Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כשיורופקאר ניסו להשחיל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה רגילה לגרמניה, השכרת רכב מחברת יורופקאר, ונסיון להשחלה.

#1 אמא שלי נסעה לפני מספר שבועות לגרמניה לטיול עם המשפחה, ושכרה רכב מחברת יורופקאר בפעם המי-יודע-כמה.

כשחזרה לארץ עייפה אך מאושרת, הגיעה לתא-דואר הביתי מכתב מענייין מחברת יורופקאר, ובו רשום :evil:...

"Our car was damaged during the rental period. Within the scope of the percentege excess agreed upon in the car-rental contract we herewith invoice to you:"

בקיצור, הם טענו שהאוטו נפגע בזמן ההשכרה והחליטו לקנוס את אמא שלי בסכום 930 של יורו, וביקשו שהסכום ימסר אליהם תוך שבועיים.

#2 בנוסף הגיעה מכתב פירוט נרחב, בו אין לי ולאף אחד שאני מכיר, מושג מה רשום (רשום בהולנדית:shock:)

#3 אבא שלי חטף קריזה, התקשר לחברה ושאל אותם מה פשר נסיון הזימבור.

בתום השיחה, לאחר כמה ימים הגיעה המכתב המיוחל ובו רשום "After cheking the file here we confirm that the damage on the car was notyour fault. therefore we cancel the above mentioned file. the matter is settled for you".

בתרגום פשוט, הם "בדקו" את הרכב, ראו שהם נפלו על חברה לא פראיירים וביטלו את הקנס.

תודה לחברת יורופקאר על הנסיון לתפור קנס. נפנה לחברה אחרת בנסיעה הבאה :-).

the fine.jpg

unreadble.jpg

confirmation.jpg

פורסם
שרפת חברה שלמה בגלל פקידה.

שאפו!

חברה מכובדת צריכה לדעת לבחור גם את הפקידה הזוטרית ביותר!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

כולנו בני אדם וזו בסה"כ טעות,

אם אתה רוצה שהחברה תשתפר תתלונן אחרי הכל אנחנו הצרכנים צריכים לבקר את החברה בכדי שהשירות השתפר.

בכל אופן אין לו שום הוכחה שניסו להשחיל אותו מלבד העובדה שהוא ישראלי וכמו כולם תמיד מרגיש שדופקים אותו בכל סיטואציה.

פורסם

בקיצור - יש להקפיד על ביטול השתתפות עצמית בעת שכירת רכב, יש מדינות וחברות בהןם ההשתתפות העצמית יכולה להגיע לסכומים גבוהים מאוד (על ה-פיג'ו 307SW ששרכתי באיטליה לפני מספר שנים ההשתתפות העצמית היתה 5000 אירו).

לפני כחודשיים שכרתי רכב בגרמניה (אצל Sixt, שבה קיבלתי את ההצעה הזולה ביותר לשכירת רכב בגודל הדרוש לי בנמה"ת של מינכן). הרכב הוחזר עם שפשוף (לא גדול) - ועד כה לא קיבלתי מהם חיוב, קרוב לודאי שגם לא אקבל. עם זאת לא הכל ורוד - מספר ימים אחרי החזרת רכב חוייבתי בסכום דמיוני תמורת כמה ליטרים סולר שלטענת החברה חסרו במיכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
. עם זאת לא הכל ורוד - מספר ימים אחרי החזרת רכב חוייבתי בסכום דמיוני תמורת כמה ליטרים סולר שלטענת החברה חסרו במיכל.

אחד מן האלמנטים שחברות ההשכרה אוהבות להכניס לנהג "העצלן"

בתוך השדה יש תחנת דלק ממלאים וחסל החיוב הדמיוני

יש לי חבר שטוען לאחר בדיקה שהמחיר בתחנה הזו גבוה מהמחיר הרגיל אז מה עושה הישראלי

מתדלק בתחנה סמוכה במחיר יותר שפוי ממלא עוד בקבוק של 1.5-2 ליטר וכאשר מגיע לחניון החזרת הרכב ממלא לעיני מקבל הרכב אם הוא נמצא את המיכל עד לסוף.

הזוי אבל עובד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לחברת יורופקאר על הנסיון לתפור קנס. נפנה לחברה אחרת בנסיעה הבאה :-).

כשמחזירים את הרכב לחברה בו שכרנו אותו, אנחנו אמורים למסור אותו לנציג אשר מגיע ובוחן את הרכב במקום ובודק אם יש נזקים לא?

יכל להיות שזו באמת טעות אנוש שלא מכוונת אליכם, והיה בלבול בין רכב של לקוח אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עשו טעות שיכלה לעלות ללקוח 900 יורו? שיפצו.

בכל מקרה, טעויות קורות ולפחות אחרי תלונה שלך הם ישר עלו על הטעות.

