Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין לקנות רכב - להלן הדרישות;

• חסכוני בדלק (1 ל12 ומעלה)
  • יד שנייה לכל היותר (עדיפות ליד ראשונה)
  • שעבר לא יותר מ120,000 ק"מ
  • שנת 2003 ומעלה
  • תקציב 36K כאמור

לא משנה לי אם הרכב אוטומט או ידני, אני מעדיף אפילו ידני אם הוא חסכוני בדלק.

מצאתי, לפי הדרישות הנ"ל, את הרכב: Chevrolet aveo, י1.4, 5 דלתות, יד שנייה (יד ראשונה ליסינג נהג בודד), עבר פחות מ100,000 ק"מ, גיר ידני, 37,000 ש"ח.

- האם לדעתכם הרכב עונה על הדרישות שלי ומהווה רכב חסכוני בדלק ואמין? המוכר טוען שצריכת הדלק היא 1 ל15 - מנסיונכם, זה נכון?

תודה :-P

פורסם

לפעמים זה נשמע כאילו מישהו קילל שומו שמיים חלק מהשברולט=דיהו,אוי ואבוי זהו אחי נדפקת!!!!

מה קרה אז שברולט רכשה את דייהו ורכבים עברו למותג שברולט,הרכבים אמנם בסיסיים ולדעת חלק מיכם -טכנולוגיה ישנה אך המחיר,הזמינות -בהתאם!לא קרה כלום לדייהו היו רכבים לא רעים בכלל מבחינת אמינות ועד היום רכבים של קונצרן הענק הזה משגות ה-90 עדיין נוסעים בכבוד על כבישי ארצינו הכ"כ לא מפרגנת...

פורסם

לדעתי כאחד שמכיר את הרכב במחיר הנ"ל נשמע אטרקטיבי!

הרכב בסיסי איכות הרכבה לא מדהימה[פלסטיקה בעיקר] אך יחסית אמין וכשמטפלים בזמן ובעיקר במוסך מורשה[umi במקרה זה]

אפשר אפילו להנות מהרכב,קח בחשבון שלרכב אין שוק מדהים לא בגלל אמינותו אלה בשל זמינותו בשוק בעיקר ע"י ציי רכב וליסינג.

בהצלחה

פורסם

הכוונה הייתה להדגיש לך את העובדה שאתה מתפשר על נוחות ובטיחות.

אתה מקבל שנתון גבוה (רכב חדש יותר) אך פחות בטיחותי ופחות נוח.

לצורך השוואה:

פולקסווגן פולו - נוח ובטוח יותר אך הרבה יותר יקר משמע רכב משנתון וותיק יותר.

Bimmer

• תוכן חדש...