Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סקסו 1.5 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש עכשיו אוטו דיזל חסכוני מאוד ושמעתי על הסיטרואן סקסו דיזל שנים 1999-2001.. אני יודע שהוא מאוד מאוד חסכוני אבל בקשר לאמינות שלו אני לא יודע כלום... יש לי שכן שעובד במוסך של סיטרואן ופיג'ו ואני יכול לבקש ממנו שימצא לי אוטו כזה במצב מעולה וגם יבדוק אותו.. בקיצור להביא אחת כזאת במצב מושלם... כדאי להביא את האוטו הזה?

איך הוא מבחינת אמינות והאם יש לו בעיות מיוחדות?

ואיך הוא בכללי?

נ.ב: אני נהג יחיד ולא צריך אוטו גדול ונוח כל כך בעיקרון האוטו לנסיעות יום יומיות של 50 ק"מ.

פורסם

מה התקציב?

סוג מנוע?

יתכן שעוד רכבים יקנסו לרשימה, אל תשכח שרכבים ישנים יש גם בלאי.

מציע לך להשתמש בחיפוש תתפלא כמה מידע אתה יכול למצא.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

תקציב בין 8-10 אלף אני צריך אוטו חסכוני שאוכל בערך כמו הסיטרואן ( אין הרבה כאלה) ואני די סגור על הסיטרואן...

פורסם

רכב דיזל ישן במחיר כזה- תתכונן להרבה הרבה תיקונים שכנראה שימחקו לך את כל החיסכון בדלק.

רכב כזה במצב מושלם? לא נראה לי שקיים וגם אם כן לא היו מוכרים אותו.

חפש לך סקסו בנזין ידנית שמורה ותהנה מרכב פשוט ואמין בהרבה.

פורסם
רכב דיזל ישן במחיר כזה- תתכונן להרבה הרבה תיקונים שכנראה שימחקו לך את כל החיסכון בדלק.

רכב כזה במצב מושלם? לא נראה לי שקיים וגם אם כן לא היו מוכרים אותו.

חפש לך סקסו בנזין ידנית שמורה ותהנה מרכב פשוט ואמין בהרבה.

אכן כך - הסקסו דיזל הייתה רכב מושלם לחיסכון בדלק, ואם הייתה לי אחת כזו במצב מעולה הייתי לוקח אותה איתי גם לקבר - בטח שלא מוכר אותה.

סביר להניח שאתה תקנה סקסו שהיא שק מלא בנחשי צפע בצורת תקלות - שכל אחד מהם רק מחכה לגמור לך את החיסכון בדלק.

פורסם

ואיזה עוד מכוניות דיזל שווה לבדוק? סיאט טולדו/ קורדובה /פולקסווגן פולו / סקודה ניו פליסיה

יש עוד מכוניות כאלה??

עריכה: ראיתי עכשיו פיג'ו 205 שנת 97 ככה מה אתם אומרים?

אמרו לי שזה היה אוטו של הצבא פעם והוא ממש טוב וחזק

פורסם
תקציב בין 8-10 אלף אני צריך אוטו חסכוני שאוכל בערך כמו הסיטרואן ( אין הרבה כאלה) ואני די סגור על הסיטרואן...

אני מניח שהתקציב ללא ישור קו.

ואיזה עוד מכוניות דיזל שווה לבדוק? סיאט טולדו/ קורדובה /פולקסווגן פולו / סקודה ניו פליסיה

יש עוד מכוניות כאלה??

הרבה מבחר בתקציב אין, מה שכן לדעתי אפשר למצוא רכב שמור, רק קח בחשבון שיתכנו תיקונים שלפעמים הם כואבים בכיס.

עשיתי חיפוש ביד2 מצאתי דברים מעניינים אתה יכול לראות כאן.

אני מצטרף לבחור שהמליץ לך על סקסו בנזין הילוכים.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

איזה פיז'ו?

306,205,406,307 שאמשיך את כל הדגמים?

תנסה להיות יותר ממוקד בשאלות שלך.

שאלתי אותך אם התקציב שלך זה כולל ישור קו.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם
דייהטסו שרייד שנת 98 עם הגה כוח וחלונות חשמל וכו' תהיה לך מעולה

ניתן למצוא ב 12-13K במצב מעולה, אמינות מאוד

והכי אמין הוא בלוק האלומיניום, שכבר בטח אכול לגמרי מ-12 שנה של מי ברז ששם הקמצן שנסע באוטו (ובזה אגב הוא לא שונה מרוב מוחלט של הישראלים).

• תוכן חדש...