Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעבר פתחתי שרשור עם שאלות על מעבר הדירה, מכיוון שעדין לא סיימתי לעבוד שם אני לא אעלה אותו מן האוב .

יש לי בעיה ,

קניתי ברז חדש של חמת למטבח, חיברתי אותו, אבל אין לי גישה נוחה ומרווחת אל הסגירה שלו מתחת לכיור,

המקום צפוף וקשה להכניס לשם מפתח צינורות לסגירה.

לא מדובר על הצינורות שמתחברים לקיר עבור המים הקרים והחמים, אלה בסדר גמור והכל טוב,

מדובר על החלק בהברגה שמהדק את הברז מתחת לשיש אל השיש.

יש שם מקום למעיין מפתח (דמוי שוודי כזה) אבל הוא בעל מיפתח גדול,

פעם היה מפתח כזה קצר וחצי פתוח (צירפתי תמונה דומה להתרשמות) לדעתי זה הדבר היחיד שייכנס שם.

הייתי בכל סניף אפשרי של הום סנטר ו-ACE ודומיהם כמו גם בחנויות טמבור וכמה מקומות של אינסטלציה,

ללא הועיל, אף אחד לא יודע היכן להשיג כזה מפתח.

האם מישהוא מכם יודע היכן אוכל להשיג כזה דבר ?

אני מהקריות אבל מוכן לשלם למישהוא שיקנה את סט המפתחות הזה אם צריך ושישלח לי ...:shock:

תודה רבה .

חג שמח ושנה טובה.

תומר.

indestrowrenchsetnuttap.jpg

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא צריך שום כלי מיוחד תתאים בוקסה ארוכה לאום.

והכי חשוב שתי מאריכם שתוכל לסגור עם הרצ'ט מתחת לכיור בלי שהוא יפריע ככה אני סוגר את האומים כבר שנים.

הברזים החדשים מתוצרת הארץ אני סוגר בכלל עם T 10 בקלות.

פורסם

יש ברזים שזה לא נסגר עם בורג ואום בגודל סביר, אלא מן אום ענק כזה שהוא כמעט בגודל כל בסיס הברז.

לפותח השרשור- בחנויות האינסטלציה יש מפתח צינור ייעודי לסגירת האום הזה. אתה מכניס את הצינורות לתוכו, מהדק את הברז, מוציא אותו ואז מחבר את הצינורות לברזי הניל. לא אמור להיות יקר במיוחד.

זה הכלי:

http://shop.hamefales.co.il/product.asp?productid=2282

פורסם

מניסיון שלי עם חמת אמור להגיע עם הערכה גם מפתח מתאים שסוגר את האום הנ"ל, בצורת קונוס ארוך כזה מפלסטיק,אולי לא חשבת שזה המפתח אז פספסת אותו בערכה(או שזרקת אותו).

פורסם

ראשית , תודה לעונים,

אכן מדובר באום גדול כמעט כמו בסיס הברז,

לא, לא קיבלתי את המכשיר הנ"ל בערכה ועוד קניתי את הברז הכי יקר של חמת כמעט, מרגיז שעלי להוסיף עוד כסף.

קראתי את השרשור על הברז של אליבאבא, מעבר לצחוק שתפסתי, זה המצב כמעט בדיוק אצלי רק שאני צריך להדק את הברז למקומו ולא לקרוע את אחותו החוצה.

הכלי שהיציע אביב נראה אחלה, השאלה היא האם יש שם מידות ואם כן, איך לעזאזל אדע את שלי, או שמא זה סטנדרט ?

מה גם שאין לי מושג היכן אשיגו פה בצפון ..:?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בדרך כלל גם חמת בברזים הרגילים נותנים אום קטן.

יש כאלו עם אום ענק מגיע בדרך כלל עם מכשיר פלסטיק להרכבה.

חוץ מזה בדרך כלל אני מצליח לסגור אותם חזק עם היד ונותן חיזוק מהחלק העליון.

אם אין מקום בין הכיור לדופן תנסה לאלתר משהו, אם האום גדול ולא אלו מהדקים יהיה לך יותר קל לחזק אותו.

המכשיר שאביב הראה זה בעצם כמו בוקסה ארוכה שמתלבש אחד על השני ויוצר גם מאריך.

לפי דעתי לא מגיע במידה שמתאימה לאום הגדול רק לקטנים.

פורסם

זה שאני מכיר מגיע עם שתי מידות- אחת בכל צד. זה אמור להתאים למה שהולך בברזים, אבל כמובן שעדיך להוציא אותו ולקחת איתך כדוגמה.

בצפון ברר אצל שזר.

פורסם

לאור התמונה בסמלון שלך, אני לא בטוח שאתה הוא האיש שצריך להמליץ לו על מפתח לסגירת ברזים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...