Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורות חיים -זקוק לחוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף קורות חיים שכתבתי , אשמח להערות , תיקונים או כל דבר אשר יעזור לשפר אותם , תודה :-)

פרטים אישיים:

שם: יקיר דהן

כתובת: לא רלוונטי

טלפון: לא רלוונטי

תאריך לידה: 2.4.1989

דוא"ל: לא רלוונטי

השכלה- 2005-2008:

השכלה תיכונית , למדתי בבית ספר "רנה קסין" בין השנים 2005-2008 , בעל תעודת. בגרות מלאה ו-5 יחידות בפסיכולוגיה וסוציולוגיה.

שירות צבאי-2009-2012:

2009-2010 – לוחם בגולני בגדוד 12 + מדריך חדר כושר בבא"ח גולני.

2010 – רל"ש ברבנות הצבאית בקריה תל אביב .

*עדיין בשירות צבאי עד תחילת שנת 2012 .

ניסיון תעסוקתי:

מוכר במאפיית אנג'ל במשך כמה חודשיים לפני גיוס.

שפות:

עברית-שפת אם.

אנגלית-קריאה , כתיבה ודיבור ברמה גבוהה.

צרפתית- 5 יחידות לימוד.

קורסים:

קורס מדריך חדר כושר מטעם קמפוס שיאים אוניברסיטת ת"א.

קורס מדריך חדר כושר צבאי מטעם בה"ד 8.

פורסם

שם תרשום בכותרת "קורות חיים - יקיר דהן".

בסעיף הראשון של הפרטים האישיים תרשום ת"ז, ותוסיף גם מצב משפחתי.

השכלה:

בגרות מלאה במגמה עיונית. ביה"ס XXX, "כתובת הבצפר".

שרות צבאי:

במקום הכוכבית תרשום 2010-היום: רל"ש XXXXX...

נסיון תעסוקתי תשים לפני שירות צבאי, תרשום תאריך התחלה וסיום. ותרשום את הגדרת התפקיד במדויק (הפעלת קופה, סידור מוצרים, אנאערף).

שפות:

תרשום מה שאתה יודע בצרפתית ולא כמה יח"ל למדת.

לבסוף רשום כמה כישורים נוספים (אם יש) בתחום המחשוב, יחסי האנוש והשירותיות.

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch - שינית את הרוב לפי מה שציינת , אבל בנוגע לתעסוקה האמת היא שאני לא זוכר בדיוק מתי התחלתי לעבוד שם ומתי סיימתי זה קריטי ? ובנוגע לתפקיד - עשיתי שם הכול גם קופה גם מטבח וגם סידור מוצרים , זה יראה קצת מוזר אם אני ארשום הכול ביחד לא ? מוכר נראה לי ממצה :-)

ואדים - אני מכוון לתחום מדריך חדר כושר כרגע :-)

אגב - כדאי לצרף לקורות חיים את התעודת מדריך מהצבא בנוסף לתעודה האזרחית ? יש לציין שהתעודה הצבאית לא משפיעה אבל אולי זה מקנה ניסיון נוסף , מה דעתכם ?

פורסם

אם אתה מכוון לתחום הכושר, פרט יותר מה ההסמכות שלך כמדריך חדר כושר ומה הנסיון שלך: אימון אישי, אימון קבוצתי, בניית תוכניות אימון וכד'.

פורסם

קודם כל, סתם שתדע- קורות חיים לא כותבים בגוף ראשון (עשיתי, עבדתי, למדתי)

רוצה לכתוב איפה למדת? תעודת בגרות, תיכון תחכמוני, תל אביב

רוצה לכתוב איפה שירתת? לוחם בחיל רגלים, חטיבת גולני

וכיוצא באלה

את כל המסמכים שקשורים בהיותך מדריך כושר- תביא לראיונות. אין צורך לצרף אותם לקורות חיים. יש גם טופס המרה ממקצוע צבאי לאזרחי- שמור עליו גם כן.

המלצות, המלצות ושוב- המלצות.

שלחתי לך קובץ למייל. אם ימצא חן בעיניך- מה טוב

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מדריך חדר כושר הוא לא מדען טילים, לכן גם הציפיות לניסוח קורות חיים לא מרקיעות שחקים...

התעודה שעשית בצבא לא שווה שום דבר בעיני אף אחד, היא גם לא "תופסת" מבחינה חוקית באזרחות, ובצדק.

בסופו של דבר, שליחת קורות חיים (בעיקר כאלו) לא ממש תניב לך ראיונות עבודה, עדיף ללכת בעצמך למקומות שאתה רוצה לעבוד בהם ולהציע את עצמך.

חדרי כושר מקבלים מיליון פקסים של קורות חיים ביום, הם בטוח לא יחזרו לבנאדם עם הכי פחות ניסיון או ידע (שזה מה שאתה כרגע).

דרך אגב, נחמד לדעת שאחרי כל ה"דיונים" על כושר וכו', אין לך בכלל שום הסמכה חוקית לכך במדינת ישראל (חוץ מהצבא, שלו יש חוקים והיגיון משלו)...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון - תעשה טובה לעצמך ואל תעשה בושות עם מה שאתה כותב כי אתה כותב שטויות.

אם התכוונת למה שהגבתי לפני הקורס אז אתה צודק לא הייתה לי הסמכה אבל עדיין צדקתי במה שאמרתי , אם אתה מתכוון שלמרות שעשיתי את הקורס בקמפוס שיאים אין לי הסמכה חוקית במדינת ישראל תאמין לי עדיף שתצא מהדיון ואל תגיב בו לעולם או לי בפרט , אני לא צריך לדבר על הרמה של קמפוס שיאים לעומת ווינגט בשנים האחרונות , מווינגט נשאר רק השם וחבל.

אגב - לגבי הקורס הצבאי זה ברור לי שהוא לא תופס לכלום , אבל זה מעיד על ניסיון בתחום ושעסקתי בזה בצבא אף פעם לא מזיק.

לגבי זה שלא יחזרו אל הבנאדם עם הכי פחות ניסיון , כנראה שכן עשו את זה וכבר מצאתי עבודה עם שכר לא רע בכלל בתור התחלה.

תודה לך על הפירגון :-)

פורסם

שיהיה בהצלחה.

השיעור להבנת הנקרא מתחיל מחר ב- 8:00 אצלי במשרד, דרך אגב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יקיר,

אל תתרגש מדבריו של קונדסון. חברים רבים וותיקים בפורום כבר נכנסו איתו למחלוקות דומות,

הבינו עם מי יש להם עסק והסיקו את מסקנותיהם לעתיד. אני מציע לך לעשות את אותו הדבר.

זכור שבשורה התחתונה, כולם מנסים לעזור לך, כולל קונדסון בדרכו המיוחדת.

ברכותיי על העבודה החדשה, ואם אתה מתכוון להתמיד בתחום הזה, אני ממליץ לך להמשיך

ולהתמקצע, גם בפן העיוני וגם במעשי, ולא לעצור בנקודה הנוכחית.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

• תוכן חדש...