Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כפי שכתבתי בכותרת, אני עומד לקנות מחר Alpine CDE-114BTi על פי המלצת המתקין כשביקשתי יחידה שתהיה גם איכותית ושגם תכיל בלוטות' מובנה עם מיקרופון חיצוני.

הוא הילל את המכשיר ואמר שהוא ברמה מאוד גבוהה כולל בלוטות' מובנה של Parrot וציין שהוא המחליף של ה-113bti אבל את שני הדגמים אני לא מכיר ואין אותם בזאפ ולא הופיעו אף לא פעם בפורום.. זה מוזר.

בבקשה, אם למישהו יש פרטים בנוגע למכשיר או לסדרה והסבר איך זה לא מופיע בשום מקום?

באתר החברה באוסטרליה מצאתי את עמוד המוצר: http://www.alpine.com.au/showItem.php?item_id=160

אם יש, אשמח להמלצות אחרות (מניסיון) ברמה של המכשיר הזה שכוללות את הפונקציות המדוברות.

המון המון תודה!

פורסם

נכון! איך פיספסתי את זה..

בכל אופן, גם במקרה הזה יש אותו רק מחנות אחת בלי שום חוות דעות ושום דבר.

אבל הכי חשוב לי חוות דעת של חברי הפורום... :-)

פורסם
הוא המחליף של ה-113bti אבל את שני הדגמים אני לא מכיר ואין אותם בזאפ ולא הופיעו אף לא פעם בפורום.. זה מוזר.

בבקשה, אם למישהו יש פרטים בנוגע למכשיר או לסדרה והסבר איך זה לא מופיע בשום מקום?

יגעת ומצאת תאמין :-) ה 113 מופיע בזאפ, המחיר נראה לי גבוה מדי

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=113%20bt

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

אני חושב שזה יכול להספיק לי ה"אלפיין לא מאכזבים", על זה אני בונה... :-)

המחיר של ה113 בזאפ הוא מטורף, אני קונה את ה114 ב1200..

מצאתי דגם יותר ישן שלו שנקרא 104BTi עכשיו באיזה אתר שעושה ביקורות על כל מיני מוצרים ויש שם גם ביקורות משתמשים וגם ציון שהבודקים של האתר נותנים ו-וואלה, יש לו ציון מטורף - 9.7. אז מניח (=מקווה) שהם רק שיפרו אותו מאז...

http://www.testfreaks.com.au/car-audio-video-stereos/alpine-cde-104bti/

פורסם

ה 104 לפי מה שראיתי ללא USB

1200 ש"ח נשמע הרבה יותר טוב, אחרי שתקנה פרסם איפה

אגב- לדירוג הגולשים תתייחס בזהירות, זה לא ש 1000 אנשים דירגו, זה פחות מעשרה אנשים דירגו

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

יש לי 113BT (ההבדל בין 113 ל 114 הוא שה 114 מגיע עם כבל לאייפון וה 113 לא. אפשר להזמין את הכבל מחו"ל ב12 דולר)

עושה את העבודה, במיוחד הדיבורית ששומעים בה נהדר, והצד השני גם (הרבה פעמים לא שמים לב שאני באוטו)

פורסם
ALPINE בד"כ לא מאכזבים.

אין שום דבר מיוחד ב-ALPINE הזולים. השם שלהם הם עשו עם דגמים אחרים. הביקורת באתר מתייחסת אח ורק ל-VERSATILITY של המכשיר.

פורסם

טוב, אז הותקן הרדיו והותקן הדוטק!

שינוי מרענן מהרמקולים המקוריים שהיו ברכב מ2002... :)

כמה מסקנות טריות:

1. האלפיין 114 מכשיר מדהים. למרות שאני לא מת על העיצוב שלו, הוא לא נראה הכי מודרני. מבחינת אופציות ונוחות בשימוש הוא מעולה. סאונד טוב במוזיקה ושמיעה מצויינת לשני הצדדים בדיבורית (של PARROT), המיקרופון חיצוני וניתן לשנות לו את הכיוון, ממש נוח. אפשר לחייג מהמכשיר - שזה פשוט אליפות! יש שם את כל הספר טלפונים שלך, ויש שיחות נכנסות ויוצאות וממש קליל לדפדף בין השמות בעזרת החוגה של הווליום.

2. הקומפוננט דוטק אוביישן נשמעים לא רע בכלל. מודה שאני מאוכזב שאני כותב רק "לא רע בכלל" ולא משהו כמו "מדהימים!!!", אבל כרגע הם עוד לא שם. אני אזכיר שהם לא מוגברים וכנראה שזאת הסיבה, ביום שיהיה מגבר הכל כבר ישמע יותר טוב. אני מקווה לפחות... :)

רציתי לשאול אותכם מזה HPF בתפריט הגדרות הסאונד ברדיו? זה מופיע יחד עם הכיוונונים של הבאס והטרבל.

אם אני לא טועה ראיתי את העניין הזה עולה פה בנוגע לחיתוך הסאונד בגבהים מסויימים. נכון?

פורסם

לגבי HPF- מכיוון שהסט לא מוגבר ואני מניח שגם לא יושב על הגבהות עץ (תקן אותי אם אני טועה) אל תוריד אותו מתחת ל80 ואפילו 100. הפעולה היא "חיתוך תדרים מלמטה" כלומר- הסט ינגן את התדרים החל מ80 הרץ.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תודה. הסט אכן לא מוגבה על עץ..

מה שהיה לי מוזר בנוגע לרמקולים זה שכשאני מגביר את הווליום במערכת בנקודה מסויימת מתחילים לשמוע סאונד מרוטש (אני מדבר על ווליום ממש גבוה, לא בממוצעים). זאת חלק מהסיבה שאני עדיין לא מהופנט מהדוטק.. דבר כזה קשור לרדיו? כלומר, יכול להיות שבנקודה מסויימת הסאונד יוצא מרוטש מהמערכת ולא שהוא נהיה כזה על ידי הרמקולים? או שעשיתי סלט לגמרי...? מגבר באמת פותר כזאת תופעה?

• תוכן חדש...