Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום חונה אצלי בחוץ פולו 2007 גיר רגיל.

האוטו באמת משרת אותי מצויין ואין לי תלונה אחת אליו רק שפשוט נמאס לי מהגיר הידני בגלל כל הפקקים.

אני מחפש להשתדרג לרכב ועומד בפני דילמה.

כלל ראשון שהצבתי לעצמי זה לא לרדת ברמה, משמע או לעלות בשנתון או להשאר אותו שנתון אבל לעלות ברמת הרכב.

קודם כל אני אפרט את הדרישות שלי מרכב, אני נוסע כ60 ק"מ בממוצע לעבודה ביום (הלוך ושוב), מחפש אוטו קטן, חסכוני ואוטומט!

לאור כל הדברים הרעים שאני שומע על צ'מפיון בזמן האחרון אני מעוניין לברוח מהם גם שזה שולל את אודי,פולקסווגן סיאט וסקודה.

אני גם לא אוהב את הרכבים הצרפתים למיניהם ואפשר להגיד שאני דיי מחפש יפנית.

מס' הנוסעים ברכב בד"כ יהיה בין 1-2 ככה שלא כ"כ אכפת לי ממרחב במושב האחורי וגם בגאז'.

מאוד מאוד התלהבתי מהונדה סיוויק החדשה גירסת ההאצ'בק 5 דלתות.

ראיתי שאחת כזאת בערך שנת 2007 יכולה להכנס בתקציב שלי אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב? ועל הגיר הרובוטי שלו? מה עלויות התחזוקה של הונדה?

עוד רכב ששמתי לב אליו הוא מאזדה 2 שהוא באיזור ה85 יכול להכנס לי בשנת 2008 אך לא מתקרב מבחינת פינוק להונדה.

אשמח לעזרה, עצות ועוד הצעות.

תודה מראש וסליחה על החפירה,

ירון

פורסם

גם אני בהתחלה רציתי ליקנות סיוויק 5 דלתות אחרי נסיעה קצרה על אחת כזות אין מצב ליקנות אותה

הגיר הרובוטי זה אחד הדברים המעצבנים הרגשתי כול הילוך איך הוא עובר ואיזה לאט הוא עובר

וביכלל מי שישב מאחורה הרגיש הכול מקפץ.

אני לא יודע באיזה שנה אבל החליפו לו תגיר לאוטומט רגיל .

פורסם

ממליץ לך לשוב לכיוון לא צפוי,אך מוצלח ביותר וההא פיאט!!!

בשנתיים שלוש האחרונות פיאט מציגים אמינות,עיצוב,הנאה,אחריות מורחבת,כל זה בחבילה אחת.

ממליץ על פונטו2008/9 ,בראבו(מצויין),אבו.

בהצלחה!

פורסם
גם אני בהתחלה רציתי ליקנות סיוויק 5 דלתות אחרי נסיעה קצרה על אחת כזות אין מצב ליקנות אותה

הגיר הרובוטי זה אחד הדברים המעצבנים הרגשתי כול הילוך איך הוא עובר ואיזה לאט הוא עובר

וביכלל מי שישב מאחורה הרגיש הכול מקפץ.

אני לא יודע באיזה שנה אבל החליפו לו תגיר לאוטומט רגיל .

חולק עליך לחלוטין, הגיר הרובוטי של הסיוויק מצויין!

לכל היותר 100 קילומטר ואתה מתרגל פיקס!

פורסם

ההסתגלות לגיר הרובוטי היא מאוד אינדיבידואלית. אני מציע לערוך נסיעת מבחן ממצה ואז לשקול את הרכישה. אגב גם בדגמי פיאט שהוצעו קיים גיר רובוטי.

אני מציע לבדוק בנוסף למאזדה 2 גם את סוזוקי סוויפט. שני רכבים קטנים וחביבים שבהחלט מתאימים לדרישות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...