Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחיר טוב זה אחלה, רק שמבחינה שיווקית עדיף להתחיל עם מחיר נמוך ולא לצאת במיבצעי התאבדות לאחר שהמכונית לא ניקלטה בשוק.

מכשירי תנועה, לדוגמא, תימחרו את האלטו הידנית נמוך מלכתחילה וזה היה סוד הצלחתם.

אל תשכח שבניגוד ליונדאי או מאזדה שמיובאות לארץ מהמזרח ונקנות בדולרים, שערו הגבוה של היורו פגע מלכתחילה הן במחיר הגרנדה פונטו והן במתח הרווחים של היבואן.

לא בעייה להציף את השוק במכוניות, צריך גם להרוויח מזה.

וצריך לזכור שמחירי היצף לאחר תמחור ראשוני גבוה יחסית, פוגעים בערך המכונית ובאלו שקנו אותה במחיר מלא.

טראומת ה BX עדיין מלווה לא מעט יבואנים שנימנעים מהצעד הזה (בשנת 89' לאחר בום ה BX החל לובינסקי להוריד את מחירי הסיטרואן BX בצורה חדה, ולא רק שהמכירות לא עלו, אלא ערך המכוניות ירד פלאים וכולם יצאו ניפסדים מהמהלך).

מסכים לחלוטין , אומנם צריכים לברך כל יבואן שמביא ידניות אבל זה רק טוב אבל לא מצוין אכן מכשירי תנועה השכילו עם האלטו והמחיר ישר מהתחלה , בנתיים לראות פיאט אפילו בתל אביב זה מחזה נדיר פעם זה לא היה ככה , מה שבטוח עדיף פיאט על יונדאי

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ל-95% מהמכוניות שנוסעות בכבישי ישראל יש ביצועים דומים לשל הפונטו 77 כ"ס הזאת...

...במחיר הזה הפונטו היא בחירה טובה בהחלט למי שמוכן לידני, רוצה לחסוך בכסף אבל גם להתפנק. הלוואי ויהיו עוד מבצעים כאלה - בזכותם נכנסות לשוק מכוניות איכותיות, מאובזרות, זולות - ולא פחות חשוב - ידניות!

:mm_yeah::mm_yeah:

אם הייתי עומד בפני קניית רכב מהקטגוריה- בלי ספק הייתי מנצל את ההזדמנות. לאביה של זוגתי פיאט גרנדה פונטו רובוטית, הרכב בהחלט עושה עבודתו נאמנה. מצחיקים המשפטים כמו "77 כ"ס זה מעליב"... 77 כ"ס על מנוע 1.4 (לא להשוות ל1600 של הפאביה) זה לא דבר כל כך נורא. עזבו אתכם ממספרים- האוטו נוסע טוב מאוד (ונהגתי בו לא מעט).

סליחה שלא כולם חורכי אספלט ותוקפי סיבובים ופניות כמו הכותבים כאן. יש כאלה שזה מספיק להם, ובשילוב עם חבילת האבזור הנאה והמחיר האטרקטיבי- זה יפה מאוד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah:

אם הייתי עומד בפני קניית רכב מהקטגוריה- בלי ספק הייתי מנצל את ההזדמנות. לאביה של זוגתי פיאט גרנדה פונטו רובוטית, הרכב בהחלט עושה עבודתו נאמנה. מצחיקים המשפטים כמו "77 כ"ס זה מעליב"... 77 כ"ס על מנוע 1.4 (לא להשוות ל1600 של הפאביה) זה לא דבר כל כך נורא. עזבו אתכם ממספרים- האוטו נוסע טוב מאוד (ונהגתי בו לא מעט).

סליחה שלא כולם חורכי אספלט ותוקפי סיבובים ופניות כמו הכותבים כאן. יש כאלה שזה מספיק להם, ובשילוב עם חבילת האבזור הנאה והמחיר האטרקטיבי- זה יפה מאוד.

בתור אחד שיש לו בבית ספייס 60 כ"ס, ספייס 80 כ"ס גיר רציף וגרנדה 75 כ"ס רובוטי - לא יכול שלא להסכים.

שלושתן נהדרות ומבצעות את המלאכה בצורה פנטסטית.

פורסם
מה עובר עליך, משעמם לך בסופ"ש?

