Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות טויוטה קורולה חדשה.

השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לסוף שנת 2010 כיוון שאז מגיעה גרסה חדשה של טויוטה קורולה והיבואנית תוריד את מחיר הרכב של הגרסה הנוכחית, או שלא אמורה להגיע גרסה חדשה של טויוטה קורולה וניתן לקנות עכשיו ?

תודה,

פורסם

רק לאחרונה החלו לשווק את הדגם המחודש של הטויוטה קורולה. לא צפויים שינויים בשנת המודל 2011.

בכל אופן, במחירה ובקבוצתה יש מתחרות הרבה יותר טובות.

בהצלחה.

פורסם

הדגמים היחידים שעוברים לי לראש שעדיין יתנו לך את אותו הכוח, צריכת דלק יחסית טובה הם כנראה מנועי הTSI של קונצרן וואג.

מנועי ה1.4 ליטר יהיו עם כוח סוס דומה אבל מומנט יותר גדול ולכן שווים מאוד בדיקה.

מעבר לכך הקורולה סה"כ רכב נהדר גם במחיר הנוכחי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ממליץ לגשת לסקודה לבדוק את האוקטביה 1.2 TSI, במיוחד בדגם האלגנס. אם האיבזור פחות חשוב לך אז ב-130 תוכל לרכוש את הרכב עם מנוע ה-1.4 החזק יותר. זה רכב שללא ספק יציע צריכת דלק עדיפה ובמנוע החזק גם ביצועים טובים יותר. תא הנוסעים איכותי ונעים הרבה יותר ובדגם האלגנס האיבזור עדיף.

הבעיה העיקרית שלי עם הקורולה זה איבזור בטיחותי חסר, 4 כריות אויר גם בדגם המאובזר זה כבר לא לעניין.

ישנן עוד הרבה מתחרות טובות כל אחת בתחומה, השאלה היא מה הדרישות שלך מהרכב. האם לשנע משפחה על ציודה? או שחשוב לך החיסכון בדלק כי אתה נוסע המון? תפרט מה הדרישות, ההעדפות ומה הכי חשוב לך ברכב ויוכלו לתת לך תשובות מספקות יותר.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

מהכסף שלי הייתי קונה יפנית 1.6 אוטו', קרוב לודאי קורולה (בעיה בכלל מחסור בכריות אוויר).

בכסף של אחרים: אוקטביה 1.2 TSI.

פורסם

ברשותנו טויוטה קורולה אוטמאטית 2010. מאוד מרוצים ממנה. אמא שלי עשתה איתה תאונה (נכנסה בלי כוונה בתוך מחסום) וברוך השם לא קרה כלום לאמא שלי . הזכוכית התנפצה אבל הביטוח כיסה. הכי חשוב בכל הסיפור הזה שאמא שלי יצאה ללא פגע.

פורסם

אז מה שאת מנסה לאמר זה בעצם שהרכב בטיחותי... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי!

לאחותי יש קורולה 2009 מהשקיות.

שבוע אחרי הקניה, רץ הגיס שלה (אח של גיסי) וקנה את אותו הרכב בדיוק.

יומיים אחרי זה, רץ הבעל של אחות של גיסי (כלומר גיסו של גיסי) וקנה את אותה הקורולה.

רכב מטוס, נוחות פנטסטית לנהיגה, צריכת דלק מהמשעשעות והמצחיקות שיש.

נוחות נהיגה מירבית, פשוט כייף של רכב.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
היי!

לאחותי יש קורולה 2009 מהשקיות.

שבוע אחרי הקניה, רץ הגיס שלה (אח של גיסי) וקנה את אותו הרכב בדיוק.

יומיים אחרי זה, רץ הבעל של אחות של גיסי (כלומר גיסו של גיסי) וקנה את אותה הקורולה.

רכב מטוס, נוחות פנטסטית לנהיגה, צריכת דלק מהמשעשעות והמצחיקות שיש.

נוחות נהיגה מירבית, פשוט כייף של רכב.

אכן תופעת העדר בהתגלמותה ..

מטוס ?

נוחות פנטסטית ?

