Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רברס לגולף 160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי גולף 160 מהחברה.

הם דורשים באזור ה700 שקל לגלאים.

השאלה שלי האם זה מחיר יקר לגלאים? האם שווה לעשות דרך צ'ימפיון (איכות הגלאים טובה).

האם מדובר בגלאי עם צג של מרחק או רק גלאי של צפצוף?

תודה רבה

פורסם

מקוריים או התקנה מקומית?

על מקומית אתה עוד עלול להצטער יום אחד...

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
אני מניח שזה מקורי?

אל תניח, תשאל. אבל לא בפורום, תשאל בסוכנות.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אם הזמנת את הרכב ובעת ההזמנה הוא עדיין לא הגיע לארץ,ואז שאלת בעת ההזמנה אם להוסיף וכמה יעלה - אז זה מקורי.

אם הזמנת את הרכב ובעת ההזמנה הוא כבר בארץ (בבונדד) ואז שאלת בעת ההזמנה אם להוסיף וכמה יעלה - עדיף להמנע,אך אם אתה רוצה בכל זאת,תתעקש שיותקן רק ע"י CLASS A.

בכל מקרה אני נמנע מתוספות שכאלו (אלא אם כן הגיעו עם הרכב מחו"ל ועם מצלמה נורמלית ייעודית בתוך הרכב ;))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם הרכב מגיע מובנה אם חיישני רוורס מהיצרן אז אני ממליץ לך להשקיע את הסכום.

במידה וההתקנה של החיישנים מתבצעת על ידי היבואן בארץ אז זה יתבצע ברדיו מילאנו אך אם נפשך עדיין תחפוץ בחיישנים אפילו שזה התקנה מקומית בארץ, אני אומר: לך על זה, אך רק תודא שמתקינים לך חיישנים איכותיים כמו קוברה למשל.

תתחדש ושיהיה במזל :wink:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

יש לי שאלה לכל אלו שאוהבים לשלם הרבה יותר סתם!

מה גורם לכם לחשוב שחיישנים של קוברה יעשו את העבודה טוב יותר מחיישנים שמוכרים לדוגמא במרכז ההתקנות של מוטורולה(ואני לא סוכן שלהם ולא עובד שם!)?

עמדתי בדיוק באותה דילמה לפני שנה וחצי, התקנת חיישני רוורס ברכב (מרצדס), ערכתי בירור בכל מיני חנויות לאביזרי רכב וקיבלתי הצעות מ 500 ש"ח לגלאים פשוטים ועד 1500 ש"ח לגלאים של קוברה, כששאלתי את המתקין מה ההבדל קוברה לגלאים אחרים שעולים 500 ש"ח התשובה היחידה שהיתה לו היא שאלו שעולים 500 ש"ח הם סינים כלומר הוא לא אמר שהגלאים של קוברה מדוייקים יותר,יפים יותר, רגישים יותר או כל סיבה אחרת אלא פשוט אמר שהאחרים "פשוט סינים". מהבירור שערכתי הבנתי שאין טעם להשקיע 1500 ש"ח רק על השם מפני שהם עושים את אותה העבודה בדיוק! וזה בדוק.

לבסוף התקנתי חיישנים שמשווקים ע"י מוטורולה כולל התקנה וכולל צביעה לצבע הרכב בסכום פעוט של 350 ש"ח(היה מבצע באותה תקופה) והם עובדים מצויין עד היום(ואפילו הצבע שלהם לא התקלף - דבר שראיתי בחיישנים שהותקנו בסכום גבוהה יותר).

חשוב לציין שהמתקין חייב להיות מקצועי אחרת גם חיישנים שעולים 1500 ש"ח לא יעשו את העבודה.

לסיום, אתן דוגמא של אדם קרוב אליי שרכש גולף חדשה לפני פחות משנה והתייעץ איתי לגביי אותו הנושא, למרות שהמלצתי לו לא לבזבז את כספו בצמפיון על התקנה מקומית (1500 ש"ח) אלא להתקין ב 500 ש"ח במקום אחר (מקצועי כמובן) ולפנק את הרכב בשאר הסכום הוא הלך והתקין בצמפיון וקיבל את אותם החיישנים שיש אצלי ברכב!(ולי הם עלו 350 ש"ח:roll:).

אז אם אתם אוהבים לזרוק כסף לפח אין בעיה רק את תבכו אח"כ שעבדו עליכם

פורסם

מה קורה חבר יקר...

