Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמבון ל-206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן נשבר לי הטמבון (על תשאלו איך), עכשיו אני לא רוצה לשים את הטמבון הרגיל אני רוצה לשים משהו יותר טוב.

אז אני מחפש יעוץ אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כי חיפשתי באינטרנט ובחנויות ואף אחד לא מתעסק אם זה.

כעקרון מה שאני מחפש זה טמבון שיהיה מאוורר הרבה יותר מהרגיל כי כבר התחלתי לשפר את האוטו ולמיטב הבנתי זה יביא לי הרבה פוטנציאל לשיפור.

תודה רבה מראש למי שיודע.

אגב אני מצטער אם זה לא ממש מתאים לפורום הזה, אבל לא מצאתי תפורום שיותר מתאים.

פורסם

תריץ חיפוש על ''הנדסת החלומות''.

אצלם ככל הנראה תמצא תוספות חיצוניות לרכבך במידה וקיימים כאלה.

הפורום המתאים לשרשור הזה הוא פורום טכני.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן לגבי הטמבון בסוף מצאתי אחד בדיוק מה שרציתי.

רק שהוא טיפה נמוך מדי תאמת. כרגע הוא נמצא משהו כמו 7-8 סנטים מעל לרצפה ועוד אני מוריד את האוטו ב-3.5 אז זה יוצר בעיה קטנה.

עכשיו אני לא רוצה להוריד אותו, אבל אני חייב לעשות משהו אם הגובה.

כעקרון בכביש זה יהיה סבבה לגמרי ליסוע ככה אבל יש חניונים ופסי האטה שממש מפחיד לעבור עליהם ועזבו אותכם את זה אני לא יכול להכנס לשטיפת מכוניות!

קיצר צריך פתרון לבעיה והפתרון היחידי שבינתיים חשבתי עליו זה משהו שבלחיצת כפתור ירים לי תקדימה של האוטו, אני מוכן להשקיע בזה כמה כסף שצריך פשוט אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל לחפש חשבתי אולי מישהו מכם שמע משהו על זה או משהו אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור.

DSC00077.jpg

• תוכן חדש...