Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלנו לאחרונה חיוב עבור צריכה משותפת בבנין על כמות של 90 קוב לחודש. מדובר בגינה די גדולה שמושקת על ידי בקר מתוכנת. האם יש למישהו מושג כללי מה אמורה להיות צריכה ממוצעת לגינה 600 מ"ר עם משטח דשא , כמה עצי נוי וצמחיה נמוכה. לא מבין גדול בגננות אבל ממוצע של 3 קוב ליום זו בעיני הגזמה פראית. המדידה נעשית על ידי שעון מיוחד להשקייה נטו כמו כן בדקנו נזילות וכרגע ברור לחלוטין שמדובר בהשקייה עצמה. מענין מה נסיונכם בתחום ומה דעתכם על הכמות שנצרכת אצלינו.

פורסם

דשא צורך המון מים, אבל האדם שמפעיל את קוצב המים \ מחשב השקיה מבזבז הרבה יותר.

תחליף את קוצב המים הנוכחי(?) במחשב השקיה עם כמה ברזים חשמלים, כך שהעצים יקבלו מים בהתאמה להם וללא קשר לזמני השקית הדשא. בדוק אפשרות להקטין את כמות ההשקיות בשבוע ולהגדיל את זמן ההשקיה, כך שבסה"כ צריכת המים תרד.

מבחינה כספית זו השקעה כדאית מאוד.

 

בהצלחה

יהודה

פורסם

ההשקייה מבוקרת מחשב יעודי, הבעיה כנראה שהגנן לוקח מקדם ביטחון נדיב כדי שהגינה תראה טוב מצד שני ברור שאפשר לחסוך. היום המערכת מופעלת 3 פעמים בשבוע כך שממוצע של 3 קוב ליום אומר שכל השקייה מוזרמים 9 קוב וזה המון לדעתי.

ננסה לפנות לאגרונום שאולי יתן עצה לגבי הכמויות ונראה איך לחסוך במה שיכול בקלות להקרא הזהב הנוזל.

×
×
  • תוכן חדש...