Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובאותו הקשר - אם הם דופקים לי בדלת נאי בכלל חייב לפתוח להם?

לא חיבים איזה צו או משהו כזה?

יש הבדל בין שעות היום ושעות הלילה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לספר לכם קטע? יש לי קרוב משפחה שהוא קצת מסובך עם השוטרים בואו נקרא לזה ככה.

בכל אופן , הייתי אצלו בבית לפתע נשמעו דפיקות בדלת.

הוא ניגש לדלת ושאל מי עומד שם? הם אמרו משטרה . הציץ בעינית באמת ראה שוטרים .

הוא אומר להם אין לי מה לדבר איתכם בלי צו בית משפט אם יש כזה בידכם תעבירו מתחת לדלת ואני יפתח לכם,ואם אין לכם תלכו להביא . הם הלכו ועד היום לא חזרו .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בגירה היקר, ניתן להסתכל על המטבע משני צידיו,

יש משהו בדבריך, ואני די דוגל בגישה של להגיע עם צו מסודר מבית המשפט,

בדיוק כפי שעושים לך חיפוש בבית עם צו או משהו בסגנון וחבל נורא שהעניין הזה נמצא באיזור האפור של החוק.

מאידך, כאשר אדם נתפס עם סכין בתיק או ביד, או לחילופין עם אצבע חשיש,

ניתן להאשימו באחזקת פיגיון/סם או כל דבר שהוא לא חוקי, גם אם הוא לא השתמש בו באותו הרגע.

אני חושב שזו הגישה שבה דוגלים השוטרים במדינה שלנו, ואם אנחנו כאזרחים נמשיך לתת לזה יד,

אז יבוא יום ונהפוך ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות לאנשי החוק שאמורים לשמור ולהגן עלינו.

צריך להלחם בתופעה הזו, לגשת לשוטרים בנימה מכובדת וחיובית, לבקש צו של בית משפט על מנת

שיוכלו לפתוח את הרכב/לעשות בו חיפוש (שאלו דברים מקבילים בעיניי), ושהכל יהיה מסודר וחוקי.

בינתיים העניין נתון לחסדיו של האל, או חסדיהם של בעלי הרכבים המשופרים בארץ שרוצים שינוי באמת.

לילה טוב

רותם.

פורסם

מתנצל מראש על השאלה, אך איני מכיר את כל המגיבים בת'רד הזה, ואני לא יודע מי הוא מי.

האם ישנה תשוב של עורך דין לשאלות שהועלו כאן ?

מאוד מעניין לדעת מה גבולות המותר של המשטרה במקרים אלו.

תודה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

לא, אין תשובה של עו"ד, כנראה שלא בא לו להכניס ראש בריא לשרשור מאוד חולה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף לדבריו של הבחור מעליי...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

(ב) הנוהג ברכב או אדם שיש לו שליטה על הרכב ונמצא בקרבתו יציג כל רשיון או תעודה אחרת, כאמור בתקנת משנה (א), לכל אדם שהורשה לכך על ידי הרשות או לכל שוטר או לבוחן הנושא עמו תעודת בוחן, לפי דרישתם. לא היה בידי נוהג הרכב להציג אותה שעה אחת התעודות האמורות, יציג אותה בעצמו, תוך חמישה ימים, במקום שנקבע על ידם.

ציות לשוטר, פקח ועובד מע"צ

23. (א) עובר דרך חייב לציית –

(1) להוראות שנותן שוטר במדים, שוטר שהזדהה בתעודת מינוי,

תקינות רכב

306. רכב וכל החלקים, האביזרים והציוד המורכבים עליו או המותקנים בו יהיו בכל עת במצב תקין ובמצב שאין בו כדי לגרום רעש, הפרעה, נזק או סכנה לנמצאים עליו, בתוכו או על ידו, לעוברי דרך או לרכוש.

הזמנה לבדיקה

307. (א) בוחן הנושא עמו תעודת בוחן של רשות הרישוי וכן שוטר הנושא עמו תעודת בוחן תנועה של המשטרה, רשאים בכל עת להזמין לבדיקה וכן לבדוק כל רכב.

(ב) סבור שוטר שאיננו בוחן תנועה של המשטרה כי הרכב עלול לסכן את התנועה, רשאי הוא להזמין את הרכב לבדיקה בכל עת בפני בוחן תנועה של המשטרה או בפני בוחן במשרד רשות הרישוי.

