Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם שמעת על מישהו שקנה רכב מהטרייד הזה או קניתם בעצמך, האם הייתם מרוצים?

האם היו מקרים בהם הם שיחקו עם קילומטראז?

האם העלימו פרטים חשובים?

פורסם

אני מסרתי להם את הרכב שלי כאשר רכשתי רכב חדש ולאחר כחודשיים גם קבלתי טלפון מרוכש פוטנציאלי שהתפלא על הק"מ הנמוך. בניגוד למגרשים של חברות הליסינג ששם יש רק רכבים מליסינג/השכרה, בהילוך שישי תוכל למצוא גם רכבים פרטיים (שהגיעו מאנשים ששדרגו לרכב חדש). בכל מקרה, לא משנה באיזה מגרש את קונה, מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ובמכון שנמצא כמה שיותר רחוק ממגרש המכירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני רק יכול לומר לך בבטחון שהילוך שישי כקבוצה הינה גוף ותיק מאוד, אמין ואחראי שיודע לתת שרות ללקוחותיו.

היות והם גם מוכרים רכבים חדשים של לא מעט מותגים - יש להם גם טרייד אין של רכב יד שניה פרטי.

כמו שאמרו לך - תבדוק לפני שאתה קונה, אבל אתה בטח לא צריך לפחד מלקנות מהם - זה גוף רציני.

בהצלחה

פורסם

כאשר רכשתי את הרכב (מחברת הליסינג) היה לו ק"מ סביר, בשנתיים שלאחר מכן חברה שלי עשתה רק 8K ק"מ וזה הוביל לק"מ קצת חשוד ולכן הקונה התקשר לבדוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...