היחס הלא טוב שקיבלתי בנוסף לעוד תלונות של אנשים, גרמו לסמל"ת לסגור את הסוכנות ההיא. איזה קטע, נכון? וד"א נחמד מאוד שהרכב שלך יודע לנסוע על 130 "כשצריך", אבל אני נוסע מעל המהירות שציינת גם כשלא צריך, כך שזה לא מה שיעזור לי. בכל מקרה אני לא עולה על רכב שנת 2010 עם 77 כ"ס שעולה כמעט 90K בגלל שמפתים אותי עם ג'נטים ומערכת מקורית.

אהה, והצג שלי התכבה לפני 3 חודשים ל- 24 שעות ונדלק שוב אח"כ - ליבי נשבר. מעבר לזה שאני לא צריך שום שעון חום, אצלי זה VW, לא יודע מה אצלך...

אם אתה כ"כ מפסוט מהרכב המדובר אז תקנה אותו, רק תעשה לי טובה ותחזור לימני בעליות של הקסטל. טוב, העיקר שיש ג'אנטים ופנסי ערפל קדמיים, רק על זה מסתכל הלקוח הישראלי.

באיטליה, ארצן של הפרארי, למבורגיני, מסארטי ולהבדיל אפילו אלפא רומאו ופיאט טורבו לגוניהן, יש המון פונטו, גם 1.2 עוד יותר "חלשלושות" מהאיבו שמוצעת כאן ואף אחד לא מתלונן על העדר כח וצעצועים מהסוג הזה. גם אני בעוונותי קבלתי בנסיעה לאירופה לפני זמן מה גולף 1.4 ללא טורבו עם נתוני כוח קרובים לאלו של האיבו כאן ואיבזור מדהים משום מה. אז נכון שתחושת "וואוו" של כח מתפרץ לא היתה נחלתי, אבל האוטו סחב מצוין, פינק באיבזור והפתיע בצריכת דלק דיזלית.

פורסם

ממתי לדגם הזה יש גג נפתח?! בטח מדובר בהתקנה מקומית, לא?

במדינה בה הפקקים שולטים, וההוצאות על הרכב הולכות וגדלות, מכונית חסכונית זה בדיוק מה שצריך. אבזור מוכר, וזה ידוע. וכשמשלבים אבזור, חסכון, ומחיר טוב - זה יוצר חבילה מושכת וכדאית מאוד.

פורסם

מה, בקצב הזה עוד יהיו פה רכבים במחירים שפויים :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מיבצע באמת שווה! אם כרגע הייתי עומד לפני רכישת הרכב הייתי בשימחה קונה את הרכב!

יש לי גרנדה פונטו רובוטית 2007 1400 שקניתי לפני מס' חודשים ואני אומר לכל מי שצוחק על המנוע של הגרנדה שפשוט ישתוק!

גם אני חשבתי בהתחלה שהרכב ממש איטי ביגלל כל אנשי העדר שצועקים בפה אחד שגרנדה עגלה מתפרקת עם גיר רובוטי נדנדה!

אבל מה ?! שום דבר מזה לא נכון!

הרכב מהנה מאוד! אכותי ויושב טוב על הכביש עם בידוד רעשים מצויין ומזגן מקפיא

המנוע לא עגלה ומאוד זריז והגיר הרובוטי ניפלא ובלתי מורגש וממש מהנה בנהיגה אוטומטית וגם ידנית!

כל מי שנסה איתי ברכב מסכים איתי!

מה ניסגר איתכם בנוגע לביצועים??? מה ניתפסו כולם ל77 כ"ס שזה עגלה?? והמנוע הוא לא ענתיקה עם 8 שסתומים אלא מנוע שתוכנן למטרה אחת והיא חיסכון בדלק!

מי שרוה ליקרוא יותר על המנוע שהוא חדש ולא ענתיקה יכול לימצוא מידע בביקורת מקצועית ומפורטת ביותר על הרכב :

http://www.topspeed.com/cars/fiat/2007-fiat-grande-punto-ar3374.html

תיגללו למטה עד שתגיעו לתיאור של הטכנולוגיה החדשה במנועי ה1.2&1.4 ליטר

תיקחו את הרכב הכי נימכר בארץ(באשמת הליסינג ואפקט העדר) ותיראו בכמה היא מהירה מהגרנדה????