(ג) בעליו או מחזיקו של רכב שהוזמן כאמור יביאנו לבדיקה במקום ובמועד שנקבעו בהזמנה.

פורסם

אז בעצם יכולים להזמין אותנו אבל לא יכולים להוציא אותנו מהבית באותו הרגע?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אף אחד לא יכול לזמן רכב בדאר/מייל/טלפון או בכל צורה אחרת שתבחרו בה, אלא אם יש בידו צו שופט(וגם אז יש צורך באישור מסירה).

הכוונה בתקנה 307 - רכב אשר נתפס בבקורת דרכים ואשר קבל הודעת אי-שימוש(306), שוטר/בוחן יכול לזמנו לבקורת חוזרת.

היחיד שיכול לבצע זימון בדאר הינו משרד התחבורה, וגם זאת בכפוף לנוהל מסויים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית

הפרשנות שלך לתקנות לא עולה בקנה אחד עם הרשום בתקנות.

ישנו הבדל אם השוטר הוא גם בוחן לבין מי שהוא רק שוטר.

לא כתוב בזמן נסיעה או בביקורת בדרכים. כתוב בכל עת.

שוטר יכול לתפוס חפץ גם במסגרת סמכויות המוקנות לו בחוקים אחרים ולא רק במסגרת פקודת ותקנות התעבורה, קל וחומר למסור הזמנה לבדיקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ציות לשוטר, פקח ועובד מע"צ

23. (א) עובר דרך חייב לציית –

(1) להוראות שנותן שוטר במדים, שוטר שהזדהה בתעודת מינוי,

הזמנה לבדיקה

307. (א) בוחן הנושא עמו תעודת בוחן של רשות הרישוי וכן שוטר הנושא עמו תעודת בוחן תנועה של המשטרה, רשאים בכל עת להזמין לבדיקה וכן לבדוק כל רכב.

(ב) סבור שוטר שאיננו בוחן תנועה של המשטרה כי הרכב עלול לסכן את התנועה, רשאי הוא להזמין את הרכב לבדיקה בכל עת בפני בוחן תנועה של המשטרה או בפני בוחן במשרד רשות הרישוי.

(ג) בעליו או מחזיקו של רכב שהוזמן כאמור יביאנו לבדיקה במקום ובמועד שנקבעו בהזמנה.

מה אני מבין מכאן?

1. כדי שאני אצטרך לצייט לשוטר תנוע אני קודם כל חייב להיות "עובר דרך".

"חונה בחניה" או "יושב על הספ" בבית" זה לא נשמע לי כמו "עובר דרך".

2. כדי ששוטר שאינו בוחן יזמן את הרכב לבדיקה חייב להיות לו יסוד סביר שהרכב עלול לסכן את התנועה.

א. לא ברור לי איך מכניסים רכב עומד לתוך זה.

ב. רכב עם ג'אנטים מניקל, מכסה מנוע שחור וצינורות סיליקון צבעוניים בתא מנוע אולי מוציא עיניים אבל בשום פנים באופן לא מסכן תנועה.

3. שידחפו את ההזמנה לבדיקה תחת לדלת.

רק אז יצטרכו להוכיח שאכן קיבלנו אותה :wink:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

נתחיל בהגדרות

"דרך" — לרבות כל מסילה, דרך, רחוב, סמטה, ככר, מעבר, גשר או מקום פתוח שיש לציבור זכות לעבור בהם;

"עובר דרך" - המשתמש בדרך לנסיעה, להליכה, לעמידה, או לכל מטרה אחרת;

מכאן שפרט לביתך הפרטי הכל כלול. כולל חניה

עלול לסכן - הפירוש הסביר הוא כאשר הוא יהיה בתנועה, ולא משנה שכרגע הוא ללא תנועה. כי כל בדיקה נעשית כשהרכב ללא תנועה אבל הוא נבדק כאילו הוא היה בתנועה. קח לדוגמה את הבדיקה הנעשית לך במבחן השנתי.

כפי שכבר ציינתי ארסנל הנשק העומד בפני שוטר הוא לא רק מה מותר לו ומה הוא רשאי מפקודת ותקנות התעבורה , אלא גם מאפשרויות שעומדות בפניו והמוקנות לו בחוקים אחרים. כמו חוקי המעצר או פקודת המשטרה או חוק העונשין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...