Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצבר ומתנע ב206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשביקרתי אצל אורן לפני כמה ימים, הוא שמע אותי מתניע ואמר לי "עומד למות לך הסטרטר. אולי עוד חודש אבל הוא ימות."

קבענו שניפגש אחרי החגים ליישור קו ונטפל גם בזה... אך הרכב החליט שלא בא לו לחכות! :x

כך מצאתי את עצמי אתמול ב9 בערב אחרי אימון, מיוזע ועייף, תקוע עם הרכב בחניון רחוק מהבית. מנסה להניע - זמזום חלוש מאזור המנוע, והרכב כאילו "מתרוקן" מחשמל. בדקתי מצבר - יבש בחלק מהתאים, מיוני 2006! :oops: איך לא בדקתי את זה בקניה...

מזל שיש רכב שני במשפחה - אבא בא, ניסינו להתניע עם כבלים, לא הלך, התנענו בדחיפה. החניתי את הרכב ליד הבית בירידה, היום בבוקר שוב התנעה מתנועה וישר למוסך חשמל ליד הבית..

עכשיו קיבלתי את הרכב בחזרה, להלן הנזק:

מצבר חדש של שנפ, אחריות 20 חודשים, 600 ש"ח.

מתנע בוש משופץ, אחריות 6 חודשים, 540 ש"ח.

עבודה 300 ש"ח.

כל זה אחרי מע"מ 1670 ש"ח. :cry:

הרכב מניע כמו בובל'ה. אבל יא אללה כמה כסף.

וכמובן איך לא - השאלות... כי מי שלא שואל, איך ילמד?

1. כמה זמן אמור להחזיק מתנע משופץ? קצת מפחיד שהאחריות רק לחצי שנה..

2. טיפים לשמירה על חייו של המתנע (ושל המצבר, אולי תחדשו לי משהו) יתקבלו בברכה

3. מה דעתכם על המחירים?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

מצבר 3-4 שנים

מתנע כנ"ל או יותר

מחירים סבירים

= לשקל וחצי ליום עבור 3 שנים

ההקלדה עלתה לי יותר

ראה את היתרון של ידני על אוטומטי

באוטומטי אתה מוסיף גם את הגרירה או מוסיף למכונאי שיתקן את זה במקום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...