Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם,

שמתי לב רק עכשיו, שהקודן באוטו אינו פועל.

אפשר להעיל אתה אוטו ללא הקשת קוד הקודן.

עלי לקנות קודן חדש, או שאפשר ללכת למוסך ולסדר את זה???

זה הקודן שיש ברשותי:

http://up203.siz.co.il/up3/j4yynn2mktuy.jpg

תבדוק עם חברת הביטוח שלך דורשת קודן, אם לא אתה יכול לעזוב את זה ככה. ממילא אין הרבה הבדל מבחינת הגנבים.

חברת הביטוח שלי למשל לא דורשת את זה אלא רק אימובילייזר מקורי, אז כששלי התקלקל עזבתי אותו ככה.

אם תלך לסדר את זה אצל בעל מקצוע רובם יגידו לך שצריך לקנות חדש, וימציא איזה תירוץ (אי אפשר לסדר/ כבר לא מייצרים/ אני לא מתעסק אם אלה ...)

פורסם
תודה רבה על העזרה.

לא שווה להשקיע קצת ולקנות משהו יותר טוב???

באמת הקודן לא מועיל בעת גניבה:|???

הקודן שלי התקלקל יום אחד והרכב לא הניע. הזמנתי חילוץ, הגיע גרר ותוך פחות מדקה הניע לי את הרכב וניטרל את הקודן. נשארתי פעור פה !

ראיתי בדיוק מה הוא עשה, חיבר מחדש את הכבל שמוליך זרם למערכת ההצתה (שנותק על ידי הקודן), זה הכל. חחח הקודנים האלה הם פשוט בדיחה.

פורסם

לא כל קודן מנתק את מערכת ההצתה.

קודן טוב שהותקן טוב הוא בעל עלוקות אלחוטיות (והדגש על יותר מאחת), שאם אתה לא יודע היכן ממוקמות, אין לך מה לחבר חזרה.

כל מערכת מיגון ניתנת לניטרול. השאלה בכמה זמן. קודנית טובה היא מיגון מצויין לרכב ממוצע.

הקודנית המצולמת ישנה ופשוטה מאד. לא שווה להשקיע בה מחשבה. קודנית חדשה וטובה כולל התקנה מקצועית תעלה בסביבות 400 ש'

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

קודן טוב שהותקן טוב הוא בעל עלוקות אלחוטיות (והדגש על יותר מאחת), שאם אתה לא יודע היכן ממוקמות, אין לך מה לחבר חזרה.

כל מערכת מיגון ניתנת לניטרול. השאלה בכמה זמן. קודנית טובה היא מיגון מצויין לרכב ממוצע.

הקודנית המצולמת ישנה ופשוטה מאד. לא שווה להשקיע בה מחשבה. קודנית חדשה וטובה כולל התקנה מקצועית תעלה בסביבות 400 ש'

400 שקל להתקנה מקצועית, עם עלוקות אלחוטיות ? אצל מי ?

ממני דרשו את הסכום הזה על ההתקנה הרגילה של קודן פשוט עם ניתוק בודד. וביקרתי אצל כמה מתקינים

פורסם

כן, שמתי לב שהיא מאוד ישנה :oops:

פשוט זה אוטו "זמני" שהורי קנו לי.

אני נהג "חדש", לא רציתי לקנות אוטו במחירים גדולים, לכן הסתפקתי במאזדה לנטיס 2001 וזה הגיע איתו.

אין לי בעיה להשקיע בקודן טוב, אשמח לדעת על מה אתם ממליצים.

פורסם
הקודן שלי התקלקל יום אחד והרכב לא הניע. הזמנתי חילוץ, הגיע גרר ותוך פחות מדקה הניע לי את הרכב וניטרל את הקודן. נשארתי פעור פה !

ראיתי בדיוק מה הוא עשה, חיבר מחדש את הכבל שמוליך זרם למערכת ההצתה (שנותק על ידי הקודן), זה הכל. חחח הקודנים האלה הם פשוט בדיחה.

לא ידעתי :|

שווה להשקיע ולקנות קודן טוב???

פורסם

http://www.alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=778

כל המחירים כוללים התקנה. יש עם עלוקה אחת ושניים חוטיים ויש להם גם שתי אלוחטיות ללא חוטיים בכלל.

זו רק דוגמה שיש לי עליה "הוכחות בכתב" אונליין. יש גם אופציות יותר אטרקטיביות. אם תאמר מאיפה אתה בארץ אנסה לכוון אותך.

נתקו

עריכה: זו הייתה תשובה למרטינס. עד שכתבתי אותה נוצר "פער" של כמה הודעות.

אני לא בהכרח ממליץ על הקודניות הספצפיות, למרות שעל "אלכסנדר" שמעתי רק טובות. אין לי נסיון אישי איתו או עם המוצר הספציפי. אני אישית הייתי מעדיף קודנית מייבוא של רב-בריח או מתוצרת מוכרת אחרת.

אם אתה כבר משקיע (סכום קצת יותר גדול), שקול אזעקת ביפר משולבת קודן. סה"כ הרכב שלך די חביב על הגנבים ימ"ש.

הכי טוב זה לגשת למתקין שאתה סומך עליו ולהתייעץ. הוא יציע לך מגוון פתרונות בכל מיני רמות- גם של מחיר וגם של ביטחון.

