Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחר 4 שנים עם צרפתית שנכנסה כל חודשיים שלשה למוסך, החלטתי להשתדרג ליפנית.

מצאתי אחת מתאימה.

ביקשתי מהמוכר את הסטורית הטיפולים שלה, וגיליתי שגם היא נכנסה למוסך פעמיים - שלש בשנה.

הנה הבעיות שהיו: רצועה מרעישה, רעש בהגה בזמן סיבוב, רעש בנסיעה ברוורס, נורות מצבר וצק דולקות, בורג גלגל הרוס.

שנת הרכב 2004.

זה לא מה שדמיינתי כשרציתי יפנית... כמו שהמכונאי שלי אמר לי - "יש יפניות שמטיפול לטיפול לא רואות מוסך"

האם אלו תקלות סבירות?? האם הבעיות משמעותיות?

האם באמת יש רכב שלא נכנס למוסך מטיפול לטיפול (ולא חדש..) או שהצפיות שלי מוגזמות מדי??

פורסם

כן, יש.

אם יש לך מזל :wink:

בכל מקרה הכל תלוי ממי אתה קונה את הרכב, איך טופל וכמובן בן כמה הוא.

הרכב מתוכנן להחזיק בערך 3 שנים ללא תקלות, בגלל זה גם האחריות לא מכסה שום דבר מעבר לזה.

אח"כ הרכב (כל רכב) מתחיל להכנס על כל מיני שטויות למוסך - כי כך תכננו אותו. מיסב כזה יעבוד X סיבובים, רצועה זו תעבוד Y והרדיאטור יחזיק Z.

שקול רכישה מאחת מחברות הליסינג\השכרה, כך תקבל יחס טוב יותר בין כסף לשנתון. אמנם הק"מ יהיה גבוה יותר, אבל לפחות תיסע ברכב משנת 2007-8 ולא 2004.

פורסם

זה לא מה שדמיינתי כשרציתי יפנית... כמו שהמכונאי שלי אמר לי - "יש יפניות שמטיפול לטיפול לא רואות מוסך"

האם אלו תקלות סבירות?? האם הבעיות משמעותיות?

האם באמת יש רכב שלא נכנס למוסך מטיפול לטיפול (ולא חדש..) או שהצפיות שלי מוגזמות מדי??

התקשרו מבלוק-באסטר, ביקשו שתחזיר את הסרט :-)

ועכשיו ברצינות, רכב ישן ובלוי יתקלקל וידרוש כניסות למוסך לצורך תחזוקה. כן, אני יודע שזה מפתיע, אבל גם רכבים יפאניים מתקלקלים. עובדה, יש מוסכים שמתמחים ברכבים יפאניים שעדיין מצליחים להתפרנס יפה ממכונאות רכב ולא הדרדרו לפשע. הדרך הנכונה למנוע את זה עם הזדקנות הרכב היא להקפיד על תחזוקה מונעת ברמה גבוהה אבל לצערי ברוב המשומשות המתישנות זה פשוט לא קורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שרשימת "תקלות" ברכב יפני שראית היא אפילו מצחיקה בשביל רכב בן 6 (אולי 7) - בורג גלגל הרוס? :lol:

אני חושב, שהבעלים של הרכב הזה גילה עירנות כלפי כל רעש חשוד ומיד נכנס למוסך - לזכותו יאמר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...