Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני חייל ואני מתחיל את השירות הסדיר שלי במרכז ת"א .

אני לא מסוגל כל בוקר לנסוע לבסיס ברכבות \ אוטובוסים לומרות שתחבורה ציבורית זה הפיתרון הכי ונורמאלי .

אני חובב רכב וברצוני לקנות אוטו שייקח אותי כל בוקר מכפ"ס לת"א אבל מה שמונע ממני את הקניה זה בעיית הפקקים בבוקר

ולכן אני מבקש שתיתנו לי מידע על שעות הפקקים , מיקומם ומאיפה הכי כדאי לנסוע .

מכפ"ס - לת"א , אני צריך להיות בבסיס ב 8 ויוצא הביתה ב 5 .

אם אני לא יעמוד בזה אני אצתרך לוותר על הרעיון של רכב ולהתפשר על קטנוע \=

פורסם

פקקים זו פחות בעיה - מה עם חנייה? במרכז ת"א, לפחות איפה שיש בסיסי צה"ל, מדובר על עשרות שקלים ביום לחנייה. תוסיף את זה לעלות הדלק הגדולה מהנסיעות ותקבל הוצאות די היסטריות רק בגלל שאתה מפונק (סלח לי, כן?).

אם אתה מכ"ס, רכבת זה פתרון מצוין ויקל עליך מאוד (הקריה?).

ואם אתה בכל זאת רוצה - מכ"ס לת"א נכון להיום מדובר על כביש 4 מצומת רעננה למורשה (די עמוס בבוקר), משם לפקקיאדה בכביש 5 (מאוד עמוס) ואז לפקקיאדה בריבוע של איילון (גם מאוד עמוס). אם תצא בשבע בבוקר אולי זה יקח לך 45 דקות, במזל. אם תצא מאוחר יותר - צפה לשעה פלוס עם אופציה לשעה וחצי.

בחמש, שוב אם מדובר מאזור הקריה, יש לך את הפקקים באיילון עד ליציאה לכביש 5, משם די פנוי, ככל הנראה. עדיין יכול לקחת 45 דקות בקלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אתה לא מסוגל לסוע באוטובוס\רכבת? הצבא נותן לך את זה חינם, למה שלא תשתמש בזה? :?

אם אתה משרת בקרייה - תגיע ברכבת ,בלי פקקים ובלי עצבים..אחלה פתרון.

V5

פורסם

אין פתרון טוב יותר מקטנוע (וכמובן שעדיף אופנוע!) בשביל להמנע מפקקים בדרך לתל אביב.

הכסף שתחסוך על הדלק יתקזז לך עם מחיר הביטוח הגבוה יותר (אולי לא תמיד בהרבה יותר גבוה אבל עדיין), אבל הזמן שתרוויח אי אפשר לכמת בכסף.

כמה אתה מוכן לשלם על עוד שעת שינה בבוקר או חזרה הביתה 40 דקות לפני הזמן?

דו גלגלי מבטל את הפקקים והופך את זמן הנסיעה לאותו הזמן שהיית נוסע בלילה לאותו מקום במהירות נורמאלית.

אני אתן את הדוגמא שלי.

אני גר בבת ים ועובד בעזריאלי. המרחק מהעבודה הוא כ10 ק"מ.

לוקח לי להגיע ברכב לעבודה כ40 דקות בשעות העומס.

על אופנוע (כבד) הייתי עושה את הנסיעה ב15 עד 20 דקות בלי קשר לעומס על הכביש.

כמובן כשאין עומס והכביש פנוי ניתן להגיע לעבודה תוך 5 דקות 8) אבל את זה שמעתי מחבר...:wink:

Kawasaki Versys !!!

פורסם

120 קמ"ש זו לא נשמעת כמו מהירות מטורפת (8) לאופנוע(כבד) בטח לא במהירויות(העירוניות והבין העירוניות) שאופנועים אוהבים לעקוף.

מעבר לזה,באמת שאני לא מבין למה לא לנצל את הנסיעות חינם?חבל על הכסף,תחסוך אותו ונצלו בימים פנויים על הרכב מאשר לשרוף דלק/זמן/עצבים על פקקים וסיבוכיות יתרה.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
אני לא משרת בקריה , חוץ מהרכבת יש לי אוטובוס אחד בתוך כפ"ס ואחת בתוך ת"א .

מידע על הפקקים של ת"א ?

זה לא משנה את מה שאמרתי. בכל מקרה, בין אם אתה בת"א עצמה, יפו, ר"ג או גבעתיים, הפקקים דומים למדי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור מי שגר בת"א, תרשה לי לתת לך עצה- אל תעשה את זה!

הפקקים יהרסו לך את היום. החניה תגמור לך את הכסף. והשריטות והמכות על האוטו יחרבו לך את המצברוח.

אם אני במקומך - כמה אפשרויות..

1. אופניים מתקפלים - עולים איתך לרכבת, יורדים איתך מהרכבת.

2. קטנוע בכפ"ס (מהבית לרכבת וחזרה), ואופניים בת"א (מהרכבת לבסיס וחזרה) - או להיפך (רק שבת"א הסיכוי שלך להיהרג על קטנוע עד סוף השירות שלך גדול מהסיכוי להיהרג על אופניים, וגדול מהסיכוי להיהרג בכפ"ס על קטנוע)

3. קטנוע "מדלת לדלת". רק אל תשכח ללבוש תחתונים נקיים כל יום (אולי זו תהיה חובשת).

אסף.

פורסם

צא מהסרט, פקקים יש בכל תל אביב אלא אם תגיע לבסיס לפני שעה 8. כל השאר, תעמוד כמו כולם. חנייה? אני מקווה שאבא שלך רוטשילד. אחרת תקבל צינור של 60-70 שקל כל יום. חנייה חודשית עולה המון, ולמצוא חניה בכחול לבן, מעבר לזה שזה קשה מאוד, יסכן אותך בדו"ח אם שכחת להפעיל סלופארק או כל חנייה אלקטרונית שהיא הדרך הזולה (4.5 ש"ח לשעת בערך, אם אני זוכר). בקיצור סע ברכבת/אוטובוסיםף או שתתמודד עם ההשלכות. איילון, נמיר ואבן גבירול פקוקים. מכפ"ס אתה עוד צריך לצאת למורשה או לכביש חמש ששניהם לאו דווקא תענוג גדול בבוקר (חמש בלשון המעטה, מורשה לוקח עשר-חמש עשרה דקות מכפ"ס למורשה) ורק אללה יודע כמה זמן זה מורשה-כפר ירוק-רוקח/מורשה-איילון-מרכז תל-אביב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...