Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפה היום בנתניה ,עצרתי לידו ורציתי לצלם אבל זה רחוב חד סיטרי והיו מכוניות מאחוריי ולא היה לי איפה לעצור בצד, בכל מקרה תהיתי איזה יצרן יצר רכב כזה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה שראית זו אולי רמת הגימור של הרכב, בוודאי לא שם היצרן.

ייתכן שראית וולבו (תחילת שנות ה-70'). אולי גם מכוניות אחרות התהדרו בכמה מדגמיהן ב"דה לוקס".

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה, שנית לא אמרתי שדה לוקס זה יצרן ,חשבתי שזה דגם ,שים לה להבדל.

בכל מקרה כעת אני מבין שזה רמת אבזור.

אעבור באזור הערב שוב ואצלם את הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אם אתה מדבר על רכב לבן משנות החמישים בנתניה - זה שברולט דה לוקס

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

הרצתי תמונה בגוגל וכן זה שברולט דה לוקס ,היא גם הייתה לבנה ,אבל הצבע היה מעט מקולף ,בכל מקרה זה היה רכב ממש יפה לדעתי ,שמתי לב שבפנים גם היה מאוורר קטן מכוון לכיסא הנהג :)

אני לא ממש מבין במכוניות קלאסיות, אני פשוט חבר בפורום וראיתי את הרכב הזה והחלטתי לשאול כאן מהו כי זה נורא סיקרן.

בשנייה שראיתי אותו נורא רציתי לנהוג בו זה נראה כמו חוויה אחרת מכל מה שהכרתי עד עכשיו.

פורסם
בשנייה שראיתי אותו נורא רציתי לנהוג בו זה נראה כמו חוויה אחרת מכל מה שהכרתי עד עכשיו.

ניקו, זו באמת חוויה אחרת מכל מה שהכרת עד עכשיו...:wink:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...