קיבלתי את הרכב אתמול...קודם כל מדהים....שמיים וארץ ומהשירוקו לפחות לטעמי...

הריפוד הבהיר עם הצבע השחור בחוץ...מדהים...

בכל מקרה לעניינו,שמתי את החיישנים האורגינלים שאתה רואה במסך באוטו כמו בCC...זה קצת יקר...

אבל מדויק,יפה ומדליק...

אם בא לך להשקיע...תשקיע! חיים רק פעם אחת@

פורסם
יש לי שאלה לכל אלו שאוהבים לשלם הרבה יותר סתם!

מה גורם לכם לחשוב שחיישנים של קוברה יעשו את העבודה טוב יותר מחיישנים שמוכרים לדוגמא במרכז ההתקנות של מוטורולה(ואני לא סוכן שלהם ולא עובד שם!)?

עמדתי בדיוק באותה דילמה לפני שנה וחצי, התקנת חיישני רוורס ברכב (מרצדס), ערכתי בירור בכל מיני חנויות לאביזרי רכב וקיבלתי הצעות מ 500 ש"ח לגלאים פשוטים ועד 1500 ש"ח לגלאים של קוברה, כששאלתי את המתקין מה ההבדל קוברה לגלאים אחרים שעולים 500 ש"ח התשובה היחידה שהיתה לו היא שאלו שעולים 500 ש"ח הם סינים כלומר הוא לא אמר שהגלאים של קוברה מדוייקים יותר,יפים יותר, רגישים יותר או כל סיבה אחרת אלא פשוט אמר שהאחרים "פשוט סינים". מהבירור שערכתי הבנתי שאין טעם להשקיע 1500 ש"ח רק על השם מפני שהם עושים את אותה העבודה בדיוק! וזה בדוק.

לבסוף התקנתי חיישנים שמשווקים ע"י מוטורולה כולל התקנה וכולל צביעה לצבע הרכב בסכום פעוט של 350 ש"ח(היה מבצע באותה תקופה) והם עובדים מצויין עד היום(ואפילו הצבע שלהם לא התקלף - דבר שראיתי בחיישנים שהותקנו בסכום גבוהה יותר).

חשוב לציין שהמתקין חייב להיות מקצועי אחרת גם חיישנים שעולים 1500 ש"ח לא יעשו את העבודה.

לסיום, אתן דוגמא של אדם קרוב אליי שרכש גולף חדשה לפני פחות משנה והתייעץ איתי לגביי אותו הנושא, למרות שהמלצתי לו לא לבזבז את כספו בצמפיון על התקנה מקומית (1500 ש"ח) אלא להתקין ב 500 ש"ח במקום אחר (מקצועי כמובן) ולפנק את הרכב בשאר הסכום הוא הלך והתקין בצמפיון וקיבל את אותם החיישנים שיש אצלי ברכב!(ולי הם עלו 350 ש"ח:roll:).

אז אם אתם אוהבים לזרוק כסף לפח אין בעיה רק את תבכו אח"כ שעבדו עליכם

אני טוען שבמידה והחיישנים מגיעים מובנים מהיצרן אז עדיף לשלם יותר ולהתקין.

התקנה מקומית אצל היבואן זה לא חובה במידה ויש לך מתקין טוב שאפשר לסמוך עליו.

ולסיום כיום חיישנים של קוברה ללא צג עולים כ 600 שקל- הבדל של 250 שקל מהסיניים. לפי דעתי עדיף להשקיע אבל זה דעתי בלבד :wink:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אני יכול להוסף שברכב הליסינג הקודם שלי היול לי חיישני שקר כלשהו סיני ועבדו מצויין מעל ל3 שנים.

לא בטוח ששוה להשתגע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

א. ההשוואה כאן היא לא בין חיישנים מקוריים (שמגיעים עם הרכב מהמפעל) ללא מקוריים אלא בין שני מוצרים לא מקוריים שמורכבים בארץ.

ב. אני לא יודע היום כמה עולים חיישנים של קוברה אבל לאחר שהתנסיתי בחיישנים "פשוטים" יותר אוכל לומר לך בוודאות שאין הצדקה לשלם שקל אחד נוסף עבור מוצר שונה ממה שאני קניתי גם אם הוא מיוצר ע"י קוברה.

כמובן שהחיישנים שמגיעים מהיצרן "build in " עדיפים כי הם מותאמים לטמבון הרכב (ויזואלית יפה יותר) אך גם משולבים במערכות הרכב הנוספות.

• תוכן חדש...