המאזדה 3 שמנה יותר עם גיר אוטומטי שכידוע גורם לאיבוד חלק מהכוח של המנוע (בניגוד לידני/רובוטי) ומה קיבלתם? רכב שבקושי מהיר יותר מהגרנדה.. אבל על מאזדה אף אחד לא מיתלונן

מאזדה 3 1600

0-100 ב 13.1 שניות

משקל 1277 ק"ג

יחס משקל/כ"ס : 1:12.16 (וזה בתנאי שהגיר האוטומטי לא מאבד חלק מהכוח)

פונטו איבו 1400:

0-100 ב13.2 - אמאלה!! היא איטית יותר ב0.1 שניה!!! אסון - רכב עגלה!

משקל : 1040 ק"ג

יחס משקל/כ"ס : 1:13.5 (ושמדובר בידני/רובוטי שיעיל מהאוטומטי הנתון הזה בטח מישתווה/מתעלה על מהמאזדה לא?)

נו עכשיו ברצינות למה טוענים שהגרנדה איטית?? אולי כי אנשים מסויימים לא מנצלים אותה נכון?

מנסים לילחוץ גז בסלד שהוא מיתחת לרצועת הכוח?

ככה היה אצלי בהתחלה עם הגרדה הרובוטית. הייתי מנסה להאיץ או לעקוף ולוחץ עד הסוף אבל כלום לא היה קורה... באמת עגלה חשבתי לעצמי.... אבל מהר מאוד הבנתי שאצלי הבעיה, אני לא מנצל נכון את המנוע והגיר וכעת שלמדתי איך לנצל את הרכב במלואו אני נוסע ועוקף בכיף ללא חשש! רק לתת לידית ההילוכים צ'פחה קטנה להוריד הילוך להכניס אותו מעל הסלד של 3500 ונותן קיק לדוושה והמנוע בועט והסלד דוהר במהירות לסלד של 5000 ~6000 ומאיץ מצורה מצויינת ונהנה מכלח רגע!

פשוט מי שיש לו גרנדה ויודע לישלוט עליו הוא בכיף נוסע ומנצל כל סוס איטלקי במלוא הדרו...

ולכל מי שדואג על הגיר! אצלי אין נידנודים/בחילות/כל שטות אחרת שאומרים והוא מהנה הרבה יותר מאוטומטי שאוכל חצי מהכוח של המנוע! ולא צריכים להרפות מהגז בזמן החלפת הילוך כי הכל בשליטת המחשב והוא מתאים בעצמו את הסל"ד הרצוי לשילוב חלק עם הקלאצ'!

ושלא נישכח שבת"א הפקוקה אפילו סוס עם עגלה לא מנוצל חחח!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עם כל הדיבורים על המנוע, שוכחים שבמבצע הספציפי הזה מוצע אוטו עם 7 כריות אוויר.

עדיף מנוע מדור קודם מאשר חיסכון בכריות (זה מה שעשו כל מיני יבואנים במבצעים דומים בעבר).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי מבצע מצויין. רכב טוב עם איבזור מקיף במחיר מעולה. הרכב יותר יקר רק ב-10K מרכבי מיני ספרטנים ובתמורה אתם מקבלים סופר מיני אמיתית מאובזרת מכף רגל ועד ראש עם ציון בטיחות מירבי.

פורסם
עם כל הדיבורים על המנוע, שוכחים שבמבצע הספציפי הזה מוצע אוטו עם 7 כריות אוויר.

עדיף מנוע מדור קודם מאשר חיסכון בכריות (זה מה שעשו כל מיני יבואנים במבצעים דומים בעבר).

+1

קשה לי לחשוב על רכישת רכב עם 4 כ"א כיום.

עם זאת, נראה שזה לא מפריע להרבה אנשים..

פורסם

מבצע,לא מבצע.:-P

הדבר היחיד שמעניין אותי בסאגה הזו,היא העובדה שמבצעים שכאלו מושכים את ערך המשומשות מטה ואז אני יכול לקנות רכב בשנתון גבוה יותר תמורת סכום נמוך בהרבה .כן יירבו.:-D

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
א. אחלה מחיר שהולם את ביצועי הרכב ויכול לתת מענה לנהגים שלא זקוקים לכח רב ומעוניינים בחסכון.

ב. הבראבו טורבו נמכרת עכשיו במבצע לקרנות השוטרים ב111K לגירסה הידנית ו113K לאוט'.

בנוסף פיאט מציעים 3שנים אחריות עם טיפולים שוטפים חינם.

אולי שאר היבואנים צריכים להתחיל לחשוב מחוץ לקופסא?

