Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

אחלה מונובלוק חדש בלא יותר מ- 2000 שקל. חזק, אמין ומחברה טובה.

יש עוד מוצרים כמו לייטנינג אודיו 1000.1 שנמכר בסביבות ה- 1800-2000.

אני הייתי הולך פה על יד שניה ומביא מונובלוק ברמה גבוהה, או זול משמעותית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי הולך על אופציית היד שניה

ממליץ לך לדבר עם הבחור הנ"ל יש לו ציוד מעניין

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=332611

תרכוש את הסאב עם שני סלילים של 4 אום ,כך שהוא יעבוד במעגל סופי של 2 אום

אני ממליץ לך לרכוש את ה-4.1K ארבע ערוצים ולעבוד איתו ב-2 אום בגישור המגבר הנ"ל מספק 800RMS בהתנגדות הנ"ל

ונישאר לך עוד זוג ערוצים חזק מאוד לסט קדמי.

אם אתה רוצה מונובלוק הוא מוכר גם רוקפורד 1001BD במחיר טוב

שמספק 1000RMS ב-2 אום.

פורסם

אודיו קינג, יש לבחור כבר מגבר 4 ערוצים (FA475 של סלסטרה), אז מה בדיוק הוא יעשה עם עוד 2 ערוצים?

בנוסף, שוב אנחנו חוזרים לנקודת החוסר מקצועיות.

תמיד, אבל תמיד עדיף מגבר מונו לסאב, על אחת כמה וכמה שמדובר על סאב ברמה של IDMAX.

יד שניה זה נהדר, אני הייתי מדבר עם יוסי(ROCCO23) וקונה ממנו את הסאב + המגבר.

מהיכרות שלי איתו, הציוד שמור כמו חדש, בקושי הסאב עבד אצלו ברכב, כי רק הוופרים היו מספיקים(FOCAL BE) והותקן אצל יוסי (אלפיין) בהתקנה מדהימה.

שווה לסגור עסקה כזאת ביד שניה, ולקבל סאב+תיבה+מגבר במצב מעולה וכנראה במחיר הרבה יותר טוב מאשר חדש, מבלי לחשוש על כל מיני נפילות בדרך.

under construction..

פורסם

חוסר מקצועיות.?

ליוסי אלפיין יש שני מגברי 4 ערוצים ברכב והוא מגביר את הסאב שלו בגישור

אז מה,הוא נוהג בחוסר מקצועיות.?

מה הוא יעשה עם עוד 2 ערוצים.? מה שיוסי אלפיין עושה איתם {וזה במחשבה לעתיד}

כי ממה שהבנתי המורל טמפו לא ישארו לעד ובקרוב הבחור ירצה להשתדרג למשהוא יותר טוב

ואז יש לו זוג ערוצים חזק למידבאסים ועם הסלסטרה הוא יגביר מידריינג+טוויטר

בהנחה שהוא מקבל אותה תוצאה על הסאב {לפחות לדעתי} באותו כסף, ויש לו עוד זוג ערוצים נוסף

שמהווה שידרוג לעתיד ,לדעתי שווה לו ללכת דווקא על ה-4.1K.

פורסם

מה אתה משווה לי תפוזים לתפוחים?

יוסי מגביר סט של 3 חלקים, אז הוא צריך רק עבור הסט 6 ערוצי הגברה.

בנוסף, הסאב של יוסי הוא סאב יחסית חלש שלא דורש הגברה מיוחדת(W3).

פה דווקא השיקול הוא אחר, כי אם יוסי היה צריך לשים מונובלוק תואם(לדוגמא מיניבלוק של ג'נסיס) אז הוא היה צריך להתקין 3 מגברים, וזה קונספט אחר של התקנה ודורש בנייה אחרת לגמרי, בנוסף הם גם לא היו נכנסים שלושתם בצורה נוחה, בכל זאת מדובר על תא מטען של גולף, עם בניה מתפרקת.

אז הפשרה הייתה לגשר זוג ערוצים וככה להשיג ניצול מלא של כל 8 הערוצים.

בנוסף, עם כל הכבוד לW3, הוא לא סאב ברמת הIDMAX, ואני יכול להבטיח לך, שאם היה מדובר על W6 לדוגמא, יוסי היה מתקין מגבר מונו.

לכן, מבחינה מקצועית, ההמלצה שלך לא מתאימה.

יש לבחור מגבר חדש, שעכשיו רכש אותו והוא לא מגבר זמני, זה הסלסטרה FA475.

הוא רוצה לקנות IDMAX, אז הוא צריך מגבר מונו.

הוא לא צריך עוד מגבר 4 ערוצים שאולי יתכן ויכול להיות שבעתיד הוא עלול אולי להחליף את הסט שלו.

אתה מאוד אוהב את האודיסון? אז אם כבר ההמלצה הייתה צריכה להיות הLRX3.1, שהוא 2 מגברים בתוך מגבר אחד שזה בעצם 2 ערוצים + מונובלוק.

אבל גם פה, זה מיותר.

