Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו -2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

ברשותי סיאט טולדו מודל 2002, רמת גימור סיגנו .

בדגם זה קיים קיפול מראות חשמלי - עד אתמול הייתי בטוח כי רק המראה בצד של הנהג מתקפלת, עד שראיתי רכב זהה לשלי כאשר 2 המראות התקפלו אוטומטית .

המראה שלא מתקפלת היא המראה בצד הנוסע.

כאשר המראה השמאלית מתקפלת אין שום רעש מצד המנוע של המראה בצד השני. כיוון המראה החשמלי מתפקד כראוי בשני הצדדים.

מהיכן להתחיל ? האם קיים משהו סידרתי לגבי המראות ברכב זה?

פורסם

לי יש סיאט לאון 2002 (גימור "ספורט") ועד כמה שידוע לי, אין לסיאט בעיה כרונית של מראות חשמליות (מילא חלונות חשמל, זו מחלה "ידועה" של קונצרן VW, וגם אז זה לא מחייב ולא בכל רכב כמובן) והבעיה היא נקודתית אצלך.

מה לעשות?

לגשת למי שמבין בדבר שיתן לך חוות דעת מאין נובעת הבעיה, כיצד ניתן לתקן וכמה זה יעלה.

במילה אחת - מוסכניק.

באיזור ת"א אני יכול להמליץ מניסיון אישי על רון אוחנה ממוסך "רון" ברח' המסגר, שם הרכב שלי מטופל ומתוחזק.

פורסם

אוקיי.

איך אני יכול לדעת אם אמור להיות קיפול למראה הימנית או לא ?

שמתי לב שאם אני מקפל את המראה השמאלית עם המתג החשמלי ולאחר מכן מקפל את המראה הימנית עם היד - המראה השמאלית לא נפתחת חזרה כשאני מסובב את המתג שאמור לפתוח אותה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא נתקלתי ברכב של הקבוצה שהגיע עם מראה מתקפלת חשמלית אחת בלבד ,

אני מאמין שיש שתי אפשרויות לתופעה שאתה מתאר

או שהחליפו פעם מראה ימינית והתקינו מראה רגילה או שהמנגנון החשמלי

של הימנית מקולקל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מתעלק על הנושא : יש אפשרות להטמיע יחסית בקלות מנגנון קיפול מראות חשמלי ברכב שלא בא איתו מהחברה מנגנון כזה?

זה סוג של חלום הרבה זמן... :)

במלים אחרות: איך בנוי מנגנון כזה? ואיזה חלקים אני צריך להשיג מגולף דור 5 שכן הגיעה עם האופציה ? (אני מעריך שזה יהיה מחו"ל כי הגולף שיש לי היא ברמת הגימור הגבוהה ביותר שנמכרה בארץ )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...