Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הC300 מצויינת בתור רכב חתן כלה, בייחוד עם היא מצויידת באופציית "הנעה מרחוק".

מניעים את הרכב כ5-10 דקות דרך השלט לפני שבאים אליו (לא לדאוג, הרכב נשאר נעול) וכשהחתן כלה מגיעים לרכב הוא כבר קר.

לרכב מרווח רגליים גדול מאוד מאחור ומרווח משמעותית מA6\S80 וכו'.

פורסם

כפי שציינתי בהתחלה, לא מדובר בפוזה.

החתן והכלה ביום החתונה יבלו ברכב לא מעט. מהבית לסלון יופי. יהיו צילומים.

שעה נסיעה לאולם אירועים. סידורים אחרונים. להחזיר אותם מהחתונה בביטחה לאן שצריך.

אז מדובר בעיקר בעניין של נוחות. חוץ מזה שכן, חתונה זה יום מיוחד, אז שיהיה עד הסוף מה קרה? אני לא מביא להם בנטלי במתנה. חוץ מזה שהאלטרנטיבה זה מאזדה 3 ליסינג. אני לא מוכן לנהוג בזה כל היום!!!

ההצעה של הc300 תיבדק! תודה רבה!!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם כבר עבר זמן, אבל אני מחפש להשכיר 300C, האם עלה בידכם למצא ולהשכיר כזה רכב ? איפה?

תודה על העזרה!!

פורסם
דרך אגב קיימת בארץ 300C לימוזינה .

היתה קיימת.

היה איתה סיפור שמי שייבא אותה הצהיר במכס שזאת C300 רגילה.

אותו סיפור היה עם פורד GT שניסו להכניס לארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יודע מאיזה אזור אתה

אבל יש בהרצליה ברחוב משכית אני חושב חברה שמשכירה רכבי יוקרה

לא זוכר את השם שלה אולי מישהו פה יודע אבל תברר איתם מה יש לך להפסיד

פורסם

אני מאזור המרכז אז לא בעיה אבל צריך לפחות שם של המקום ועדיף לברר אם יש להם בכלל בטלפון ולא להגיע סתם מה גם שצריך שם כדי לדעת לאן להגיע...:lol:

אני זוכר את ה-300C לימוזינה בצבע אפור ראיתי אותה בראשון ליד סלון כלות...אז מה עשו איתה החזירו לחו"ל ? סתם עיקלו ואיחסנו ?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הC300 לימוזינה עדין קיימת אצל בחור בשם ציון שהעמיד אותה למכירה יתכן שהיא נמכרה כבר.

לבחור יש מגרש של רכבי יוקרה בעיקר.

איך קוראים למגרש ?

פורסם

שמע ממי שבא לחתונה באסקורט 1100 1969 ששכר מאויס ל 3 ימים והתחרט - זאת היתה ירידת רמה מהלארק 63 שלי.-

בוא בצניעות - חסוך את ההפרש להעלאת רמת האוטו השכור בחו"ל ליותר מערב אחד. ב-300 $ אתה משדרג יופי לשבוע.

• תוכן חדש...