ועדיין, וזה לא משנה מי ומה יתקין ברכב, עדיף מונו יעודי לסאב מאשר גישור של מגבר 2 ערוצים, גם אם זה דואל מונו.

הסיבה, היא ירידה של פי 2 ביכולת של המגבר לשלוט בסאב.

אלא אם כן, יש לך 2 מגברים מאותה סידרה והמונו מוצהר 500 דאמפינג פאקטור וה2 ערוצים מוצהר 1000 דמפינג פאקטור, וכך למעשה שניהם יפיקו את אותו הדבר, מבחינת השליטה.

אם יש לך מקרה כזה, אז זה הסייג היחידי.

עד אז, תשתדל לתת תשובות מקצועיות, ולא רק על פי טעם אישי, או מחשבות עתידיות לגבי עתידם של רכיבים כאלו ואחרים של אותם מבקשי העצה.

כי סה"כ אחרי שרשורים כאלו, אנשים מוציאים את מיטב כספם, ולכן רצוי לנהוג במשנה זהירות על מנת למצות את כל האופציות והמידע הדרוש לרכישה.

under construction..

פורסם

אני ממליץ לך לרכוש את ה-4.1K ארבע ערוצים ולעבוד איתו ב-2 אום בגישור המגבר הנ"ל מספק 800RMS בהתנגדות הנ"ל

ונישאר לך עוד זוג ערוצים חזק מאוד לסט קדמי.

אני לא ממליץ, כי מגבר בסה"כ במקסימום מספק 1100W וגם זה בספק, לכן לא נשאר כלום לשני ערוצים נוספים.

אולי במקרה של יוסי זה בסדר, כי סאב שלו לא ממש צורך וסיגנון מוזיקה...

לגבי מונו, ניר צודק, שתמיד עדיף להגביר סאב עם מונו, ויש לזה סיבות שנדונו לפני.

אני למשל היתי בודק את אופציה של ID1200.1 כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334586 או לחילופין (פחות עדיפה לטעמי) זה מה שניר ממליץ.

פורסם

מסכים עם ניר.

מדוע ללכת על כל מיני גישורים ועניינים כאלה ואחרים?

מגבר מונו מיועד לסאב.נקודה.אז למה ללכת סחור סחור?

יש ביד 2 הרבה הזדמנויות של מונואים מחברות טובות.

גם אני ממליץ לדבר עם יוסי-ROCCO שמוכר ציוד ברמה גבוהה.

מהיכרות שיטחית (מאד)עם הבחור,יוסי עשה הרבה שיעורי בית לפני שקנה את הציוד הזה.

אפשר לקנות ממנו את הסאב והמונו יחדיו.המחיר אומנם לא מציאה אבל עדיין זול ממחיר חנות ועם רושם חיובי על בחור שאכן שומר על ציודו בהתאם.

בהצלחה לשניכם

ליאור

פורסם

אדגר, אני לא הייתי ממליץ על מגבר קלאס D ברמה של הID, ב3000ש"ח.

אם כבר משקיעים כזה סכום אז עדיף על מגבר קלאס A\B, אחרת אפשר לקחת ב1000ש"ח פחות את הסאן-דאון 1000, שיעשה אחלה עבודה.

ואם רוצים להשתולל, אז ב3000 כבר אתה יכול לקחת את ה1500, ולקבל מגבר חזק יותר מהID שהוא חדש ולא משומש, וגם עם אחריות לשנתיים.

אבל כל זה לא רלוונטי, התקציב של פותח השרשור הוא 2000ש"ח למגבר, ולכן הוא יכול לחפש רק יד שניה או באמת לקנות את הסאן-דאון 1000 חדש במחיר הזה.

ההמלצה הכי טובה שאני רואה, היא לקנות את המגבר והסאב של יוסי רוקו23, כי מדובר על מגבר יותר איכותי, וסאב במחיר שמתאים לתקציבו של פותח השרשור.

under construction..

פורסם

טוב לבסוף קניתי מ ROCCO23

SUBWOOFER IDMAX 10

AUDISON LRX1.1K

בחור חביב ביותר.

יום חמישי בבוקר נבדוק אצל יוסי אלפיין את התקינות של הרכיבים + אני אעשה אצלו כבר התקנה יותר נכון תיקון ההתקנה החובבנית שלי אצלו.

אני אעלה תמונות של ההתקנה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
טוב לבסוף קניתי מ ROCCO23

SUBWOOFER IDMAX 10

AUDISON LRX1.1K

בחור חביב ביותר.

יום חמישי בבוקר נבדוק אצל יוסי אלפיין את התקינות של הרכיבים + אני אעשה אצלו כבר התקנה יותר נכון תיקון ההתקנה החובבנית שלי אצלו.

אני אעלה תמונות של ההתקנה.

תתחדש, בחירה מעולה.

השילוב של שניהם עובד מצויין.

מההיכרות שלי עם יוסי(רוקו23) הציוד שמור בקנאות יתרה,הוא אחד הבודדים בפורום שהייתי קונה ממנו בעיניים עצומות.

under construction..

• תוכן חדש...