עידן

אגב, אלה מחירי פיאט לקרנות השוטרים (המבצע עד 5.11):

פיאט פנדה 1.2 ל' דינמיק ידנית - 75,190.

פיאט פנדה 1.2 ל' דינמיק אוט' - 79,890.

פיאט גרנדה פונטו 1.2 ל' אקטיב ידני - 85,550.

פיאט גרנדה פונטו 1.4 ל' אקטיב אוטומט - 88,340.

פיאט פונטו איבו 1.4 ל' אקטיב ידני - 90,240.

פיאט פונטו איבו 1.4 ל' אקטיב אוט' - 94,990.

פיאט פונטו איבו 1.4 ל' דינמיק מולטיאייר ידני - 103,390.

פיאט 500 נפח 1.2 ל' פופ ידני - 92,140.

פיאט 500 נפח 1.2 ל' פופ אוט' - 104,490.

פיאט 500 נפח 1.4 ל' פופ אוט' - 113,990.

פיאט 500 קבריולט 1.2 ל' פופ ידני - 113,990.

פיאט 500 קבריולט 1.2 ל' פופ אוט' - 132,990.

פיאט 500 קבריולט 1.4 ל' לאונג' אוט' - 151,990.

פיאט בראבו 1.4 ל' טורבו דינאמיק ידני - 111,140.

פיאט בראבו 1.4 ל' טורבו דינאמיק אוט' - 113,990.

פיאט כרומה 2.2 ל' אוט' - 143,990.

פיאט פיורינו 1.3 ל' דיזל אוט' - 107,990.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
. בכל מקרה אני לא עולה על רכב שנת 2010 עם 77 כ"ס שעולה כמעט 90K בגלל שמפתים אותי עם ג'נטים ומערכת מקורית.

.

מתנצל, אבל אני לא מבין מה רע במנוע עם 77 כ"ס. איפה בדיוק מנצלים יותר מזה?

.

שניכם מגזימים לכיוונים קיצוניים.

מצד אחד נכון שכיום שיש בשוק היצע לא קטן של מנועים קטני נפח ו"עתירי" הספק לשמוע על מנוע של 77 כ"ס נשמע מוזר אבל מצד שני כמו שרוני כתב וצדק, 90% מהנהגים לא יימצו את ביצועי הרכבים עד תום ולא נכנסים למועדון "החלפת הילוכים על המנתק" כך שגם 77 כ"ס יספקו אותם בהחלט בהתנהלות היומיומית שלהם וגם מעבר.

זה בהחלט נחמד לדעת שיש לך במנוע עוד כמה וכמה סוסים,אבל זה לאו דווקא הכרחי.

בהחלט יש איפה לנצל מנועים חזקים בארץ, ההבדלי האצות בין הסקודה המדוברת לבין הפיאט המדוברת כל כך שוליים שזה לא ממש מעניין או מרגש.

מי שירצה באמת להרגיש כוח מנוע לא יקנה אף אחת מהשתיים האלה פשוט כי יש חזקות מהן (גם אם לא חדשות מהסוכנות).

בשורה התחתונה, אפשר "להסתלבט" על כך כמה שרוצים אבל את הצרכן הישראלי באמת מעניין לקבל רכב זול ומאובזר ככל הניתן.

עבור הנהג הממוצע- זו הבחירה הכי חכמה ונכונה.

עובדה, תסתכלו מה קורה מחוץ לבועה של ישראל, רוב המכוניות באירופה הן או קומפקטיות עם מנועים קטנים יחסית או רכבי דיזל\טורבו דיזל (כולל BMW, מרצדס ושאר רכבי "יוקרה").

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רון, אתה יצאת הבור: הפביה מצויידת ב-1.6 16 שסת'.

אותו מנוע שהגיע לדגמים הידניים (בלבד) של הלאון הקודמת והגולף הקודמת, רק בגרסה מעודכנת ועם תזמון שסת' משתנה.

הפונטו מציעה חבילה אטרקטיבית ביחס לעבר, רק יש לקחת בחשבון שהיא מצויידת במנוע עתיק להחריד (8 שסת')

ונחותה (בעיקר מבחינת מנועים) מהמתחרות העדכניות.

אגב אצלך ב-TSI יש למנוע גם 8 שסתומים... :-) אבל בגלל שיש לו טורבו אי אפשר להגיד עליו שהוא עתיק להחריד :wink:

• תוכן חדש...