Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

השבוע רכשי פגו 407, שנת 2006 39000 קילומטר

לעיתים כאשר אני לוחץ על דוושת הגז ברכב ישנו רעש לוואי כמו מן זימזום מעצבן, נראה לי שמקור הרעש מתחת לפלסטיקים (דשבורד). הוא בא והולך ללא עיקרון ברור. מה אפשר לעשות?

שאלה נוספת, ברכב בזמן הנסיעה, תמיד מד החום נמצא קו אחד מעל ה 90 מעלות, הוא לא עובר את זה בשום מקרה אבל גם לא יורד מזה , אלא אם נכנסת הוונטה ואז היא מורידה אותו טיפה ומפסיקה, האם המצב תקין או שמה יש לגשת למוסך, לציין כי בבדיקה נאמר לי כי הוספו ברכב מים רגילים, כמו כן ציין גם שאין נזילה.

לציין שגם בצהריים שהחום באילת קרוב ל 50 מעלות, וגם בערב שהחום באזור 28 מעלות, החום מנוע נשאר אותו הדבר

בבדיקה שטחית אשר עשיתי בעניין ביצעתי להלן:

כאשר הרכב חם, פתחתי בזהירות את מכסה מיכל העיבוי, וראיתי כי הרבה מאוד אוויר יוצא ממיכל העיבוי, ולאחר מכן מתחילים לעלות מיים למעלה, כמובן שלא נתתי למיים לצאת. ולאחר שאני נותן גז, המים פשוט שוקעים לרדיאטור ומיכל העיבוי נראה ריק, אני אישית חודש שמה מדובר באוויר הנמצא במערכת הקירור, האם הגיוני או שהבעייה אחרת?

אודה להתיחסותכם

תודה

יצחק

פורסם

קודם כל תתחיל מזה שאתה מרוקן את המים מהרדיאטור ומחליף לנוזל קירור מיקורי של היצרן, שימוש במי ברז גורם לאיכול של ראש המנוע והיווצרות סדקים במנוע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אדאג לקחת את הרכב מחר מוקדם בבוקר לצורך ביצוע הפעולה

לידע כללי, האם ברכב זה יש צורך בניקוז אוויר מהמערכת בעת החלפת מים?

פורסם

הייתי היום בבוקר במוסך מורשה, הוא החליף מים לירוקים ואמר שהרכב הזה עובד תמיד על 99 מעלות ורק שמגיע ל 100 פותח וונטה. תקין הדבר לטעמכם?

• תוכן חדש...