Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להכין מתאם השתקה לולנטיין מצאתי את זה ברשת רק לא כול כך הבנתי מה הוא רוצה שם אם הקבל

האנגלית שלי לא ברמה הכי גבוה אז אם אפשר בבקשה הסבר במלים פשוטות מה עושים

הנה האתר http://www.radardetector.net/forums/valentine-one/33280-how-can-i-make-my-own-mute-button.html

הנה תמונה:

remotemute.jpg

פורסם

יש מפסק שמתחבר לכיסת MUTE בV1 ,מהמפסק מחברים נגד בעל התנגדות של 10K אוהם,ואת הרגל השניה של הנג מחברים לאדמה.

בשיפוצים...

פורסם

אפרופו השתקתו - הבנתי שעם כתפור ווליום וטבעת מסביבות אפשר לכוון ציפצוף אשון חזק וכל היתר חלשים.

לא הצלחתי לפענח את זה.

זה באמת אמור לעבוד?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
יש מפסק שמתחבר לכיסת MUTE בV1 ,מהמפסק מחברים נגד בעל התנגדות של 10K אוהם,ואת הרגל השניה של הנג מחברים לאדמה.

כול הנראה טעתי במה שרשמתי

אני מחפש דרך להשתיק את המערכת בזמן התראה

כמו פלאפון שיש שיחה

אני צריך דרך לגרום לV1 לתת מינוס בזמן התראה

פורסם

אתה יכול לחבר ממסר בין ה V1 לנגד שמחובר לשלדה, שיופעל ע"י חוט שיוצא מהדיבורית שיעודי להשתקת מכשירים בזמן שיחה.

לגבי השתקה בזמן התראה, זה לא קצת מפספס את הפואנטה של התראה?

מתחדשת*

פורסם

להבנתי הוא רוצה להשתיק את המערכת בזמן שה V1 מתריע(ולא את הגלאי)

אני משער שהיום הוא לא שומע אותו מתריע בגלל עוצמת הווליום.

פורסם
להבנתי הוא רוצה להשתיק את המערכת בזמן שה V1 מתריע(ולא את הגלאי)

אני משער שהיום הוא לא שומע אותו מתריע בגלל עוצמת הווליום.

בדיוק אני לא שומע בכלל שיש התראה בוליום גבוה אז רוצה להשתיק את המערכת בהתראה

איך עושים את זה בלי לשלם 400 שקל על חלק מהיבואן

פורסם

אז תגיד... :-D

לכל מערכת צריך להיות חוט בצבע (שקר כלשהו) שמיועד להשתקה בזמן שיחת טלפון, משמע הוא מיועד להתחבר לדיבורית.

אבל צריך לראות את הסכימה הרלונטית כדי לומר לך איזה חוט בעצם מתחבר לגלאי עצמו.

מתחדשת*

פורסם
ניסית לחבר את כבל MUTE לכבל MUTE במערכת?

לא כי לפי הסרטוט למעלה MUTE מקבל מינוס מצד אחד

גם המערכת מקבלת מינוס

יש טעם לנסות לחבר זה לא יכול לעשות נזק?:?:

פורסם

במחשבה שניה (ומקריאה שניה) כל המעגל שהבאת פה לא רלוונטי, הוא מיועד להשתקת הוולנטיין עצמו, כנראה שההתקן שדורשים עליו בארץ 400 שקלים (WTF?! ) עובד בצורה שונה... האמת שהשבוע אני מתכנן להתקין גם כן את הוולנטיין והצורך בכזה התקן עלה גם בראשי :) צריך לחפור קצת בפורומים בחו"ל למרות שבאתר הישראלי הוא טוען שההתקן הזה הוא פטנט שלהם.

בשיפוצים

פורסם
במחשבה שניה (ומקריאה שניה) כל המעגל שהבאת פה לא רלוונטי, הוא מיועד להשתקת הוולנטיין עצמו, כנראה שההתקן שדורשים עליו בארץ 400 שקלים (WTF?! ) עובד בצורה שונה... האמת שהשבוע אני מתכנן להתקין גם כן את הוולנטיין והצורך בכזה התקן עלה גם בראשי :) צריך לחפור קצת בפורומים בחו"ל למרות שבאתר הישראלי הוא טוען שההתקן הזה הוא פטנט שלהם.

או קי אם אתה מוצא משהוא תעדכן תודה רבה

• תוכן חדש...