Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי C3 1.4 שנת 2003 אוטומטית, הרכב עמד לו שבועיים, עקב נסיעה לחו"ל, עכשיו הוא לא מניע, הנעה עם כבלים עוזרת, אך לאחר הכיבוי הרכב שוב לא מניע.

מבדיקה של המצבר לא ראיתי את שנת יצורו ולא מידע לגביו :oops:.

אשמח לעצתכם, איזה מצבר מתאים לרכב הנ"ל ואיזה כמובן מומלץ מבחינת חברה וסוג?

רב תודות לכם!

וברכת שנה טובה!

פורסם

שלום רב !

אל תמהר להחליף מצבר בגלל התנעה קשה לאחר שבועיים, עדיף שתתן לחשמלאי לטעון אותו טעינה איטית, ולבדוק את מפלס האלקטרוליט במצבר, וחשד לתא במצבר שמקצר.

לגבי קיבול המצבר באמפרים המומלץ אני מניח שבין 55אמפר מינימום לעד 65 מקסימום, אך המתן לתגובות נוספות, או עיין בספר הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איכשהו יצא שגם אני וגם אבא שלי קנינו מצבר ל-C3 שלנו בשבועיים האחרונים (אצלו דגם זהה לשלך ושלי דיזל 2005).

שנינו קנינו שנפ 55A (דגם 26 נדמה לי).

אצל שנינו זה גם הדגם הקודם שהיה (מבעלים קודמים) - אצלו החזיק שנה וחצי בלבד ואצלי 3.5 שנים.

טווח המחירים שאני ראיתי היה 650-800 ש"ח.

פורסם

רב תודות לכולכם על התגובות!

אחרי בירור עם חשמלאי רכב שבדק את המצבר, מסתבר שמדובר במצבר טורקי, חלופי. שהותקן ברכב לאחר שהמצבר הקודם החזיר את נשמתו לבורא, לא ידוע לי כמה שנים המצבר הזה עובד כי אצלי הרכב שנה והוא כבר היה מותקן.

החשמלאי הציע לי כמו שצביקה כתב כאן לטעון אותו בטעינה איטית אך אמר שאין אחריות לכך שהפעולה תצליח ושהמצבר יעבוד ובאם יעבוד אין אחריות לכמה זמן הוא עוד ימשוך. על הטעינה האיטית הוא גובה 100 ש"ח.

הוא אמר שבגדול האמפר המתאים לרכב הנ"ל הוא 50 אך הוא ממליץ לקנות קצת יותר גדול ככה 52 עד 56 אמפר.

ממה שבדקתי מוכרים VOLTA BLUE באתר "איש שטח" ב600 ש"ח 56 אמפר. אך עם משלוח זה תוספת של 49 שקלים.

הומלץ לי בנוסף מצבר של בוש, אבל בגדול נאמר ששניהם דומים.

הותקן לי לבינתיים מצבר זמני יגוסלבי בן שנה וחצי שלדבריו, החשמלאי הציע לי לקנות אותו ב250 ש"ח.

לכן אני קצת מבולבל מכל ההצעות, אך בגדול אני אמור להחליט מחר ולקנות כי אם אני לא קונה ממנו את המצבר אני רוצה להחזיר לו אותו בהקדם.

אגב, לצערי הרב המשלוח של "איש שטח" לא יכול כנראה להתבצע מהיום להיום מה שמוריד את האפשרות הזאת מהפרק.

שוב תודה!

פורסם

הוורטה הכחול הוא מצויין לך עליו !

במיוחד שיש לך רכב רגיש מאוד בכל נושא החשמל.

זה מצבר גרמני ,איכותי,עם 20 חודשי אחריות ובטכנולוגיה שאינה דורשת הוספת מים וגם אם תהפוך אותו לא ישפכו מים מה שמבטיח אורך חיים גבוהה.

אגב- אני קניתי מצבר כזה אצל איש שטח וההרכבה נעשתה אצלי על ידם ממליץ בחום!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
ממה שבדקתי מוכרים VOLTA BLUE באתר "איש שטח" ב600 ש"ח 56 אמפר. אך עם משלוח זה תוספת של 49 שקלים.