נוחות נהיגה מירבית ?

מציע לך לנהוג על אחת מהאלטרנטיבות המודרניות על מנת להבין שמדובר ברכב בינוני ותו לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איזה היסחפות, לא התבלבלת בין קורולה לב.מ.וו סידרה 5 במקרה?

היום במקרה יצא לי לנהוג באחת, מהדגם הרובוטי לצורך העניין וזה לא שהגיר האוטומטי הופך אותה למשהו מושלם. רכב בינוני מכל הבחינות, משתרך דור אחרי האוקטביה שהוצגה עוד לפניו למרבה האירוניה. מספיק רק להיכנס לתא הנוסעים של פיג'ו 308 כדי לקלוט את ההבדלים בין הרכבים. האיבזור מעליב למדי ועוד לא הגעתי לגישה בסוכנויות/מוסכים.

פורסם
איזה היסחפות, לא התבלבלת בין קורולה לב.מ.וו סידרה 5 במקרה?

... משתרך דור אחרי האוקטביה שהוצגה עוד לפניו למרבה האירוניה. מספיק רק להיכנס לתא הנוסעים של פיג'ו 308 כדי לקלוט את ההבדלים בין הרכבים. האיבזור מעליב למדי ועוד לא הגעתי לגישה בסוכנויות/מוסכים.

גם אתה קצת נסחפת.

308 שנהגתי בה לפני מספר ימים לא הרשימה אותי מבחינת עיצוב פנימי, נוחות (פרט לכסא נהג משובח) ובעיקר בשילוב מנוע גיר נחות מול האוריס. אני הייתי הולך על אוריס קומפקטית, אילו תא המטען הקטן שלה היה מספק אותי.

האוקטביה הנוקשה עם עיצוב מיושן וגיר בעייתי בנסיעה עירונית צפופה והררית (י-ם) גם לא מהווה אלטרנטיבה לקונה הפרטי, בעיקר שיש דיווחים רבים על כיבוי מנוע.

פורסם

עוד אופציה מעניינת היא הפיאט בראבו.

כיום אני לא חושב שהייתי שם 120 אלף ש"ח על רכב 1.6 אוט' 4 הילוכים.

לאחי יש קורולה 2009, האיבזור פשוט עלוב (חלונות חשמל אחוריים בהתקנה מקומית סוג ז'), 4 כריות אוויר, גלגלי מגנזיום שנראים כמו טאסות. לא יצא לי עוד לנהוג עליה ולבחון אותה לעומק

פורסם
גם אתה קצת נסחפת.

308 שנהגתי בה לפני מספר ימים לא הרשימה אותי מבחינת עיצוב פנימי, נוחות (פרט לכסא נהג משובח) ובעיקר בשילוב מנוע גיר נחות מול האוריס. אני הייתי הולך על אוריס קומפקטית, אילו תא המטען הקטן שלה היה מספק אותי.

האוקטביה הנוקשה עם עיצוב מיושן וגיר בעייתי בנסיעה עירונית צפופה והררית (י-ם) גם לא מהווה אלטרנטיבה לקונה הפרטי, בעיקר שיש דיווחים רבים על כיבוי מנוע.

לאוקטביה יש עיצוב מיושן? לעומת הקורולה היא נראית כמו חללית, גם מבפנים וגם מבחוץ. ואם הפיג'ו לא הרשימה אותך מבחינת עיצוב פנימי אז אני מאחל לך הצלחה עם קופסת השימורים שלך שנקראת טויוטה קורולה, בצבע כסף אני מניח. חג שמח!

פורסם
גם אתה קצת נסחפת.

אני מניח שאתה רגיל לעיצוב המדהים של הקורולה חיצונית + פנימית אם ה 308 לא הרשימה אותך.

נכון , השילוב מנוע גיר של הקורולה טוב יותר מהשילוב הנוכחי ב 308 (עד לקבלת הגיר החדש), אך בכל דבר אחר ה 308 עולה על האוריוס במיוחד בעיצוב הפנים ואיכות ההרכבה של ה 308 שפשוט ממוקמת בצמרת של הקבוצה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...