Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי אם כבר פונטו איבו, אז רק דגם multiair עם 105 כ"ס, ולא הדגם הפשוט עם 77 כ"ס שבמבצע, פשוט חלשה מידי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

א. אחלה מחיר שהולם את ביצועי הרכב ויכול לתת מענה לנהגים שלא זקוקים לכח רב ומעוניינים בחסכון.

ב. הבראבו טורבו נמכרת עכשיו במבצע לקרנות השוטרים ב111K לגירסה הידנית ו113K לאוט'.

בנוסף פיאט מציעים 3שנים אחריות עם טיפולים שוטפים חינם.

אולי שאר היבואנים צריכים להתחיל לחשוב מחוץ לקופסא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין ספק שזה מבצע יפה מאוד ובטוח שירכשו הרבה , היה מן הראוי להוריד עוד במחיר ל 74 אלף כדי שיהיה אטרקטיבי יותר בכל זאת עדיף לרכוש את האלטו הידנית והמוצלחת ב59500 , פיאט אולי הבינו שכדי למכור מכוניות צריך להוריד המחירים לרמה שהיה באונו ובאוטוביאנקי Y10 שנמכרו בצורה טובה מאוד

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אין ספק שזה מבצע יפה מאוד ובטוח שירכשו הרבה , היה מן הראוי להוריד עוד במחיר ל 74 אלף כדי שיהיה אטרקטיבי יותר בכל זאת עדיף לרכוש את האלטו הידנית והמוצלחת ב59500 , פיאט אולי הבינו שכדי למכור מכוניות צריך להוריד המחירים לרמה שהיה באונו ובאוטוביאנקי Y10 שנמכרו בצורה טובה מאוד

צודק, לדעתי בכלל היה ראוי להוריד בכלל ל-25 אלף, או אפילו אם אפשר גם לשקל תשעים, כי בכל זאת עדיף לרכוש טוסטוס 50 סמ"ק מוצלח, איכותי, יפיפה ומאובזר.

ובמילים אחרות - תפסיק כבר עם השטויות, ובעיקר תפסיק לנסות למכור כאן אלטו.

רוני, בלי סבלנות לקשקשנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין ספק שזה מבצע יפה מאוד ובטוח שירכשו הרבה , היה מן הראוי להוריד עוד במחיר ל 74 אלף כדי שיהיה אטרקטיבי יותר בכל זאת עדיף לרכוש את האלטו הידנית והמוצלחת ב59500

24K היה עוד יותר אטרקטיבי, אבל כל האבזור הזה על אלטו יוצא יותר יקר מ74K.

עידן, האם אתה בטוח שהמבצע הזה כולל גם RELAX?

עריכה - ההודעה שלי נרשמה לפני שראיתי את של רוני.

משכנתא זה קל

פורסם

פלח השוק של הקטנות הידניות אינו גדול במיוחד והוא מורכב בעיקר מהסוזוקי אלטו וממבצעי מכירות של כמה יבואנים, שהבולט בהם הוא צ'מפיון.

למרות שסמל"ת יבאו תמיד מכוניות ידניות, הן את הפונטו והן את הפנדה, הן לא זכו להצלחה, מאחר וציי הרכב נטשו אותן לטובת יונדאי ומזדה.

בשל העידר תיבה אוטומטית "רגילה" נדונה הגרנדה פונטו לכישלון ידוע מראש, ורק גירסה ידנית זולה יכולה לעורר את מכירותיה, כך שלסמל"ת אין מה להפסיד מהמהלך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הסיכוי להחדיר את פיאט חזרה הוא קלוש.

לצערי זו גם דעתי, ורכב מאובזר היטב אך עם מנוע חלשלוש בביצועיו כנראה לא יהיה הדרך.

אני גם בתחושה שהם קצת איחרו את הרכבת, במובן ההנחות על רכבים קטנים ידניים, לסקודה ולסיאט.

אשמח להתבדות, אני חושב שהפונטו החדשה חמודה, וגם הברבו, אבל כרגע הם בבחינת me too, רק אולי קצת too late.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פלח השוק של הקטנות הידניות אינו גדול במיוחד והוא מורכב בעיקר מהסוזוקי אלטו וממבצעי מכירות של כמה יבואנים, שהבולט בהם הוא צ'מפיון.

למרות שסמל"ת יבאו תמיד מכוניות ידניות, הן את הפונטו והן את הפנדה, הן לא זכו להצלחה, מאחר וציי הרכב נטשו אותן לטובת יונדאי ומזדה.

בשל העידר תיבה אוטומטית "רגילה" נדונה הגרנדה פונטו לכישלון ידוע מראש, ורק גירסה ידנית זולה יכולה לעורר את מכירותיה, כך שלסמל"ת אין מה להפסיד מהמהלך.

אין דבר יותר טוב ממחיר טוב.

את הפנדה בזמנו מכרו היטב כאשר היא עלתה 65K. אני זוכר שהתחילו להיות הרבה כאלה על הכבישים.

אח"כ עלה המחיר, וירדו המכירות.

אם עכשיו היה יורד שוב מחיר הפנדה, בחזרה ל-65K - היא הייתה הופכת ללהיט מכירות חזק ביותר.

כמו כן - היבואן הנ"ל לא הציע פונטו במחיר זול מספיק לציי הרכב - והיונדאי עם האבזור הלוקה בחסר תפסה את מקום הפונטו.

בסה"כ מדובר בשאלה של מחיר - עובדה היא, שכאשר רוצים, גם הגרנדה פונטו הרובוטית יכולה להימכר ב-79K, כמו שקנינו באוטו דיל לפני מספר חודשים. וזה עוד כולל מחיר שנתן מרווח נשימה לאוטו דיל עצמה.

בפעם הבאה - שימכרו מראש ב-80K, וישברו את השוק לחלוטין. אין דבר יותר מוכר מסופר מיני חדשה, יפה ומרווחת - במחיר של מאזדה 3 בת שנתיים מהשכרה.

פורסם

מה לא טוב ב77 כ"ס? כל הפנדות והפונטו ספייס והפונטו הישנות הם עם 60 כ"ס, והם נוסעים מצויין. האיבו קצת יותר גדולה, אז 17 כ"ס יותר, ואני לא רואה מה הבעייה פה. תזכרו שזה ידני.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...