגמים 2003-2007. תסביר לי בבקשה מה יותר אמין בדגם הקודם ?

אני בעל דגם 2004 עם 165000 ק"מ ואין שום בעיות עם בוצה, לא לכל הרכבים היו בעיות עם בוצה.

כשקניתי את הרכב בממוצע הוא היה צורך 1:15 ומאז שהגדלתי לו את הצמיגים הצריכה גדלה והרכב כיום עושה 1:13-1:12.

פורסם

הדגם הקודם קל יותר מהדגמים של 2003 עד 2007 ולכן גם קצת זריז יותר - מנסיון של שנים עם הרכבים האלה זה מאוד זניח.

הדגם הקודם הוא באמת יותר קומפקטי ויותר דחוס - אבל אם אתה לא מעל מטר שמונים זה ממש לא משנה.

לדגם הקודם לא היתה את סכנת בוצת המנוע שבדגמים של 2003 2004 יכולה להגיע בכל שלב נתון - נכון לא לכל הדגמים היתה את הבעיה הזו אבל עדיין זה מאוד מרגיז ליפול על כזה דבר.

1:15 בראנקס? - אולי כשאתה נוסע לגמרי בשטחים פתוחים, כמעט בלי עצירות, בלי מזגן, בלי ללחוץ את הדוושה של הגז

מנסיון של 4 שנים על הסדאן 2007 - הרכב ממש לא מגיע לתצרוכת כזו טובה.

עם הדגם של ה2001 שהיה אצלנו 5 שנים הצלחתי להגיע על מיכל דלק שלם ל710 קילומטר של נסיעה אמנם הכביש היה פתוח לחלוטין, זה היה בעונה שלא היה צורך למזגן או חימום וכמעט ולא עצרתי כל הדרך.

למיכל של קרוב ל50 ליטר זה אפילו לא 1:15 - תעשו את החישוב בעצמכם (710 קילומטרים לחלק ל48 ליטר זה כבר מתחת ל1:15 )

איך הגעתם ל1:15 ?

Pioneer TS-X150

פורסם

איך הגעתם ל1:15 ?

מאז שקניתי את הרכב עשיתי את הבדיקה 3 פעמים רצוף וזה מה שיצא, אבל עוד הפעם זה תלוי איך אתה נוהג.

• תוכן חדש...