הומלץ לי בנוסף מצבר של בוש, אבל בגדול נאמר ששניהם דומים.

אגב, לצערי הרב המשלוח של "איש שטח" לא יכול כנראה להתבצע מהיום להיום מה שמוריד את האפשרות הזאת מהפרק.

שוב תודה!

מי טען את הטענה שמסומנת באדום?

אולי התכוונת למצבר Varta Blue.

בקשר "לאיש שטח" ומצבר וורטה בלו מצתרף להמלצה מעלי- שווה לחכות עוד יום ולבצע דרכו הזמנה- מחירים ושירות טובים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

עד 60-62 אמפר זה הגודל שיכול להיכנס ב C3. כל מה שבין 50 ל 60 אמפר יהיה מצויין.

הוורטה הכחול מתאים והוא נחשב למצבר איכותי וטוב (20 חודשי אחריות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רציתי לעדכן, רכשתי היום מצבר בוש S4 גם הוא כחול :-D 60 א"ש 20 חודשי אחריות ב650 ש"ח עם זיכוי של 50 ש"ח על המצבר הישן שלי.

לכן יצא 600 ש"ח.

רכשתי ב"ביג" רגבה ליד נהריה.

כמובן שוב רב תודות לכולכם על העזרה!

נ.ב

לגבי השאלה מי טען את הטענה שכתבתי לגבי הדמיון בין מצברי בוש לורטה, זה נאמר לי ע"י החשמלאי שאליו פניתי.

כנראה כוונתו הייתה ששניהם מצברים של חברות גרמניות, אך הבוש שרכשתי ראיתי שרשום עליו שהוא יוצר בצ'כיה.

• ספונסר פורום
פורסם

מצבר בוש הינו בפועל מצבר ורטה שמודבקות עליו מדבקות של בוש (כנ"ל מצבר אנרג'ייזר בהום סנטר ועוד כמה מותגים בישראל)

לחברת בוש אחוזים קטנים בחברת ורטה גרמניה ומכאן המקור שלהם למצבר זה

כל מצברי ורטה מיובאים מגרמניה רובם מיוצרים בגרמניה וחלקם מיוצרים בצכיה ובספרד ונישלחים משם להנובר-גרמניה ליצוא.

המצבר המומלץ לרכב שלך הוא 52AH.

עם זאת שימוש בקיבול גבוה מהנחוץ לא יזיק ואף יאריך את חיי המצבר

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
מצבר בוש הינו בפועל מצבר ורטה שמודבקות עליו מדבקות של בוש (כנ"ל מצבר אנרג'ייזר בהום סנטר ועוד כמה מותגים בישראל)

לחברת בוש אחוזים קטנים בחברת ורטה גרמניה ומכאן המקור שלהם למצבר זה

כל מצברי ורטה מיובאים מגרמניה רובם מיוצרים בגרמניה וחלקם מיוצרים בצכיה ובספרד ונישלחים משם להנובר-גרמניה ליצוא.

המצבר המומלץ לרכב שלך הוא 52AH.

עם זאת שימוש בקיבול גבוה מהנחוץ לא יזיק ואף יאריך את חיי המצבר

נקווה לטוב.

אני לא יודע מה עם ורטה או בוש לי ברכב נוסף 205 94 1.4 יש כבר 4 שנים ולטה והכל שקט. זה עם מערכת חשמל בעייתית שזה עוד בלשון המעטה, אלטרנטור מופרע וכ"ו.

פורסם

תתחדש!

השאלה שלי נועדה להבהיר טעות קטנה שלך בשיוך החברה(וורטה ולא וולטה).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
תתחדש!

השאלה שלי נועדה להבהיר טעות קטנה שלך בשיוך החברה(וורטה ולא וולטה).

עד כמה שאני יודע ורטה ובוש הם הדומים.

וולטה זו חברה ישראלית הרי.

תודה כמובן!

• תוכן חדש...