Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחדר הכושר שבו מתאמן אבי יש מכשיר, שמותקנת בו בוכנה הידראולית היוצרת התנגדות למתעמל. הבוכנה לאחרונה החלה להרעיש מאוד, וקם הצורך להחליפה. הבעיה היא שמצד אחד המכשיר הספציפי הזה אינו מיוצר עוד (פנינו ליצרן), ומצד שני בשל לקות פיזית מסויימת, אבא שלי חייב להשתמש אך ורק בו (לא מייצרים מכשירים כדוגמתו היום).

ניסיתי כמובן לחפש קצת באיביי וביד 2 מכשירים כאלה, אבל אין כלום.

ברור לי שיצרן המכשיר הוא לא זה שייצר את הבוכנה, אבל גם לא ממש הצלחתי לזהות עליה פרטים מזהים כלשהם, כך שכל שנותר לי הוא לפנות לאופציה האחרונה שהיא שיפוץ - וכאן אני זקוק לעזרתכם.

אשמח לקבל המלצות על מקום באיזור המרכז שמתעסק בשיפוץ של בוכנות הידראוליות. בנוסף, אודה לכל מי שיוכל לכתוב הערכה באשר למחיר השיפוץ, היתכנותו וסיכויי הצלחתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה יכול לרשום את שם היצרן של המכשיר,ואני ינסה לברר דרך חבר מי מייבא את זה לארץ ואולי ליבואן יש פתרון לזה.

פורסם

ניסית לשאול את בנדרלי באזור התעשייה הישן נתניה?

יש עוד כמה לידו ברר אולי הם יכולים לשפץ .

יש גם את מצמד השרון ברחוב שכטרמן אם אני לא טועה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש חברה שנקראת ל.י.א יש את אייזנברג בחדרה ויש את ניגי צינורות מלוטשים בפתח תקווה, שלושת החברות מייצרות בוכנות הידראוליות, במקרה הכי גרוע ייצרו לך אחת חדשה . רק צריך לפרק את הקיימת כדוגמא.

פורסם

תבדוק גם בבקרה ובאצמה.

יש אפשרות אולי לפרק את הבוכנה ולחפש אצל יבואנים אחרים בוכנה דומה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מציע להתייעץ עם חברי פורום אספנות בנושא הזה (אולי בפורום "אפסנאות" שלהם).

גם הם נתקלים לעיתים בחלקים שלא מיוצרים יותר ומחפשים דרכים לשפצם.

• תוכן חדש...