Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו + MP3 לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השאלה\התייעצות שלי היא גם ספציפית וגם כללית. ההבנה שלי ברכבים היא דיי מוגבלת אז תסלחו לי.

אני מעוניין להתקין ברכב שלי (קורולה 98) רדיו + MP3. (כרגע נמצא שם הרדיו הדיפולטי שבא עם הרכב).

חבר שלח לי את הלינק למוצר הבא:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIS81&cfm=7C698FFE

לי אין זמן ואין כוח להתחיל להתרוצץ בחיפושים אחרי מכשירים והשוואות, אני מעדיף לשלם אפילו כמה שקלים יותר מאשר לבזבז זמן על מציאת המוצר הטוב ביותר במחיר הזול ביותר.

השאלות שלי הן:

האם אני יכול להתקין בעצמי מוצר כדוגמת מה שמופיע בלינק, או שהוא דורש התקנה מיוחדת במקום שעושה את הדברים האלה?

אם מדובר בהתקנה עצמית, מה זה דורש ממני? מה ההליך?

האם שווה בכלל להתעסק עם מוצרים מהסוג הזה ברכישה מהאינטרנט? או שאתם ממליצים לי ללכת למקום שזאת העבודה שלו, לשמוע המלצות ולהתאים את המוצר לרכב.

פורסם

תצטרך לקנות פלסטיק שישיב במקום הרדיו הדיפולט שבא עם הרכב לדעתי אם אתה לא מבין

בזה תצטרך לעשות את זה דרך מתקין למרות שזה אפשרי לעשות לבד.

תגדיר תקציב לרדיו דיסק.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

שלום

בעיקרון הדברים כלל לא מסובכים אך לפי מה שאני הבנתי (ואני לא בא לזלזל ) אין לך ידע מוקדם בהתקנת רדיו דיסק לרכב כלשהו .

ישנן הרבה שאלות שאתה צריך תשובות עליהן וקצרה היריעה מלהרחיב .

אתה צריך למצוא לך רדיו דיסק שיתאים לצרכים שלך (אתה חובב מוסיקה באיכות או סתם בא לך לשמוע משהו ?) (האם אתה לא צריך CD ברדיו דיסק שלך ? כי לפי הלינק זהו רדיו עם MP3 ללא CD (דבר לא כל כך חכם לעשות אך זו רק דעתי ).

אם בא לך לעשות פרוייקט זה נחמד מאוד . תעלה תמונה של הקונסולה המרכזית של האוטו שלך וננסה לעזור לך כמה שיותר .

בנוסף תן גבול מקסימלי של מחיר לרדיו דיסק (שמעכשיו נקרא לו HU) מכיון שיש המון סוגים (ועדיף משהו מוכר לא סיני כמו שהציעו לך ).

בנוסף קח איתך חבר שיעזור לך בהתקנה הראשונה תראה מה עושים (לא מסובך) ותחסוך לעצמך צרות גדולות יותר .

אם אין לך חבר כזה לך למתקין שלם לו 100 ש"ח והוא יעשה את העבודה בלי כאב ראש .

בהצלחה ... יש לך עוד דרך ארוכה אבל משתלמת !

• תוכן חדש...