פורסם
אחד מן האלמנטים שחברות ההשכרה אוהבות להכניס לנהג "העצלן"

בתוך השדה יש תחנת דלק ממלאים וחסל החיוב הדמיוני

יש לי חבר שטוען לאחר בדיקה שהמחיר בתחנה הזו גבוה מהמחיר הרגיל אז מה עושה הישראלי

מתדלק בתחנה סמוכה במחיר יותר שפוי ממלא עוד בקבוק של 1.5-2 ליטר וכאשר מגיע לחניון החזרת הרכב ממלא לעיני מקבל הרכב אם הוא נמצא את המיכל עד לסוף.

הזוי אבל עובד.

והצליח לחסוך לפחות אירו אחד! אם לא שניים!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בכול הרכבים שהכרתי לוקח מספר ק"מ, עד שמחוג מתחיל לזוז. ככה לא אתה בזמן הקבלה ולא הם בהחזרה לא יכולים לבדוק בדיוק, כמה דלק נשאר במכל. בנוסף לזה, הבדלי מחירים בין תחנות שונות, הם גרושים. יכולה להיות לזה איזה שהיא משמעות בחישוב חודשי, אבל בן אדם שמביא איתו בקבוק של 2 ליטר הוא חולה רוח.

כשמחזירים את הרכב לחברה בו שכרנו אותו, אנחנו אמורים למסור אותו לנציג אשר מגיע ובוחן את הרכב במקום ובודק אם יש נזקים לא?

לא תמיד. לפעמים אתה משאיר את הרכב בחניה של חברה בשדה תעופה, בלי שום בדיקה ומוסר את המפתחות לסוג של שומר.

פורסם
עשו טעות שיכלה לעלות ללקוח 900 יורו? שיפצו.

בכל מקרה, טעויות קורות ולפחות אחרי תלונה שלך הם ישר עלו על הטעות.

על מה לפצות? האדון שילם? האדון יצר קשר, ביררו, מצאו שישנה טעות וביטלו. מה עוד אתה רוצה מהם? ישראלי טיפוסי... :?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ישראלי טיפוסי תקרא לאנשים שאתה מכיר. על שירות לקוחות שמעת?

אני לא רוצה מהם כלום. אני רק חושב שהוא בתור לקוח קבוע של החברה (כמו שהוא ציין) בפעם הבאה שהוא ירצה להשכיר רכב הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא יבוא אליהם אם בכלל (כי הוא חושב שניסו להשחיל לו, אם הצלחתי לקרוא את הכותרת נכון).

אני בתור מנהל שירות הלקוחות בחברה, אחרי טעות כזאת ידאג לפצות את הלקוח - גם אם לא מגיע לו.

משהו בסגנון של שדרוג קבוצת רכב או מיכל דלק חינם בהשכרה הבאה רק כדי לגרום ללקוח לחזור אליהם גם בפעם הבאה (כי יצא לו יותר זול) למרות הטעות.

אבל כנראה שאתה מבין בזה קצת יותר טוב, כמו כל ישראלי לא טיפוסי.

כידוע, בארץ יש אחלה שירות לקוחות...

פורסם
, אבל בן אדם שמביא איתו בקבוק של 2 ליטר הוא חולה רוח.

לא תמיד. לפעמים אתה משאיר את הרכב בחניה של חברה בשדה תעופה, בלי שום בדיקה ומוסר את המפתחות לסוג של שומר.

לא הוא לא

הוא פרסי חבר / שכן של קצב מקרית מלאכי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ל'

בפעם האחרונה שהחזרתי רכב ליורופקאר, זו הייתה מרצדס E קלאס חדשה והמסירה נעשתה בברלין באלכסנדר פלאץ.

לחברה ישנו שם חניון נוראי, רדיוסים מצומקים (בוודאי שלרכב בגודל כזה) ומסלולים צרים במיוחד שאפשר ליפול מהם... :shock: העלתי את הרכב לקומה 4 וכשהגעתי לשם הייתי שטוף בזיעה קרה...

הגעתי לפקיד הקבלה של החברה שמסר לי שבדיקת הרכב תעשה במועד מאוחר יותר ואז ישלחו אלי לישראל את גמר החשבון (זה הנוהל המקובל שם).

באותו רגע קיבלתי פרנויה מדרגה מתקדמת ודרשתי ממנו להתלוות אלי, לבדוק את הרכב ולאשר לי בכתב שהוא חזר במצב צבירה מושלם.

האיש עשה את זה לא בהתלהבות יתרה, אבל עשה.

לדעתי כך צריך לנהוג בכל השכרת רכב שפרטי כרטיס האשראי של השוכר בידי החברה. במקרה הזה, מספיק שאחד הנהגים של החברה יקח את הרכב לשטיפה, יפספס מעט את אחת הפניות, יכחיש את ביצוע הנזק - והכל מגולגל אל השוכר.

• תוכן חדש...