Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי חבילה באורנג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדם שמדבר משהו כמו 130 דקות בחודש עם איזה 20 SMS

אפשרות ראשונה: תוכנית חיילים שדקה עולה 29 אגורות לכל היעדים והודעת SMS 18 אגורות. נגיד ואני מוסיף 20 שקלים דמי מנוי חודשי למרות שאין איזכור לזה באתר של אורנג'. אז יוצא שיחות משהו כמו 65 שקלים לחודש (אחרי הוספת 20 שקלים דמי מנוי) ללא התחייבות.

לעומת זאת יש את המבצע של חבר, שם החבילה הבסיסית זה 150 דקות פלוס 150 SMS בעלות של 70 שקלים לחודש התחייבות 18 חודשים. כל דקה מעבר לחבילה תעלה 0.49 אגורות

אני צודק שחבילת חיילים עדיפה? אני מניח שאפשרי להגביל את המחיר של הוצאת השיחות באורנג' ככה שאפשרי להגביל לסכום מסויים כמו בחבילה שבהתחייבות.

מישהו יכול להגיד איפה עובר הקו שבו עדיף לקחת את המבצע של חבר אם בכלל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התבלבלתי קלות, גם החבילת חיילים בהתחייבות של 18 חודשים וכנראה שבגלל זה אין תשלום של 20 שקלים דמי מנוי לחודש אז שם זה יוצא 45 שקלים לחודש ולא 65

in the face

with a chair

פורסם

תלוי, אני לא רואה חבילת חיילים שתתן לך 1000 דקות פלוס 1000 SMS במחיר של 198 שקלים לחודש :)

כנראה שהחבילת חיילים עדיפה בחבילות הנמוכות יותר (עד 300 דקות כנראה)

in the face

with a chair

• תוכן חדש...