Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LinkinPark מגיעים לארץ - אז מי בא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מעניין, יש סיכוי שאני אבוא. מתי הם מגיעים?

אני מחכה ליום ש The offspring או Billy Talent יגיעו, כנראה שזה לא יקרה אף פעם :(

אני מסכים להתנחם ב- Seether 8)

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3953338,00.html

להקת הרוק האמריקנית המצליחה תקיים הופעה בפארק הירקון בתל אביב, ב-15 בנובמבר.

"מחיר כרטיס למופע יעמוד על 330 שקל, כאשר תהיה אפשרות לקנות כרטיס משולב למופע של "לינקין פארק" ולפסטיבל "אוזפסט" שיתקיים בסוף החודש, שגם אותו מפיק וייס. הכרטיס המשולב ייצא למכירה בכמות מוגבלת ומחירו 550 שקלים."

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נשמע מגניב אבל פארק הירקון? 15 בנובמבר?

יש מצב טוב לבוא להופעה עם מטריה! :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפני 5-6 שנים עוד הייתי שוקל בכובד ראש אם לבוא, אבל היום הלהקה כבר הרבה מעבר לשיא שלה לא מוציאה שום דבר מעניין ודי נעלמה מהמפה.

ומה נסגר עם המחיר השערורייתי, 330 ש"ח על מה?!

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם 330 ש:ח יקר?!

ולאן הם נעלמו? מחר יוצא אלבום חדש

וכן,אני מגיע

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
לפני 5-6 שנים עוד הייתי שוקל בכובד ראש אם לבוא, אבל היום הלהקה כבר הרבה מעבר לשיא שלה לא מוציאה שום דבר מעניין ודי נעלמה מהמפה.

ומה נסגר עם המחיר השערורייתי, 330 ש"ח על מה?!

+1.

הם איחרו באיזה עשור, אבל מצד שני - כשרוב הזמרים/להקות הגדולים/ות מגיעים לכאן בשלהי הקריירה עשרות שנים אחרי שהם הפסיקו להיות רלוונטיים, אולי לינקין פארק דווקא הקדימו את זמנם. הכל תלוי בנק' המבט :wink:

כפי שאמרתי, אם זה היה לפני עשור, אז אולי.

נ.ב: 330 ש"ח? נראה לי סכום מופרך מידי (ללינקין פארק) בשביל להביא כמות מכובדת של אנשים לפארק הירקון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ללינקין פארק ובמיוחד מייק שינודה, מגיע כבוד ולא מעט.

אני מאוד מעריך את האנשים בלהקה ואני מקווה מאוד לבוא.

נ.ב

שניים מחברי הלהקה הם יהודים ! כבוד ! (ישראלי מצוי?) :)

פורסם
גם 330 ש:ח יקר?!

ולאן הם נעלמו? מחר יוצא אלבום חדש

וכן,אני מגיע

הורדתי את החדש שמעתי ממנו כמה שירים וישר מחקתי, לדעתי (סליחה על הביטוי) זבל טהור.

כאשר משווים את הזבל החדש לאלבומים כמו Hybrid Theory ו Meteora מבינים עד כמה הלהקה, או מה שנשאר ממנה, כבר לא מה שהייתה פעם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
הורדתי את החדש שמעתי ממנו כמה שירים וישר מחקתי, לדעתי (סליחה על הביטוי) זבל טהור.

כאשר משווים את הזבל החדש לאלבומים כמו Hybrid Theory ו Meteora מבינים עד כמה הלהקה, או מה שנשאר ממנה, כבר לא מה שהייתה פעם.

אין מה להוסיף.

לפני כמה שנים הייתי הולך בלי לחשוב, היום

אני אפילו לא חושב על ללכת.

פורסם

נרצה או לא, התמסחרות היא תופעה שגדולה היום יותר מכל תופעה אחרת. היעד במוזיקה הוא לא לבטא את עצמך, אלא לקנות מרצדס AMG (אני מודע לקיצוניות במשפט).

אם ננסה, בדרך כזו או אחרת, לשים את כל זה בצד, נראה שלינקין פארק היא עדיין אחת מהלהקות שמאוד אוהבות את עבודתן והגיבוש בין הנפשות הפועלות יכול לתת דוגמא לכל להקה שקיימת היום וזה בא לידי ביטוי בהופעות.

פורסם

מגיע ב100%. חבר'ה הלהקה בטוח תנגן גם שירים מ Meteora ו Hybrid Theory!

לדעתי, אחת להקות הרוק הגדולות והמיוחדות שקיימת מאז ומעולם,

צ'סטר סולן ענק ושינודה ראפר מטורף, שווה 330 ש"ח.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נו, איך היה?

אתמול הרכבת של אחה"צ מחיפה לת"א היתה די עמוסה בכל מיני בני נוער שהזכירו לי את החבר'ה שלי לפני 10 שנים, אז נזכרתי שיש הופעה 8)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...