פורסם
לא כל קודן מנתק את מערכת ההצתה. קודן טוב שהותקן טוב הוא בעל עלוקות אלחוטיות (והדגש על יותר מאחת), שאם אתה לא יודע היכן ממוקמות, אין לך מה לחבר חזרה. ... קודנית טובה היא מיגון מצויין לרכב ממוצע.

האם קיימים בעלי מקצוע "רגילים" שבאמת משקיעים כ"כ בהתקנות? אני בספק. בשביל זה צריך לא רק את כל הציוד שציינת - צריך גם לשנות מיקום בכל התקנה והתקנה. אני בספק אם המתקינים של היבואן (שאצלם נעשות רוב ההתקנות) באמת יושבים ושוברים את הראש למצוא מקום שונה להתקין את הניתוק בכל מכונית ומכונית.

בכל מקרה לדעתי החשיבות של קודנים היא לא באוטו הספציפי אלא בעובדה שיש הרבה מכוניות שבהן זה מותקן. אם יש לי למשל פיג'ו 308, והגנבים מגיעים למגרש החניה ויודעים שבד"כ מותקנת בדגמים האלה קודנית "טובה" (רק דוגמה - אין לי מושג אם זה נכון) ייתכן שיעדיפו לעבור לאוטו ליד שבו יש קודניות פחות "טובות".

ברגע שהם התחילו להתעסק כבר עם האוטו - אני מניח שהם יתגברו על כל קודנית (חוץ מאלה שהותקנו ע"י ה"סופר מתקינים" שאליהם מתייחס נאטקו) - ולמען האמת אני הייתי מעדיף שייקחו כבר את כל האוטו ולהפעיל ביטוח מאשר להתחיל לאסוף את כל החלקים שהם משאירים מאחור אחרי ש"התיאשו" מלפתור את ה"חידה" של איפה מחוברת הקודנית.

פורסם
http://www.alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=778

כל המחירים כוללים התקנה. יש עם עלוקה אחת ושניים חוטיים ויש להם גם שתי אלוחטיות ללא חוטיים בכלל.

זו רק דוגמה שיש לי עליה "הוכחות בכתב" אונליין. יש גם אופציות יותר אטרקטיביות. אם תאמר מאיפה אתה בארץ אנסה לכוון אותך.

נתקו

תודה רבה על העזרה!

אני גר בחיפה.

פורסם
האם קיימים בעלי מקצוע "רגילים" שבאמת משקיעים כ"כ בהתקנות? אני בספק. בשביל זה צריך לא רק את כל הציוד שציינת - צריך גם לשנות מיקום בכל התקנה והתקנה. אני בספק אם המתקינים של היבואן (שאצלם נעשות רוב ההתקנות) באמת יושבים ושוברים את הראש למצוא מקום שונה להתקין את הניתוק בכל מכונית ומכונית.

בכל מקרה לדעתי החשיבות של קודנים היא לא באוטו הספציפי אלא בעובדה שיש הרבה מכוניות שבהן זה מותקן. אם יש לי למשל פיג'ו 308, והגנבים מגיעים למגרש החניה ויודעים שבד"כ מותקנת בדגמים האלה קודנית "טובה" (רק דוגמה - אין לי מושג אם זה נכון) ייתכן שיעדיפו לעבור לאוטו ליד שבו יש קודניות פחות "טובות".

ברגע שהם התחילו להתעסק כבר עם האוטו - אני מניח שהם יתגברו על כל קודנית (חוץ מאלה שהותקנו ע"י ה"סופר מתקינים" שאליהם מתייחס נאטקו) - ולמען האמת אני הייתי מעדיף שייקחו כבר את כל האוטו ולהפעיל ביטוח מאשר להתחיל לאסוף את כל החלקים שהם משאירים מאחור אחרי ש"התיאשו" מלפתור את ה"חידה" של איפה מחוברת הקודנית.

כל מילה שלך בסלע. קשה לי להתווכח.

למרות זאת, ישנם מתקינים טובים ויצירתיים, בעיקר בהתקנות שאחרי היבואן ולא ב"מקוריות".

וכמו שכבר כתבתי, כל מיגון אפשר לעקוף. אבל אם האוטו שלך לא מוזמן ספציפית והוא ממוגן "יצירתית" סביר שהגנבים יחפשו רכב אחר,עם פחות כאב ראש. אם הם "חמים" על הרכב שלך, גם רוטווילר קשור בפנים לא יעזור.

תודה רבה על העזרה!

אני גר בחיפה.

סורי, "באזור שלך" אני מכיר רק את אוטו מיטל, והם בעכו... וגם מתעסקים יותר ביבוא. אם אתה רוצה להזמין משהו בזול יחסית הם הכתובת, להתקנות מסובכות, קצת פחות.

http://www.automeital.co.il/

אולי דני זומרשטיין מכיר מישהו?:-D

פורסם

תודה רבה על העזרה!!!

אני מחפש רק שמות של קודנים טובים, אני יכול לביא אותם {תלוי בדגם} דרך היבואן וככה לחסוף עלויות מיותרות של חנות.

יש לי מוסניק שאני עובד איתו כבר שנים ככה שאיני צריך התקנה.

• תוכן חדש...