Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש באשקלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה אני יענה בקצרה, דייויד עם אודי 80, הבחור באמת מטורף והאוטו שברשותו חייתי (אבל גם זה לא מספיק לו :lol: ) ולכל מי שחושב או מצפה שיהיו רייסים למינהם במפגש אז הוא בהחלט טועה ! את המילה הזאת "רייסים" ציינתי בגלל שהגבתי להודעה של ג"וקר, ורשמתי לו שהכביש בתמונה באמת יפה, והוא מיועד לרייסים :wink: ....אז אנשים לא להלחץ סתם, המפגש הזה נועד אך ורק לדברים חיוביים, ולא עד למצב של כנסות...

נפגש יום שישי..... 8)

מש"ק זרזור

פורסם

בד"כ אני לא נהוג לבקש פעמיים, אבל הפעם אחרוג ממנהג הפורום:

הודעות העוסקות ברייסים/מירוצים/הימורים על כסף וכו' לא תשארנה בפורום.

אתם רוצים לפרסם את המפגש שלכם ? בבקשה.

רוצים לצרף תמונה של שתי מכוניות "נוסעות במקביל" ? בבקשה.

תחסכו את שאר התאורים המילוליים.

בפעם הבאה לא יהיה לי כח למחוק חלק מההודעות, והשרשור כולו יימחק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
איפה זה פורסם ???...

ברדיו אין - RADIO-IN, כך כל אחד יכול לשדר מהבית, והרדיו הזה רק באינטרנט, אבל בכל זאת נחמד :p .

מש"ק זרזור

פורסם
לרגע נבהלתי 8)

מעניין מה יהיה יחס הערסים\ילדים שיהיו במפגש הנ"ל... זאת אשקלון אחרי הכל.

זה בידיוק אחד מהדברים שמדאיגים אותי,שזה לא יההפוך מקום להשתתללויות וצלחות למינהם..אך יש דבר שמדאיג אותי יותר.. :?

פורסם
לרגע נבהלתי 8)

מעניין מה יהיה יחס הערסים\ילדים שיהיו במפגש הנ"ל... זאת אשקלון אחרי הכל.

זה בידיוק אחד מהדברים שמדאיגים אותי,שזה לא יההפוך מקום להשתתללויות וצלחות למינהם..אך יש דבר שמדאיג אותי יותר.. :?

נראה שזה בדיוק מה שיקרה.

פורסם

נקווה שלא :).

זאת התקוה, כמו כן אני כבר שמעתי על הרבה מאוד אנשים שיודעים על המפגש המצופה - בצורה בלתי רגילה אנשים באים אלי ושואלים אם אני מגיע וכו' וכו', השמועה רצה מהר מאוד למפגש הזה. אני משער שהפרסום עובד טוב

את זה נחייה ונראה. מקווה לראות כמה שיותר רכבי ספורט, אולי סוף סוף משהו קרוב יתפתח יותר מכל הניסיונות שהיו עד כה

פורסם

גם אנו מקווים שהכל יסתדר יפה לטובה גם עם ערסים, ועם אנשי חבר העמים ועם כולם :wink: , בואו נראה מה יצאה מזה...אם זה יצליח אז סבבה !.

למה סתם לנחש אם יום שישי מתקרב כבר ואפשר פשוט לבוא.... בלי יותר מדי קישקושים 8)

מש"ק זרזור

פורסם
גם אנו מקווים שהכל יסתדר יפה לטובה גם עם ערסים, ועם אנשי חבר העמים ועם כולם :wink: , בואו נראה מה יצאה מזה...אם זה יצליח אז סבבה !.

למה סתם לנחש אם יום שישי מתקרב כבר ואפשר פשוט לבוא.... בלי יותר מדי קישקושים 8)

תגיד למקס שפירסמתי בעוד אתרים כמו MAX-TUNING וYNET

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...