Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים יקרים ומשתתפים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ חשבתי על לעשות פעם ביומיים הצגה של מכונית רלאי נשכחת אחרת...

אממ יש לדבר ביקוש אני החלט יעשה את זה..!

אם מישהו זוכר את מה שעשיתי ל-T16 אז זה יהיה באותו סגנון...

ולמנהלים - באוף טופיק או בכללי?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ה-S4 וה-205T16, כבודן במקומן מונח (אגב , ה-S4 היא הלנצ'יה היחידה שלא זכתה ולוא פעם אחת בראלי , למרות שכנראה לא בגלל שלא הייתה מספיק טובה אלא בגלל ביטול קבוצה B עם מותו של טויוונן זצ"ל) .אבל בכל זאת , הסטראטוס הייתה זו ששינתה את עולם הראלי לנצח.

עד הגעתה היו מכוניות הראלי מכוניות כביש משופרות. כל אחד למעשה ,בסדנה ביתית טובה יכולת להגיע למכונית ברמה שתתחרה על נצחון.

יכולת למשל לקחת 911 ,או אסקורט ,או פיאט 131 ודומותיה ,ולהתחרות.

הלנצ'יה טרפה את הקלפים.היא הייתה מכונית מירוץ טהורה. מנוע מרכזי ,ייצור מוגבל עבור הראלי.

מכאן והלאה נשתנו הדברים.

אודי פתחה הלאה את הדרך להנעה הכפולה עם הקוואטרו ,למרות ה-FIGHT המדהים שקיבלו מהלנצ'יה 037 (אולי מכונית הראלי הכי יפה אי פעם) ,ואח"כ הגיעו ה-T16 ,S4 , טויוטה ,אימפרזה טורבו , מיצו אוו , 206WRC ועוד ועוד.

אבל מי שהתחילה את העניין הייתה הסטראטוס ולא אחרת ,וזה בנוסף לאיך שהיא נראית , ומנוע הפרארי שמניע אותה...

[/url]

פורסם

מסכים איתך ולכן היא תהיה המכונית השנייה שלי.. :wink:

אבל ה-S4 כמו שאני אפרט ( אם המנהלים ירשו כמובן...) הייתה מיוחדת במינה שכן היא השתמשה גם בסופרצ'רג'ר וגם בטורבו מה גם שהיא הייתה גרופ B מטורפת, תוסיך לזה את סיפור ביטול הגרופ B בגלל אותה מכונית ותקבל סיפור מרשים...

אל תדאג אני מתכנן לכסות ביבות ה-20 מכוניות ראלי בעלות אגדה או סיפור..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...