Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

החלפתי לפני כשבועיים פלאגים לפלאגים מקוריים + פילטר אוויר חלופי + פילטר דלק חלופי.

 

שמתי לב, שמדי פעם (לא קבוע), בהילוך שלישי, ישנם רעידות קלות, לא תמיד מרגישים אותם, זה כאילו שהאוטו מאבד לאלפית השנייה מעט כוח וכו וכו.

זאת תופעה שלא קרתה לפני, שמתי לב אליה לאחר שמילאתי דלק כשבוע (כמעט פול) לאחר הטיפול של הפלאגים והפילטרים.

 

הרכב הוא פיאט פונטו שנת 98.

 

 

אשמח לקבל עצות והכוונה, האם זה יכול להיות קשור לטיפול.

 

אין בפונטו שעון סל"ד, כך שאני מסתמך על ההכרות עם הרכב והרעשים שלו, ובזמן ה"רעידות" (אלו לא רעידות קשות, ולפעמים לא שמים לב אליהם חוץ ממני כנהג) - ולא נשמע שהמנוע מתאמץ כשזה קורה - הוא נשמע אותו הדבר.

 

יכול להיות שזה קשור בגלל לבולמי זעזועים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...