Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בשעה טובה ומוצלחת, אחי היקר מתחתן

אני מחפש רכב בהשכרה ליום החתונה. פניתי לחברות השכרה הסטנדרטיות וקיבלתי את ההצעות הבאות:

ב.מ.וו סידרה 5

אוודי A6

מרצדס E class

יגואר e -type (נדמה לי שזה היה e)

קאדילאק CTS

מדובר בדגמים מהדור האחרון (לא בהכרח 2011 אולי 2009-10) כולם ב850 שקל ליום עם הגבלה ל200 ק"מ ליום (עד 3 ימי השכרה)

ממה שבדקתי כל הרכבים האלה באותו סדר גודל ופחות או יותר מתחרות אחת של השנייה

אני מניח שמדובר בדגמים עם המנועים היותר פשוטים אבל הובטח לי שהרכבים מאובזרים היטב מה גם שתכלס אני לא מחפש כל מיני שיכלולים שאנשים שקונים את הרכב לכמה שנים צריכים.

מה שאני צריך זה נוחות נסיעה ומרווח פנים.

החתן שיהיה בריא נושק ל2 מטר גובה והכלה תבוא עם השמלה שלה

חייב שיהיה מושב אחורי מרווח ונוח

מבחינתי כל המכוניות יפות למרות שהיגואר פחות לטעמי. אין חשיבות לביצועים. תהיה עדיפות קלה לרכב שלא לוגם בנזין כמו גמל בחום יולי אוגוסט.

מה אתם ממליצים?

אם יש למישהו רכב בסגנון ומעלה (בהתחלה חשבתי על ב.מ.וו 7 או מרצדס S) ומתאים לו לעשות חלטורה מהצד... אני פתוח להצעות. כמובן שאני נהג זהיר שנוהג כחוק.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא e-type (מכונית קופה/קבריו' יפייפיה של יגואר משנות ה-60) אלא s-type.

אני לא יודע עד כמה המכוניות מאובזרות או מרווחות אבל לדעתי מבין האופציות שהעלת היגואר תכבד את המעמד בצורה הטובה ביותר.

פורסם

לפי מה שהציעו לך זה נראה כמו הצעה מאוויס .

נסעתי בכל הרכבים אז אני יכול לתת מענה טוב.

סדרה 5 - משעממת מאוד מתאים לערסים שמתלהבים מהסמל וביום יום תמצא אותם על סיוויק

A6 - כנל לגבי הבמוו משעממת פשוטה איך יותר יפה מהבמוו לדעתי

מרצדס/יגואר- דגמים ישנים (E230/X TYPE) אין מקום ברגליים מאחור רכב של יותר פוזה מאשר נוחות לנסיעה כמה שהיא תיהיה קצרה או ארוכה , הבנתי מהרבה שהתבעסו על היגואר במיוחד בגלל השמלה של הכלה .

קאדילאק CTS - לפי מה שזוכר לי כל הדגמים שנשארו אצלנו הם מ2009 שזה הצורה החדשה , בחירה של כל עובדי אוויס ביום חתונתם , רכב מדהים נוח גדול אני לא היתי חושב פעמיים והיתי לוקח אותו .

דרך אגב הקדילאק מגיעה ברמת אבזור הגבוה (לא ספורט) .

מזל טוב (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אם כל הכבוד לכל מה שרשמת אך לפי דעתי רכב לחתן וכלה (כשהחתן לא נוהג) זה רק סופרב מהדור האחרון וזאת כי הרכב מאוד מאוד מרווח ליושבים מאחור בצורה שלא תאמן ,

לך לבדוק ותראה כי צדקתי (כאחד שנהג בכל הדגמים שרשמת).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

האמת שאולי היגואר זה x type, לפי מה שאני רואה הs היא עד שנת 2008... לא יודע

בכל מקרה, כמו שאמרתי אין משמעות לאבזור, כל מה שאני צריך זה נוחות נוחות ועוד נוחות ומזגן חזק שאני מאמין שיש בכל המכוניות שציינתי.

אם יש המלצות על מקום שמשכיר מכוניות מפוארות יותר כמו סידרה 7 או S class תגידו לי.

איזה חברה משכירה סופרב? אני אבדוק

פורסם

לא יודע איך המצב בשאר הרכבים, אבל ה E-Class די צפופה מאחור, למרות שכבר התחתנו כמה זוגות בשלנו ולא היה להם טענות.

אישית הייתי בוחר ב A6.

אגב - תברר את הצבעים של הרכבים זה עלול להכריע את הכף בשביל הכלה. אחותי למשל לא הסכימה אלא להתחתן במרצדס לבנה (אז הביאו לה מונית לשעבר :-D ).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
רוצה המלצה ממישהו שהתחתן לא מזמן ?

ג'יפ , אני אישית שכרתי טוארג - אין יותר נוח מזה

העלות היא כ1000 שקל ליום (אם אין לך קשרים , אני שילמתי 500 )

תודה על ההמלצה, כל אופציה תיבדק. יש זמן.

פורסם

בהרץ אתה יכול להשכיר וולוו S80. אומנם לא שיא הפאר אבל הרבה יותר מרווחת מהמתחרות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה לא ללכת על רכב אספנות מפואר

מבחינת נוחות ומרחב תקבל הרבה יותר

זה גם מצטלם נהדר

נראה לי גם שהבעלים של הרכב בסכומים שמדוברם כאן

יבצע את ההסעה בעצמו

יוסי:wave:

פורסם

שלום

רוצה עוד המלצה מאחד שהתחתן לא מזמן.

אזוב שטויות חבל על הכסף, החתן והכלה נכנסים ויוצאים מהאוטו אולי פעמיים באותו יום.

אם היה להם עוד 10 ס"מ במושב האחורי, זה לא מה שישנה.

אתה מגיעה לאולם שעתיים לפני כולם, אף אחד לא רואה אותך עם האוטו (אם זה מה שאתה מחפש),

ומי שמגיע לחתונה, כנירא שיודע שזה לא באמת האוטו של הזוג.

אם סתם בא לך להנות עם אוטו כזה, תשכיר אותו לאיזה יום ותהנה מימנו, שלא ישב בחוץ רוב היום.

איזה טיול.

בכל מקרה זה רק היה חומר למחשבה, יש אנשים שזה כן חשוב להם.

אני רק יכול להגיד לך שאצלנו ביום החתונה, חבר טוב שלי שהוא היה גם הנהג,

בה עם הבורה שלו, ליסינג.

והיה לנו מאוד נוח.

פלג_

פורסם

דווקא חבר שלי שהתחתן לפני כחודש יצא ונכנס לרכב הרבה הרבה יותר מפעמיים.

ביום החתונה היו להם גם צילומים שכללו נסיעה לכל מיני מקומות ביום ממש חם (אוגוסט). בקיצור X5 של קרוב משפחה סידרה אותם יופי גם מבחינת נוחות ומרחב וגם מבחינת מיזוג אוויר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...